Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Angina wystepuje bez gorączki??

Polecane posty

Gość gość

Podrapuje mnie gardło od kilku dni(najczęściej rano od 5dni) dzisiaj zauważyłam że mam migdały pokryte troche białym nalotym (takie plamki) ale nie są specjalnie powiększone. Miałam raz angine w sieprniu i dużo szybciej od pierwszego bólu wyskoczył nalot(w ciągu 3 dni całe zajęte migdały)-ogromny i ból straszny gardła/nie mogłam łykać. Czy teraz to angina? Bez gorączki? Boli mnie głowa troche.Brak kaszlu kataru. Gardło przekrwione czerwone. Jutro wieczorem ide dopiero do lekarza. Wolałabym nie brac kolejnego antybiotyku. Moja przedszkolna 3,5latka nigdy nie brałaa ja juz 3 raz w tym roku pewnie dostane:/ Jest możliwe że to NIE angina?

Gość gość
Dodam że mam od 2 miesiecy problme z zatokami (nawracające zapalenie czyli bóle głowy wydzielina zielono żółto brunatna-nie codizennie ale średnio tydzien spokoju potem tydzień znów)-codziennie po śniadaniu jak sie rozgrzeje moge stać i pluć tą wydzieliną bo zaczyna od ciepłego ściekać.Może migdały są od tych zatok ?Może wcale to nie angina? Albo angina przez zatoki...sama nie wiem.

Gość Gość

Jak regularnie używasz inhalatora to masz zupełnie inny komfort oddychania. Całe życie chodziłem z zatkanym nosem, używałem szkodliwych, uzależniających aerozoli, a inhalator pomógł mi wyjść można powiedzieć z nałogu. Ciągle oczyszczałem zatoki, ale bez skutku. Pomógł dopiero inhalator Novama Familino by Flaem, żadnych przeciwwskazań, co do wieku użytkownika. Sprzęt dla młodzieży, dzieci, seniorów.