Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Jednak nadal coś czuje do mojej kafeterianki

Polecane posty

Gość gość
Brawo dla tej kafeterianki,która tego typa olała ;)

Gość gość
Hisol,zgadza się w 100% :P

Gość gość
To żaden wyczyn. Rysia każda oleje.

gość dziś za nazwanie 22lata rysztokową idiotką zajebał bym ci takiego low kicka żebyś kurwa przez tydzien nie chodził x pracuje fizycznie, ale daje rade i ostatnio po 17h roboty nadal miałem siłe i bym robił jeszcze gdyby było co :D a wy w zyciu byscie nie dali rady

Gość gość
Jestem kobietą :P Tak 22 lata przegrywu jest menelicą i idiotką. Uważam, że pasuje do ciebie.

Gość gość
Rysiu jak tyle bedziesz pracowac to moze ci przestac siusiak stawac!! I co wtedy bedziesz robil z kafeterianka?ogladal tv?

Gość gość
Chwalisz się że z**********z dziennie 17 h jak niewolnik i jeździsz gnijącym oplem? :O

Gość gość
Dobrze go podsumowałeś Hisol:D

auto z 2015 roku jeszcze nie gnije :D a robie tak bo mi się to opłaca w wakacje za 5 dni roboty potrafiłem dostać po 1000zl potem troche wolne i dalej, jakoś nabiłem 3,6k przez wrzesień :D

Gość gość
i ma koleżankę,co prawda pijaczke i brudasnice,ale ma :D

Gość gość
Możesz mi wierzyć lub nie ale zacznie gnić szybciej niż jakiekolwiek inne auto :P Trochę mało tej kasy dostajesz jak na 17 h dziennie...Stary przestań lecieć w chuja bo gdybym ja tyle jebał to zarabiałbym co najmniej 3x tyle co ty.

Gość gość
Podbijaj do niej:D Idealnie się rozumiecie. Zbyt zdegenerowana jak na dziewczynę?

k***a nie robie tyle co dziennie tylko raz w tygodniu tak sie zdarza, normalnie zmiany po 8h trwają albo 12h zalezy na czym, nocki tylko po te kilkanascie bo tam sie robi az sie skonczy, a na zmianach minie 8h i nic nie odchodzi i sie idzie do domu

Gość gość
Mogłeś tak od razu gadać. Może bym się z tobą dalej kłócił ale jestem zbyt wyj****y aby się w to bawić xD

Gość gość
XD

z czego przez te 8h czasem wiecej sie siedzi i gada głupoty z kolegami z roboty niz robi :D

Gość gość
Nie chcesz bo to menelica i idiotka. Ty też jesteś nieźle zdegenerowany, ale szukasz normalnej dziewczyny. Przyjmij do wiadomości, że kafeterianka nie chce cię tak samo jak ty nie chcesz 22 lata przegrywu.

ja szanuje poglądy 22lata o internetowych milosciach i rozumiem że ona tego nie uznaje, wiec wiem na czym stoje wiec tylko się przyjaznimy, ale jej podejscie do zycia by mi odpowiadało, zresztą kafeterianka też nie była do końca normalna, bardziej podobna do mnie niz myslicie :D

i takiej normalniej zwykłej też nie bo chciałbym kogoś wyjątkowego kto by do mnie pasował ta kafeterianka to spełniała

Gość gość
Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż uwierzę że 22lata to kobieta :P

Gość gość
Jesteś wyjątkowy rysiu? :D

Gość gość
Bo to facet. 22 lata wstawił tu kiedyś nagranie.

Gość gość
Projekt jakiegoś prawika. :P Znałem wiele patologicznych lasek ale on/a/o przekracza wszelkie granice :D

Gość gość
:D lubisz ją bo jesteś kryptogejem.

Gość gość
Wiadomo że sam lepszy nie jestem mimo tego że wyglądam tak niewinnie to moja dusza jest tak mroczna jak ten avatar :D

Gość gość22lataprzegrywu
ale czemu ja jestem zdegenerowana? bo czasem popiję jak każdy? rychu jest dla mnie jak brat z mózgiem jak ja. a jak jestem idiotką to tylko z miłości :D właśnie czytałam moją rozmowę z modelem 10 na 10 i doszłam do wniosku, że mogło być gorzej ale i tak wydałam się pusta i łatwa i on żyje ze świadomością, że na niego lecę. teraz może się tym bawić a ja ośmieszam się. ale jestem na dnie ludzie już nie mam wstydu.