Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megi2443

spóźniający się okres plamienia!!

Polecane posty

Witam panie , mam pytanie czy któraś z was miała coś podobnego. W ostatnim dniu miesiączki kochałam się z moim facetem , niestety pękła gumka (kolejnego dnia miałam mieć dzień płodny , mam bardzo krótki cykl) , 11 godzin po stosunku wzięłam tabletke 'ellaone' , okres spóźnia mi się juz 2 tygodnie , dzisiaj dostalam bardzo delikatnego plamienia koloru coś pod ciemną czerwień przechodzącą w brąz . robilam 3 testy wyszły negatywnie . Dodam że od stosunku minął miesiąc.

Gość gość
Dlaczego się tak mało ruchoasz?

Po zastosowaniu ellaOne kilkudniowe opóźnienie wystąpienia miesiączki jest normalne. Jeśli miesiączka spóźnia się o ponad 7 dni lub jest nietypowo skąpa lub nietypowo obfita, albo jeśli wystąpią objawy, takie jak ból brzucha (żołądka), wrażliwość piersi, nudności, wymioty możliwe, że doszło do zajścia w ciążę, należy wykonać test ciążowy i skonsultować się z lekarzem.

Gość gość
ellaone to ogromna dawka hormonów, więc takie zaburzenia w cyklu są normalne. Może się to ciągnąć długo. W przyszłości starajcie się współżyć tylko w dni niepłodne i zabezpieczajcie się dodatkowo np przy pomocy contragelu- żelu plemnikobójczego.

Gość gość
Dziewczyny Ci dobrze radzą aczkolwiek ja bym się wybrała po prostu do ginekologa. Nie wiem skąd jesteś, znam paru dobrych ginekologów, w tym z Poznania, w którym obecnie mieszkam http://gabinetypawlik.pl/ powodzenia!

Gość gość
gość 2016.11.29 ellaone to ogromna dawka hormonów, więc takie zaburzenia w cyklu są normalne. Może się to ciągnąć długo. W przyszłości starajcie się współżyć tylko w dni niepłodne i zabezpieczajcie się dodatkowo np przy pomocy contragelu- żelu plemnikobójczego. Dzięki za radę, ale mam pytanie. Jak można wyznaczyć dni niepłodne samej w domu.