Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka94

Z takich życiowych wyznań to chłopak zrobił mi aborcję łyżeczką od herbaty

Polecane posty

Gość truskaweczka94

Mieliśmy wtedy po 15 lat. Jakoś tak wyszło, że na imprezie u znajomych za bardzo zaszalałam z alko, i pod jego wpływem dałam się zaciągnąć do łóżka. Sama nie wiem, czemu to zrobiłam. Bardzo się mi podobał, często o nim fantazjowałam, możliwe, iż to miało kluczowy wpływ na ową decyzję. Był to 2-gi miesiąc ciąży. "Zabieg" został przeprowadzony w okolicznym pustostanie. Nie było innego wyjścia, a nie chciałam aby rodzina i znajomi się dowiedzieli o tym, że uprawiałam seks notabene na imprezie, a tym bardziej, że zaszłam w ciążę. Szczęśliwie obyło się bez problemów, nie licząc wielkiej kałuży krwi. Jedynymi konsekwencjami tego były omdlenia, słabość oraz zawroty głowy przez następne dwa tygodnie. Dodam na zakończenie, iż teraz mam 22 lata, nowego, kochającego chłopaka a z tamtym zerwałam kontakt około rok później i od tego czasu się nie widzieliśmy.

Gość gość
Up

Gość gość
lepiej to, niz bys miala urodzic niechcianego bachora. dobrze, ze nie skonczylo sie zakazeniem. wiem, wiem, to provo

Gość gość
A ty, @synbozy7 USUŃ KONTO

Gość gość
To jedna z najlepszych past, jaką ostatnio przeczytałem. Daj więcej opie!

Gość gość
Najwyraźniej straciłaś dużo krwi. To nie dobrze... i nie potrzebne. Aby sprowokować poronienie, wystarczy wsunąć do wnętrza macicy rączkę łyżeczki i odczekać 15-20 minut.