Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój najdroższy Model

Polecane posty

Gość gość

Masaż był nieziemski. .. Wyszedłes juz odemnie a ja nadal zastanawiam się czy to było na prawdę, czy to był sen... Bo wiesz najdroższy to było zbyt piękne... To ze Cię poznałam to jak los wygrany na loterii. Nikt Cię nie docenił, bo nie dawałeś się nikomu docenić. Kiedy to przeczytasz o ile tu wejdziesz wiedz ze me serce juz tęskni za Tobą. Czas do naszego jutrzejszego spotkania będzie się mi dłuzył. Tu się poznaliśmy i tutaj światu naszą miłość obwieszcze. To było tak cudowne przezycie. Boże ale on mnie rozkochał tym swoim romantyzmem uśmiechem, charyzmą. Nasze serca biją odtąd dla siebie, jesteśmy jak dwie połówki jabłka... Zapach płatków róż, blask świeć, muzyka i masaż od dawna marzyłam o czymś takim. Nasze spojrzenia które przenikały się na wzajem. Jeśli mam za coś oddać życie to wiem ze za takie chwile warto. PS. Moja miłość nie zna granic kocham kocham kocham....

Gość gość
Prowo!Bozena jestes p*****lnieta!

Gość gość
Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek, A na tym stoliczku pleciony koszyczek, W koszyczku jabłuszko, w jabłuszku robaczek, A na tym robaczku zielony kubraczek. Powiada robaczek: "I dziadek, i babka, I ojciec, i matka jadali wciąż jabłka, A ja już nie mogę! Już dosyć! Już basta! Mam chęć na befsztyczek!" I poszedł do miasta. Szedł tydzień, a jednak nie zmienił zamiaru, Gdy znalazł się w mieście, poleciał do baru. Są w barach - wiadomo - zwyczaje utarte: Podchodzi doń kelner, podaje mu kartę, A w karcie - okropność! - przyznacie to sami: Jest zupa jabłkowa i knedle z jabłkami, Duszone są jabłka, pieczone są jabłka I z jabłek szarlotka, i kompot i placek i babka! No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek? Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek. (J. Brzechwa) :)

Gość gość
gość dziś Jak juz coś mam na imię Magda i temat nie jest skierowany do Ciebie

Gość gość
Kurde ludzie to jest temat do mojego Modela a jak się nie podoba nie czytajcie. Niech model przeczyta i niech wie co myślę o nim o naszym masażu itd

Gość gość
Jakim masazu Bozena ty myslisz ze wszystkie sie tak szmacą ja ty?z rufusem/

Gość gość
A tak a propo to nie znam żadnej Bożeny i nie wiem o co chodzi z tą Bożeną. I wara z tego tematu jak się nie podoba:-P

Gość gość
Kurde a nie możesz mu tego powiedzieć co myślisz tylko wymyślasz tutaj? :O

Gość gość
Masaż nie równa się współżycie jak coś! Widać komu to na myśli

Gość gość
gość dziś Oczywiście mogę i w prywatnej rozmowie mu to powiedzieć ale chcę byście zobaczyli ze model to gość z klasą i romantyczną duszą. Szydzyliście z niego i robiliście sobie z niego jaja nieładnie to teraz poczytajcie o naszym związku:-P kogo nie interesuje niech nie czyta u tak to jest mądrzejsze nuż niektóre tematy tutaj

Gość gość
*niż

Gość gość
Poza tym ktoś pisał na innym poście by opowiedzieć o naszym modelowym związku więc macie

Gość gośćMotyl Nocny
Miłosc bez granic nie dotyczy ciebie!i żadnego masazu nie było!Durna prowokacja jakich wiele.Denne to jest po prostu.

Gość gość
gośćMotyl Nocny Nie musicie wierzyć macie do tego prawo. Może mój najdroższy Model pozwoli kiedyś na publikację wspólnych zdjęć to wam kopara opadnie... nieważne czy wierzycie czy nie to moja sprawa i modela co jest między nami

Gość gość
gośćMotyl Nocny wczoraj Tobie nie ma kto zrobic masażu i dlatego tak pluje jadem :-D

Gość gość
Zazdrościsz bo Tobie nie ma kto masażu zrobić ot cała prawda:-D

Gość gość
o ooo Motyl Ciem sie wkurzył..

Gość gość
model jest taki romantyczny

Gość gość
przecież od dawien dawna wiadomo, że jestem bardzo romantyczny i uczuciowy słodka jesteś :*

Gość gość
Stary model?! :O Czas najwyższy wymienić.... opony na zimowe 💤