Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny czy ktoś z was jest w związku gdzie to facet jest niższy ? Jak otoczenie na to reaguje ? Czy przeszkodą wam roznica wzrostu ? Mój facet jest 3 cm nizszy ode mnie jak myślicie czy to widac na pierwszy rzut oka ?

Gość mnietowisi
TAK, to jest bardzo poważny problem dla kobiety i te 3 cm. robi ogromny problem kobiecie , normalnie obciach i nawet w kościele w czasie mszy niedzielnej ludzie się skupiają i nie rozumieją tego zjawiska , że Ona jest wyższa od Niego , oczywiście plotkują na ten temat , nawet sikają po nogach z tego powodu , że Ona jest wyższa i w czasie plotkowania często popuszczają , przecież plotki są ważniejsze od srania , sranie może poczekać , teraz są najważniejsze plotki , a ludzie gadają , że On nie trafia kindybałem do jej vaginy , ponieważ jest różnica wysokości i On musi spać w kapeluszu oraz w skarpetkach aby był praktycznie wyższy i różnią się wielkością duupy , czyli Jego duupa jest mniejsza od duupy kobiety o całe 3 centymetry !

Gość gość
Nie jestes pierwsza zona wieksza i ostatnia.Ludzie niech sobie mowia co chca .Ty tego nie widzisz to jest wazne tylko.

Gość gość
Ja jestem wyższa od męża o 5 cm i powiem szczerze, że nie rozumiem twojego problemu. Czemu uzależniasz swoje życiowe decyzje od tego, co ludzie mogą lub nie mogą sobie pomyśleć? Kochasz go to z nim bądź, proste. Już i tak coraz ciężej o porządnych facetów, nie dokładaj sobie problemów z powodu 3 cm różnicy :/

Gość gość
niech nosi buty na koturnach

Gość gość
Nie ma butów na koturnach

Gość gość
sa, sp Prince takie nosil...

Gość ,m,m,m,m

mi sie zawsze podobali niscy - kiedys. teraz mam niskiego - jestesmy rowni i mi to zawadza :/