Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak wie o moim byłym romansie

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą od roku. Niestety na jaw wyszedł mój romans, który miałam, zanim poznałam swojego obecnego faceta. Problem tkwi w tym, że zna sporo szczegółów tego romansu :/ m.in. to, że szybko poszłam z tym facetem do łóżka po paru dnaich znajomości i był to seks bez zoobowiązań. Od tego momentu widać po nim, że ma bardzo duże wątpliwości do mojej osoby i mojego podejścia do związków. Bardzo często jak nadaży się okazja sugeruje mi, że pewnie bym go zdradziła, ale bym się puściła (bo jak już raz tak zrobiłam, to czemu drugi raz miałbym tego nie zrobic - ja tak rozumiem jego rozumowanie). i teraz mam pytanie. Czy jest sens aby taki związek kontynuować? Mój osobisty dramat polega na tym, że kocham go jak diabli, ale teraz często rani mnie często tymi aluzjami...

Gość gość
Bedziesztego przez cale zycie sluchac

Gość gość
Ja bym go zostawila gdyby mi tylko raz to wypomnial.

Gość gość
no to masz kurna problem :P tak, najlepiej narozrabiać, a potem zostawić :D kobieca logika

Gość gość
A co ? Moze meczyc sie przez cale zycie ? Twoja przeszlosc nikogo nie obchodzi,jak mu nie odpowiada to niech spada.

Gość gość
rzuć go i lepiej zadbaj o to aby kolejny się nie dowiedział ;)

Gość gość
Nie badz z kims kto ci wypomina przeszlosc,ja odrzucilam takiego jednego miedzy innymi z tego powodu..zbrzydl mi jako mezczyzna bo wygadal jeszcze komus o tym ze mialam paru przed nim..dla mnie stal sie aseksualny po tym

Gość gość
rzuc go,to sie nie skonczy,u mnie tez tak bylo.mi wypominal moja przeszlosc,a sam nie mial czystego konta masakra:/ po pewnym czasie przestalam w nim widziec faceta tylko taka p**de bez wlasnego zdania znienawidzilam go i u ciebie po pewnym czasie tez tak bedzie.

Gość gość
Tu nie chodzi o to kto ma czyste konto, a kto nie i licytacje na ilosc przygod. Tu chodzi o to, ze o takich rzeczach sie nie mowi. Kropka. Taka wiedza jest trudna do uniesienia dla kazdego z partnerow. W moim aktualnym zwiazku mam taka sama sytuacje. Dziewczyna przyznala mi sie do 2 znajomosci bez zobowiazan i szybkiego seksu z nieznajomym. Ja wcale nie mam ochoty jej tego wypominac. Tym bardziej, ze gdybym jej wspomnial o swoich dokonaniach, to by upadla. Problem w tym, ze to samo wraca przy roznych okazjach. Przykladowo, ostatnio ona cos mowi, ze jest nieufna w kontaktach z obcymi i sie ich boi, a ja na to przypominam sobie, ze zaprosila nieznajomego z netu do siebie i sie z nim przespala. Albo ja mam ochote na seks, a ona zmeczona, mowi dobranoc i idzie spac, wiec u mnie pojawia sie mysl, ze jak ten facet wpadl do niej kolejny raz na godzinke, to raczej nie po to, by sobie mowic dobranoc. Takich sytuacji jest sporo i te mysli nie sa dla mnie mile, a jej zachowanie traktuje jako niejednoznaczne, przez co nie umiem okreslic kim ona naprawde jest i mam problem, by jej zaufac. Raczej nic z tego nie bedzie.

Gość gość
Wlasnie,o takich rzeczach sie nie mowi i o takie rzeczy nie pyta sie nikogo.

Gość gość
Ja wiele lat byłam święta, ale po rozstaniu z długoletnim partnerem miałam rok bogaty w przygody, których może i nie żałuję, ale mądre nie zawsze one były. Mój aktualny mąż wie coś niecoś, ale bez szczegółów. Wie też, że dzień przed poznaniem go spałam z kimś innym. On zresztą też przeszłość miał bujną. Nie udajemy przed sobą świętych, ale też nie wypominamy ani nie rozmawiamy o naszych przygodach wcześniejszych. Zdrowy układ.

Gość gość
ten temat dał mi do myślenia, jak uważacie, czy opowiadać facetowi o tym, że 2 razy byłam w relacjach, gdzie pojawił się seks a nie byliśmy parą? z tym, że to nie był seks bez zobowiązań, ja byłam w obu przypadkach zakochana i liczyłam na coś więcej, fakt, za szybko poszłam wtedy do łóżka, teraz tego bardzo żałuję, chociaż z mojej strony to było uczucie i w obu przypadkach leczyłam się z tego baaardzo długo. nie chcę kłamać, ale nie chcę też, żeby pomyślał, że tak łatwo mi to przyszło. a facet zapytał o moje związki, nie pytał o seks, tylko o związki, o moją historię. tych dwóch facetów to właściwie jej istotna część, przez jednego z nich wpadłam w depresję i leczyłam się psychiatrycznie

Gość gość
Ale co obchodzi chłopaka to, co robiłaś w przeszłości? Jak ktoś jest wolny, to może robić co chce. Tylko zakompleksione męskie pipy mają z tym problem. Mnóstwo w nich kołtuństwa i hipokryzji.

Gość gość
Niestety, to nie tak, ze on mnie pytał o przeszłość i otrzymał odpowiedź. Chłopaki spotkali się całkiem przypadkowo poprzez wspólnych znajomych przy piwku i wyszło, że spałam z nimi dwoma :/ ŚWIAT JEST ZA MAŁY! Generalnie nie wypowiadał się o mnie w dobrym tonie, co mojego chłopaka mogło wkurzyć. I wkurzyło. Tutaj go rozumiem. Nie wiem czy znajdzie się chłopak, kótry przeszedłby obojętnie gdy przypadkowi ludzie mówią pikatne szczegóły z przeszłości i mają tego potwierdzenie w postaci smsow i innych. Generalnie bardzo żałuję tego co się wtedy wydarzyło. Problem mam taki, bo nie wiem ile osób o tym wie, bo co z tego, że go rzuce, jak każdy inny może traktować mnie z góry jak szmate :/

Gość gość
Który z nich był najlepszy w te klocki?

Gość gość
Jej nie o to tu chodzi gamoniu.

Gość gość
powiedzialabym mu na to, że w przyszłości w naszym zwiazku bedzie zdrada kontrolowana tzn on bedzie zgadzal sie na moje romanse po 5 min znajomosci oraz ze beda to sytuacje czeste wiec uprzedzam z gory, ze nie musi sie nad tym zastanawiac, bo powtorzy sie to jeszcze 100 razy, a nawet wiecej i dalsza dyskusja jest zbedna.

Gość gość
Miliony ludzi robia w domu pikantne kanapki i nikt nie widzi w tym halo, wiec o co w ogole chodzi? moze sam powinien sprobowac czegos takiego wiele razy i przekonac sie, ze to jest lepsze, wtedy problem sie skonczy, oni wezma sie za siebie i beda sie w tym babrac, a ty bedziesz miala okazje poznac kogos kto mysli innymi kategoriami

Gość gość
Boże kolejna ... jakie wy puste d**y jesteście malutkie w swym szlaufim zywocie, to nie mam pytań. Kurde każda z Was myśli o fajnym bzykaniu to tym, to tamtym, a po kliku latach skakania nagle szok i niedowierzanie, że jakiś normalny typ was nie chce. Kurde! Nie wiem ile masz lat, ale na moje to jakieś 23-25, bo to typowy problem szlaufa z tego wieku. Wywij sobie chłopa co ma około 35 lat, a taki nie będzie miał problemu że szambo masz między nogami, bo taki chłop już też życia nauzywał i raczej się wyszlał i szuka stabilizacji, u boku młodszej trzpiotki.

Gość gość
to poszukaj takiego ktoremu to nie przeszkadza. juz na tym etapie nie umiecie sie dogadac to chyba jasne ze nic z tego nie bedzie?

Gość gość
a ty jestes czysty jak łza, prawda? :D

Gość gość
śmieszysz mnie :D skad ty sie wziales?

Gość gość
co ty sobie wyobrazasz, ze człowiek nie ma potrzeb czy jak? udajesz ze ty ich nie masz? zastanow sie nad soba co ty wygadujesz w ogole, ochłon kolo

Gość gość
15:38 Wiadomo, że nie. Ale w normalnym świcie, u normalnych ludzi takie romansiki i ujrzą światła dziennego. Tutaj widać że laska poszalała brawurowo, bo nie dość że koleś mówi przypadkowemu typowi że mu dziewczynę przedmuchał, to jeszcze generlanie odradza mu ją i daje mu kupić temu dowody. Kurwa!!! I to chłopak jest walniety! Jakie wy baby jesteście ... nie będę strzepil ryja. Powiem tyle... przeszłość dziewczyny jest najlepszym estymatorem jej przyszłości. Dziewczyny chłopaki to wiedza...

Gość gość
15:45 Polac mu! Bo dobrze gada. Do autorki. Święta nie jesteś, to fakt, ale to Ty popełnilas błąd, a nie Twój facet. (Piszę że to Twój błąd, bo masz sama wyrzuty sumienia). Tak czy inaczej chłopak walczy sam ze sobą i nie wyrzucił Cię za drzwi więc coś do Ciebie czuje. Ja osobiście nie dałbym Tobie takiej szansy. Nie s******l tego. Z resztą jakie to śmieszne i próżne z Twojej strony, że go niby kochasz, ale niestety on wie o mnie za dużo, to chyba go musze zostawić. Nie kochasz malutka :)

Gość gość
Jaki błąd, że było jej fajnie w łóżku z jakimś kolesiem? Ludzie, mamy 2016 rok a nie 1416. Oczywiście nie wiedzą tego tylko jacyś pełni kompleksów prawiczkowie-koniobijce, ale oni skrycie marzą o świetnym seksie. A że go nie mają, to włażą innym do łóżek, żałosne dziwadła.

Gość gość
Wiesz.. osobiście uważam, że sporo się zmieniło, to fakt, ale podejście mężczyzn do rozciągłych seksualnie kobiet jest takie samo, niż do kobiet posiadających małe doświadczeniem tej sferze. Szkoda tylko że wasze oczekiwania od partnera tylko rosną z każdym kolejnym. Bo jesteście coraz bardziej dojrzałe przecież. U facetów działa ton trochę inaczej

Gość gość
Jestem facetem i nie wiem co niby działa inaczej. Myślę, że im bardziej zakompleksiony facet, im mniej ma doświadczenia, tym bardziej "rozlicza" innych z ich przyjemności z seksu. Typowe dla zakompleksieńców.

Gość gość
Jako kobieta przyznaje rację facetom w takich sporach. Tak tym koniobijcom i innym prawiczkow. Tak! Niestety nie wiem co się dzieje ale są dziewczyny, które chodzą po świecie w młodym wieku tylko po to aby zaliczyć, ale nie biorą pod uwage w ogóle możliwych konsekwencji takich zblizen. Jedne zbliżenia będą fajna przygodą, inne mogą skończyć się właśnie tak jak jest tutaj opisane. Czy możemy winić facetów czy byłych kochanków, że nazywają nas po takich przygodach d******i? Wydaje mi się że niekoniecznie. Sami lepsi nie są więc i my możemy nazywać ich tak samo. Jednakże nasz przyszły partner może nie mieć podobnych przygód i MA PRAWO ich nieakceptowac. Nie można mieć bólu d**y o to, że Twój facet nie chce Cię po miałaś romans z przypadkowym kolesiem. Ciekawi mnie jakbyś reagowała na wieść że Twoj facet chodził na prostytutki zanim Cię poznał? Czy nie miałabyś z tym problemu? Coś mi mówi że pewnie tak. Uważam też że takich rzeczy nie wolno ukrywać przed partnerem, bo ich zatajenie to przejaw egoizmu.

Gość gość
16:14 Ciało często rzucane na łoże traci na oporze. :P Jakoś ciężko mi uwierzyć że laska mówi Tobie, że miałam 15-stu przed Tobą, a Ty na to spoko i nie masz z tym problemu ..