Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak funkcjonuje manipulantka. Instrukcja

Polecane posty

Gość gosc0
gość 04:51 a żyj sobie w ułudzie w jakiej chcesz :D goscxz dobranoc :)

Gość gość
mogą Cię namierzyć jeśli przekazałaś komuś coś nawet nigdzie się nie pokazując ,sama poczta

Gość _algorithm
K-okieterka O-błudna B-ierna I-rracjonalna E-goistka T-emperamentna A-podyktyczna Jak widać-same zalety. Dziękuje.

Gość gość
opis mojej dziewczyny

Gość gość
Bronię autora/autorki. Miałem to, co opisuje. To naprawdę się zdarza w realu

Gość gość
oni są cudowni!!!mhmmmm www.sexy-kamerki.xweb24.pl/l/3/ona

Gość gość
A ja znam taka jedna z Radomia, która wmawiała swojemu facetowi fakty nieistniejace, ze niby on coś zrobił- a w istocie nie zrobił, itp...do tego dołaczała swoje koleżankido rozmowy jako kolejne połaczenia konferencyjne, oczywiście bez wiedzy "swojego"faceta. Równolegle szukała sobie faceta na sympatii, a jak juz znakażła, załozyła tam sobie inny profil. A od swoich facetów wymaga wiernosci. Z tego co wiem to chyba nadal jest stanu wolnego, mimo, że kobieta lata świetnosci ma jakieś 30 wiosen za soba. Facet odizolował sie od niej i wyadował u psychologa.

Gość gośćówka32
jestem kobietą i też znam człowieka który wylądował u psychoterapeuty przez kobietę - typ manipulantki. wmawiała mu rzeczy które nie istniały, była chorobliwie zazdrosna, nigdy się nie przyznawała do winy ani do tego że coś powiedziała a mówiła, czepiała się o wszystko i zrzucała całą winne na niego. jak się okazało później była zazdrosna bo miała sporo na sumieniu. chłopak z mojej okolicy

Gość gośćówka32
dodam jeszcze że cały czas próbowała wzbudzać w nim poczucie winy i cały czas przed wszystkimi grała ofiarę - przed nim również.

Gość michalczewskidariusz
gościówka32 to typowe dla ludzi z tymi zaburzeniami

Gość gośćhkuyffh
Mi z kolei facet zniszczyl zycie,relacje z ludzmi,reputacje,potem stwierdził ze jestem manipulantka umywajac przed wszystkimi ręce..był bogaty,tzw człowiek sukcesu wiec ludzie uwierzyli jemu

Gość gość
Ciężko się wyrwać z macek manipulantki. Ale da się. Trochę zdrowia to kosztuje, ale nie ma innego wyjścia.

Gość gooooooość
gość dziś tzn co masz na myśli ??? a jak ktoś jest w związku małżeńskim lub ma z taką manipulantką dziecko to co wtedy ???

Gość gość
Kobieta kolegi pracowała w jakiejśporadni . dłuzszy czas byli w związku, ale bywało, ze tak kierowała rozmową z nim aby wyszły jego delikatne sprawy osobiste itp- . Poza tym dewaluowała go w rozmowie kierowała tak aby wyszlo ,ze to ona ma racje-przeinaczając całkowicie fakty , . Kolega pełni ważną funkcję wiec musi bywać tu i tam, a ona mowiła mu że woli towarzystwo kumpli niz towarzystwo jej - facet nie pije praktycznie wcale . Dziękuję za terapię w wykoniu tej pani. Pozdrawiam Radom i okolice.

Gość gość
dla ścisłosci odnośnie poprzedniej mej wypowiedzi wszyscy mówili że to jakaś pani przyjezdna i podobno juz nie pracuje, przyjmowała prywatnie teraz słuch o niej zaginął.

Gość gość
przepraszam za treść wpisów dokonanych o godzinach 8.43 i 8.41 , gdyż dokonane one zostały w stanie częsciowego wyłaczenia świadomosci. Zostały one zgłoszone do usunięcia, Opinia w nich jest krzywdząca krzywdząca dla niektórych osób pracujcych w poradniach,. Jesli wpisy te nie zostną usuniete w najblizszym czasie- prosbao usuniecie zostnie ponowiona.

Gość gość
wpisy z godzin 8.41 i 8.43 są nieprawdziwe i ich treśc nie ma nic wspólnego z rzeczywistością

Gość gość
za co raz jeszcze przepraszam. Terapeuci alkoholików, tak samo jak inni radomscy terapeuci wykonuja dobrą pracę i pomgja wielu ludziom.

Gość gość
ja się wyrwałem ze związku z manipulantką i jestem już szczęśliwym człowiekiem. szkoda tylko że nie zrobiłem tego wcześniej bo jednak skaza na zdrowiu psychicznym została

Gość gość
ale jaja.. normalnie opis mojej żony

Gość gość
a ja dziś zdradziłem pierwszy raz swoją MANIPULANTKE. i tak mam wyrzuty...............

Gość gość
Manipulantem to jesteś Ty, 03:46.

Gość gość
trzeba jeszcze dodać że manipulantki wykorzystują chwile słabości faceta oraz nagminnie stosują gierki. tzn. na przykład chce żebyś nosił jej torebkę i setki innych głupich testów. większość kobiet stosuje takie testy ale przed czymś poważnym a manipulator robi to będąc już w związku. to nie mam nic wspólnego z uczuciem. tyle w temacie

Gość gość
najlepsze jest to że one tego nie dopuszczają nawet do swoich myśli

Gość gość
15:46 Mniej projekcji i generalizacji, a wyjdzie ci to na zdrowie (psychiczne). Przyjrzyj się sobie samemu zanim zabierzesz się za analizę sąsiada. Posty w tym temacie są zwykłą manipulacją facetów, którzy nie potrafią przyznać się do swoich własnych problemów. Pierwsza zakładka pokazała, że temat powstał po to, by przenieść winę na kobietę, obsmarować ją czym się da i zemścić się za odrzucenie. Za szkalowanie Oszka (jeśli to o nią chodzi) mogłaby wejść na drogę prawną i może to kiedyś zrobi.

Gość gośćbaba
to załóż temat o manipulatorze,a ten temat jest dobry

Gość gość
Punkty są bezpłciowe i posty w temacie już pokazały, jak bardzo dotyczą facetów. Nie trzeba kopiować tego samego, wątpliwa babo.

Gość gość
A ja kojarzę wątek ona liderka on lider ,ona mu podkopywała dołki zeby sie wcfirmie ustaeić a ten nic nie dał na nią powiedzieć bo taki zakochany.A z Radomia..na koniec go zniszczyła .Do dzis nie wiem czy go wywalili czy M faktycznie sam odszedł.

Gość gośćbaba
ciągle wątpliwa,jestem prawdziwa,jedna chciała taki sam temat o facetach to niech zakłada,a jak domyśla się ze to można odnieść też do facetów to niech się nie żali ze tu dotyczyło bab,zrzędliwe jesteście jak zawsze,jedna tak druga srak,dogadajcie się i robcie co chcecie :-)

Gość gość
Nie wierzę w mamlpwatosc facetów tu na forum nie dziwię sie że wami manipulowala ja do takiego slabego goscia ktory daje soba pobiewierac tez bym nie czuła szacunku. Znam takiego faceta ktory daje sie tak gnoic jak sie patrzy to az przykro. Kobiety zle ble ble ja bym to samo zrobila z wami takie ciamajdy to tylko wykonczyc jak nie potrafia wyznaczyc sobie granicy to kobiety to wykorzystuja. To wy jestescie przegranymi ciolkami a one smieja sie za waszymi plecami po cichu.