Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak funkcjonuje manipulantka. Instrukcja

Polecane posty

Gość gość
20 grudnia to chyba jakaś pseudotereapeuta pisała, znam taka jedną,Boże pomiłuj, zeby do niej na terapie isć, szybko o wszystkim dowiedział sie współmałżonek i wykorzystała to na rozprawie rozwodowej.

Gość gość
taka jedna nie pierwszej młodości ma 2 konta na portalu randkowym, na jednym szuka rozrywki , sexu, a na drugim pisze ,ze jest stateczna osobą- szukajaćą stałegozwiazaku 9 małzeństwo, itp...), PANOWIE -ZAPYTAJCIE SIEBIE SAMYCH KTORY PROFIL TEJ PANI JEST TYM PRAWDZIWYM, A MOZE NA DOKŁADKE TA PANI JEST W STAŁYM ZWIĄZKU?

Gość gość
a moja manipulantka zabawia sie teraz na jednym z portali randkowych, gdzie ma 2 skrajnie odmienne profile, na jednym prawiw matka Boska , dobra żona w przyszłosci, a na drugim..domyslcie się sami;)

Gość gość
takich kobiet jest wiecej, znam taka co nagrywałą rozmowy ze swoim niby facetem, aby udostępnić je potem jego byłej żonie. Za kasę za nagrania kupiła sobie meble- nie wiem czy dostałą na całość , czy tylko na częśc, ach ten Radom

Gość gość
gości u powyżej, z tymi meblami to standard, kobiety zawsze muszą widzieć korzyści i to spore.

Gość gość
ja użyłbym metod bardziej skutecznych. Manipulantke tez mozna zmanipulować i kopnać w d...

Gość Karolina

Miałam do czynienia z manipulantkami w zawodowce i podstawowce. To są tak paskudne koleżanki. Jedna potrafiła manipulować resztą klasy zwłaszcza w podstawówce. Robiła wszystko chciała być w centrum zainteresowania do dziś robi z siebie królową.