Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak funkcjonuje manipulantka. Instrukcja

Polecane posty

Gość gość
gośćbaba dziś Swój ciągnie do swego;)

Gość gosc0
gośćbaba baba babie nie równa. A Ty to nawet do baby nie dorosłaś, a co dopiero o kobiecie mówić? :D

Gość gośćbaba
ziemia jest opanowana przez potwory,trzeba się poddać

Gość gość
02:53 Sam taki widać jesteś, a zwrot "wszystkie" to kieruj do swoich nauczycieli w liceum, żeby Cię mogli należycie wyśmiać.

Gość gość
Bulwers świadczy o tym, że prawda boli, bo niestety kobiety są takie jak w powyższym opisie a Ty jesteś kobietą więc Ciebie to dotyczy, proste

Gość gość
Gdy u kobiety gore wezmą emocje logika zostaje wyłączona. Wiele tu pan zbyt emocjonalnie podchodzi do tematu, można by pomyśleć ,ze któreś wymienione zachowanie jest im bliskie.

Gość gość
To sa takie kobiety ? Ja myslalam, ze to ktos mojego meza opisal ?

Gość gość
Aż mi się przypomniało, żeby nie rozmawiać z głupimi, bo Cię będą próbować sprowadzić do swojego poziomu i pokonać doświadczeniem. To do 02:57, pasują do Ciebie te punkty.

Gość gość
Nie któreś a wszystkie zachowania, bo to kobiety a kobiety tak mają, tyle mam do powiedzenia

Gość gość
To sa takie kobiety ? Ja myslalam, ze to ktos mojego meza opisal ? x Akurat temat jest o takich kobietach co nie znaczy ,ze takich mężczyzn nie ma.

Gość gość
Właśnie stosujesz podpunkty z listy wypisane przez autora, i co dalej będziesz twierdzić że święta jesteś hipokrytko? Jesteś kobietą i to naturalne zachowania u Ciebie, przyjmij prawde, oswój się z nią i idź spać

Gość gość
W Twoim przypadku milczenie byłoby złotem, 03:01.

Gość gość
Po co ci kobieta ? Zostan przy facetach i tyle.

Gość gość
gość dziś Nie któreś a wszystkie zachowania, bo to kobiety a kobiety tak mają, tyle mam do powiedzenia x Nie będę się z Toba kłócić bo każdy ma inne doświadczenia. Ja jestem kobieta i jakoś ten temat mnie nie bulwersuje.

Gość gość
03:03 to 10/10 z listy

Gość gosc0
gość 02:57 a gdzieżeś tu bulwers zauważył? Zresztą gadaj z wami, jak się nawet najprostszego nicka wymyśleć nie chce, a goscbaba se poszła bo ni to kobieta ni to baba :D Takie tako o to to :D

Gość gość
Jesteś kobietą więc Ci wybacze Twoją ignorancję i wypieranie prawdy, bo jesteś kobietą a kobietom nie przemówisz do rozumu, czego jesteś przykładem

Gość gość
Właśnie stosujesz podpunkty z listy wypisane przez autora, i co dalej będziesz twierdzić że święta jesteś hipokrytko? Jesteś kobietą i to naturalne zachowania u Ciebie, przyjmij prawde, oswój się z nią i idź spać. x to 03:03 to 10/10 z listy

Gość gość
Jakies pedaly ?czy cos ?

Gość gośćbaba
zaglądam zaglądam :-) możesz jeszcze pojeździć po mnie ,lubisz to nie? :-) od razu lepiej

Gość gosc0
I tak w ogóle o czym rozmawiacie? O wymysłach domorosłego psychologa co to się w necie psychologii naczytał? :D Pogratulować, no naprawdę. Coś ktoś wie o psychologii tutaj, czy tylko z wikipedii? :D

Gość gość
Haha i vice bersa, prawda boli

Gość gość
Wybierasz niekończące się ośmieszanie, 03:05. Rzucasz się o to, że kobieta zwraca uwagę na to, że punkty z listy pasują do niektórych kobiet i do niektórych mężczyzn, czyli jesteś uprzedzonym mizoginem stosującym bez żenady chwyty z tej listy. Nuda.

Gość gość
gośćbaba dziś Gdy argumentów brak trzeba wtedy poniżyć ;) Masz racje dużo kobiet stosuje taki schemat ale mężczyźni tez , to nie zależy od płci.

Gość gość
Dobra żartowałem, dałaś się nabrać na mój trolling. :D Za krótko żyje by stwierdzić czy każda taka jest, ale miałem ubaw :D :D :D

Gość gosc0
A czemuż do mnie się nikt nie odniesie? Czuję się opuszczona a buuu :( I będę manipulować :D A może młodzież ma takie czytanie ze zrozumieniem, że nicka gość od gosc0 nie odróżnia :D

Gość gosc0
W sumie, literki te same, bo co tam kogo język polski :D A cyfrę jak coś się z kalkulatora weźmie :D

Gość gość
Temat głupi nie ma co go drążyć

Gość gość
gosc0, jeszcze możesz pożałować, że sobie tu wybrałaś nick. na ogólnej nie brakuje transów, którzy chętnie przechwycą Twoją tożsamość, żeby się zabawić Twoim kosztem. dzieciaki nawet nie wiedzą, jak są identyfikowani przez administratorów tego portalu. myślą, że proxy i zmienne IP załatwia sprawę. pozostaje współczuć.

Gość gość
Nie mądruj się