Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak funkcjonuje manipulantka. Instrukcja

Polecane posty

Gość gość
Transy przechwytujące tożsamość gdzie jesteście, kici kici

Gość gosc0
gość 03:17 ale ja sobie nicka nawet nie wybrałam :D Widzę, żeś zorientowany skoro myślisz, że nicka wybrałam :D

Gość gośćbaba
tak,bywają faceci którzy to również stosują,jednak chyba rzadziej :-) co wam się bardziej podoba -czysta szczera walka: facet nie lubi za cos tam faceta i uczciwie da mu po pysku,czy walke kobiet,fałszywy uśmiech udawanie koleżanki i podstępne kopanie dołka ,chociaż jakby baby tak się prały po pyszczkach to piękne by były :-)

Gość gość
Up

Gość gość
Są baby co se dają po pyskach i faceci co stosują babskie gierki, plotkuja. Płeć nie przesądza o takich cechach

Gość gosc0
gośćbaba, ale czego Ty oczekujesz? Pojęcia nie mam.

Gość gość
Dlaczego? Lepiej wiedzieć, co tu wyprawiają, zanim się tu wrzuci np. swoją fotkę. Chociaż, z drugiej strony, można w ten sposób zarabiać na sprawach w sądzie. Jak ktoś jest bezrobotny i mieszka na wsi, może w ten sposób sobie dorobić. Kto się śmieje, ten się śmieje ostatni.

Gość gość
gośćbaba dziś W realu tak ale internecie po pysku dać sobie nie można a wiec stosują taka taktykę obie płcie.

Gość gosc0
Dajcie sobie jakiś znacznik chociaż, bo się z wami gada, że masakra :D Tu gość tam gość nie wiadomo kto do kogo pisze :D Ale fakt, lepiej być anonimowym niż nawet pod gosc0 jak ja swoje zdanie wyrazić :D

Gość gość
gosc0 dziś wystarczy odnosić się do danego postu a nie do całości, to nie jest trudne.

Gość gość
Ja tam się nie boje ale nie chce mi się za każdym razem nicka wpisywać

Gość gość
Ale fakt, lepiej być anonimowym niż nawet pod gosc0 jak ja swoje zdanie wyrazić smiech.gif x Przecież Twój nick tez jest anonimowy, nie jesteś zarejestrowana.

Gość gosc0
gość 03:33 mówisz? A jak w trakcie Twojego pisania się parę innych postów pojawi to co? To jest kafeteria, a nie jakiś normalny portal :D

Gość gość
To skopjujesz post a niżej się odniesiesz do niego

Gość gosc0
gość o3:38 dla mnie to nie problem nicka zarejestrować. Jakoś odkąd piszę pod gosc0 to nikt na ten pomysł nie wpadł. Ani się nie podszywają jak to wy na kafetereii mówicie ani nic. Racja, nie zauważajo :D :D :D gosc to gosc prawda :D :D :D

Gość gosc0
gość 03:39 skopiujesz się pisze :( Aż tak was nasz język nie obchodzi? Tyle lat pod zaborami byliśmy, tyle lat nam inne języki próbowali wcisnąć, a wy teraz co? Ciężko się ortografii nauczyć. Racja, teraz wszyscy mają dysleksję :D

Gość gość
3:43 Wiem jak sie pisze to tak w pospiechu albo literowka bo mam i a pod nim j w telefonie

Gość gosc0
gość 03:45 to ja się bardzo cieszę, że wiesz. Ale teraz dzieci nie wiedzo :D Cofamy się w ewolucji ot co. Ale to jet norma akurat, o czym tu gadać. I kobiety manipulujo :D :D :D

Gość gosc0
Jeśli pisze się ą czy om, pisz o niech się domyślajo :D :D :D

Gość gość
Sam niedowierzałem że tak mi się napisało skopjujesz :D

Gość gosc0
Oj tam, najlepszym się zdarza :D Co się martwisz :D Ja się ciągle mylę np ze spowrotem, a to się z powrotem pisze :D Jakiś nawyk taki :D

Gość goscxz
gosc0 dziś Widzisz nawet jak zarejestrujesz się i tak nadal będziesz anonimowa. Wstawianie nicka ułatwia dyskusje, nie jest to odwaga wyrażania swojego zdania bo nadal jesteś osoba anonimowa. Wystarczy uważnie czytać i odnosić się do danych postów a nie będzie problemu. Jeżeli nie potrafisz odróżnić gościa od gościa to ułatwię Ci to zadanie:)

Gość gość
Mi się myli spod i z pod albo jakieś skrajnie rzadkie słowo, wtedy ciężko jest napisać poprawnie jak sie coś pierwszy raz na oczy słyszy

Gość gośćbaba
jesteście doskonałym zakończeniem tego tematu,taki poważny temat o wrednych manipulacjack Kazdej baby a wy gr*****ie urządzacie ,siła instynktu zawsze ponad logiką

Gość gosc0
goscxz ja akurat nie jestem anonimowa i pod swoim zdaniem się podpisuję wiesz? No powiedz mi jak goscia od goscia odróżnic, bom głupia :D Daj jakieś wskazówki :D

Gość gość
Jakie gr*****ie normalna wymiana zdań w zasadzie o niczym, daleko mi do amorow zwłaszcza przez Internet

Gość goscxz
gośćbaba celne spostrzeżenie :) Właśnie został zastosowany punkt 1 z listy :)

Gość gosc0
gośćbaba nom, poważny temat, bo psychologiczny a baaa :D Chociaż skoro już chcesz poważnie to racja, faceci mają p********e u nas w kraju, bo kobiety potrafią manipulację psychiczną stosować i to naprawdę konkretną i co ma taki zrobić? Pójdzie na policję? I co powie? Baba mnie bije? To jest naprawdę poważny temat, ale co to, nie można sobie trochę odbiec? ;)

Gość goscxz
Daj jakieś wskazówki smiech.gif x Wystarczy uważnie czytać, każdy ma inny styl pisania i wyrażania myśli.

Gość gosc0
goscxz to Ty punkty pamiętasz? :D Szacun :D Pitu pitu takie tam wasze, a jakbym powiedziała, że konkretnie pogadam to zaraz wszyscy znikną. Co wy tam wiecie.