Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszcie szczerze czy wasi faceci,męzowie lubią wasze rodzeństwo?

Polecane posty

Gość gość

napiszcie szczerze czy wasi faceci,męzowie lubią wasze rodzeństwo?

Gość gość
Mąż lubi moją siostrę. Ja brata męża też lubię.

Gość gość
Bo ja niestety mam z tym problem. Mój mąz nie lubi mej siostry-uważa ,że jest wredna i fałszywa. Rozmawiam z nim na ten temat i proszę go by nie mówil zle o niej ,bo to moja siostra ,ale on twierdzi ,że tak czuje i nie ma zamiaru udawać ,ze jest inaczej. Czy ktoras z was ma taki problem,że wasz facet nie lubi waszego rodzenstwa?

Gość gość
Mój mąż lubi mojego brata - wreszcie ma z kim pogadać o komputerach. Ja też lubię rodzeństwo męża - jesteśmy wszyscy z jednej paczki znajomych.

Gość gość
rzadko sie zdarza ,by męzowie nie lubili sióstr swej żony=widac twa siorkajest naprawde paskudna:):)

Gość gość
Niekoniecznie. Zdarza się i to często niestety. Zobacz ile tu tematów, że rodzeństwo się nienawidzi. A co dopiero takie, można powiedzieć, obce osoby. Nie przejmuj się tym. Bo pewnie się przejmujesz niepotrzebnie. Dorosły człowiek wie, że jednych się lubi a innych tylko toleruje albo nie lubi po prostu. Takie jest życie i nie ma co tego przeżywać. Nie ma obowiązku, aby wszyscy się wzajemnie na siłę lubili.

Gość gość
Ja lubię brata mojego męża i jego żonę, zdaje się, że z wzajemnością. Mój mąż lubi mojego brata, ale moich sióstr to już nie za bardzo. Ja chyba też bym nie polubiła ich, gdyby nie były moimi siostrami :-P Brata za to polubiłabym. Nie ma więc reguły, zależy od osoby, jak to w życiu. Ważne żeby się szanować na wzajem, nie trzeba się lubić.

Gość gość
Nawet ja nie lubię mojej siostry, dziwne by było jakby mąż lubiał :P

Gość gość
Ja też nie lubię swojej siostry, więc trudno żeby on ją lubił, brata męża toleruje w zasadzie nic do niego nie mam jest mi letnio obojętny, mąż po prostu ma stosunki poprawne.

Gość gość
Mam dwie siostry.Jedną mój mąż lubi i chętnie do nas zaprasza, drugiej nie cierpi, ale jak trzeba, to toleruje jej obecność ze względu na mnie.

Gość gość
A moj lubi moja siostrę ale wczesniej nie bylo Latwo. Ona ma ciezki charakter obraza sie o byle co i na poczatku jak przyjezdzal do mnie to wyobraźcie sobie ze obrazila sie za to ze zaparkowal auto na "jej" miejscu i nie odzywała sie do nas przez miesiąc ponad ciężko bylo jej wytłumaczyć ze każdy może zaparkować w tym miejscu jak jest wolne ale w końcu malymi krokami udalo sie i teraz się lubią co nie znaczy ze sie nie kłócą. Ja natomiast lubię jego brata od samego początku.