Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu kobiety które w ciazy miały ...

Polecane posty

Gość gość

Ekstremalne warunki ? Chodzi mi o to ze nie oszczędzaly się specjalnie albo miały sporo stresów albo były wybuchowe albo paliły papierosy ? Albo zmagały się z innymi trudnościami bojąc się o los swojego dziecka a jednak wszystko skończyło się ok ? Proszę o normalne odpowiedzi a tzw . świętym krowom dziękuję .

Gość gość
Hyym moze sie zalicze pracowalam jako sprzataczka do konca 8 m-ca, od 7.30 do 17/18. I chyba przez to mam bardzo *****iwe wszedobylskie dziecko;)

Gość gość
Nam się spaliło mieszkanie gdy byłam w ciąży. Coś strasznego. W koszuli wyleciałam z mieszkania bo męża nie było. W nocy u sąsiada wybuchła butla z gazem. Wprowadziliśmy się do teściów gdzie rano w pokoju mieliśmy szron bo było tak zimno. Byłam w 7 miesiącu i w życiu tyle stresu nie przeszłam co wtedy ale wszystko skończyło się dobrze

Gość gość
NAPRAWDĘ wierzycie w zabobon ze zachowanie w ciazy przekłada się na dziecko ?

Gość gość
Zachowanie to moze nie, ale stres, problemy, ciezka praca, nieodzywienie, przebyte choroby z cala pewnoscia.

Gość gość
Stres może się przyczynić w późniejszym stadium do poronienia ale pisałam głównie o tym ze to nie jest tak ze dziecko będzie historyczne i nerwowe.