Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie,że żyje w dziadowskim kraju,w dziadowskim systemie

Polecane posty

Gość gość

schyłkowego europejskiego socjalizmu,które prawdopodobnie wkrótce rozleci się z hukiem

Gość gość
emigruj do usa :D Trump zniesie wizy, postawi mur dla rodowitych indian, jak znajdzie syryjczykow na mapie wyszczeli ich w kosmos, pozwoli obmacywać laski, zalegalizuje kukluxklan, podwoi TWÓJ protfel 🖐️ voice of democracy

Gość gość
niestety za dobre życie mam tutaj życie,żeby tak z tego rezygnować rewolucyjnie,ale irytuje mnie wiele rzeczy które są tak absurdalne jak kolejki w sklepach w PRL,

Gość gość
wkurza mnie hipokryzja uważam,że po tej histerii jaką rozkręcił KOD w obronie Konstytucji,to sędzia który orzeka niezgodnie z Konstytucją powinien egzemplarz tej Konstytucji zeżreć,wkurza mnie,że szkoła nie rozwija zainteresowań tylko jest po to,żeby każdy w niej odsiedział swoje,tego rodzaju problemy są dla mnie tak absurdalne jak Dzienniki Telewizyjne z lat osiemdziesiątych

Gość gość
naprawdę teraz sobie tankuje kiedy chce i jak oglądałem na you tube,że minister energetyki z okazji Wszystkich Świętych przydzielił po 2 litry Etyliny więcej to chce mi się śmiać

Gość gość
tylko,że w tamtym systemie to byliśmy drugim czy trzecim krajem tamtego obozu,a w obecnym to żyjemy na obrzeżach rozwalającego socjalizmu socjaldemokratyzmu,coś jakbyśmy w tamtych czasach żyli w Albanii,i to też mnie denerwuje