Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego się nas boicie, faceci?

Polecane posty

Gość gość
Czy ja wiem? Ja jakoś tych starych panien nie widzę, za to kawalerów po pięćdziesiątce i rozwodników przed czterdziestką jest ZA-TRZĘ-SIE-NIE!

Gość gość
To dziwne, bo baby są strasznie wybredne przeważnie.Nie wierzę w cuda, gdzieś tu musi być haczyk. Masz 140 cm albo 185 cm wzrostu? Skośne oczy ? Jesteś łysa? Kuźwa założe się że jak przychodzi co do czego to slinisz się do wysokich zapakowanych brunetów.:P Bez urazy ale zbyt dobrze znam kobiety;)

Gość gość
Je..ać kobiety !!

Gość gość
Odwrotnie; facetów jest na pęczki, mężczyźni to żadki okaz.

Gość gość
Ja wole dziewczyny do max 4/10 bo się bardziej starają, umieją zaprosić na randkę itd już nie wspominając o seksie, taka ładna singielka co się poświęciła samorozwojowi z darmowych ebooków, wręcz odskoczy na słowo extreme deepthroat a taka brzydka ci to zrobi i jeszcze na anal i Hiszpana ma siłę

Gość przewidujący przyszłość
faceci mają kilka obaw a mianowicie: a) jak ona nie jest dziewicą to z iloma się puściła? b) czy jak nie jest dziewicą to ilu było w niej czarnych lub ciapatych? i czy dawała im anal? c) faceci chcą aby kobieta się NIE zmieniła a one chcą aby facet się ZMIENIŁ d) ile ona ma wymagań i zachcianek i jak za to wszystko zapłacić ( czy faceta stać ) e) co z tego że zapłace na randce jak i tak goofno z tego będzie, mało wydajne ulokowanie kapitału f) czy ona leci tylko na kase g) i inne

Gość ważna obawa
.... czy ona bez makijażu wygląda nawet 20% na tyle co z makijażem, hahaha

Gość gość
w wawie na 100 facetów przypada 123 babiszony prawda jest taka, że 99% kobiet nie nadaje się nawet do w**********.

Gość gość
... hahaha, boimy się przy rozwodzie stracić 50% majątku i jeszcze alimenty płacić, bo cwane suki tylko na to polują

Gość gość
baba to jest dobra przed ślubem a później pierdzi, puszcza się i ciągle boli ją głowa...

Gość gość
gość dziś 175 cm wzrostu, nie robi mi czy facet jest wyższy ode mnie, miewałam niższych. Oczy mam normalne, niebieskie włosy mam zdrowe i gęste za ramiona (ok, kolor niekonwencjonalny), napompowane mięśnie to dla mnie taki odpowiednik damskich ust nabitych botoksem na kształt pawianiego zadu.

Gość france kiężniczki
05] w wawie na 100 facetów przypada 123 babiszony prawda jest taka, że 99% kobiet nie nadaje się nawet do w**********. >>> będą zdychać stare panny ze swoimi kotami przy boku, a szpara im zaklejona przez nieużywanie

Gość giewont graba
dziś baba to jest dobra przed ślubem a później pierdzi, puszcza się i ciągle boli ją głowa... SSS bo do ślubu daje z siebie wszystko, a przy ślubie to jest jej SZCZYT, potem tylko zjazd w dół

Gość gość
Autorko proste pytanie, prosta odpowiedź, ile mniej więcej razy możesz w tygodni, anal i z gumą czy bez?

Gość gość
gość dziś Studia na państwowym uniwersytecie oraz kurs w college'u w Anglii nazywasz "samorozwojem z darmowych ebooków"? Pozdrawiam :D W sypialni nie ma dla mnie rzeczy dziwnych, o ile nie dochodzi do głębokich urazów fizycznych i całość następuje za zgodą obojga stron. Jednak zabawy fekaliami odpadają, sorry.

Gość badyle badyle
faceci boją się że wezmą pasożyta a na co im kula u nogi

Gość gość
babe trzeba trzymać ostro za mordę...taka je prawda

Gość matematyka górą
na co facetowi gderająca, ciągle wymagająca i nigdy niezadowolona baba? idzie i płaci i wychodzi, po prostu ekonomiczniej

Gość gość
Wiecie dlaczego nie podrywam kobiet? bo każda wymaga tępego przystojniaka/modela mają chore wymagania jeśli chodzi o wygląd chodzą ideału dlatego nie podrywam i nie będę bo to pustaki latające za przystojniakami

Gość gość
Prostytutki to szlachetne kobiety w porównaniu z tzw porządnymi..

Gość gość
przewidujący przyszłość dziś a) jak ona nie jest dziewicą to z iloma się puściła? 2, to były te poważniejsze związki, obydwa po ~3,5 roku. b) czy jak nie jest dziewicą to ilu było w niej czarnych lub ciapatych? 0 i czy dawała im anal? Tym czarnym i ciapatym z którymi się nie puściła? c) faceci chcą aby kobieta się NIE zmieniła a one chcą aby facet się ZMIENIŁ Nigdy, przenigdy nie będę chciała żeby facet się dla mnie zmieniał, albo akceptuję go takim, jakiego sobie wzięłam, albo odchodzę. No, chyba że się zmieni na gorsze albo będzie ukrywał swoje wady z gatunku nie do przeskoczenia, ale to jest złamanie mojego podstawowego warunku o szacunku/szczerości. d) ile ona ma wymagań i zachcianek i jak za to wszystko zapłacić ( czy faceta stać ) Na urodziny zażyczyłam sobie wyjścia na piwko 200 m od domu i czystej chałupy. e) co z tego że zapłace na randce jak i tak goofno z tego będzie, mało wydajne ulokowanie kapitału Nie wymagam płacenia na randce. f) czy ona leci tylko na kase O tym wspominałam wyżej. g) i inne Czasem chciałabym żeby ktoś wstał pierwszy i podał mi kawę do łóżka.

Gość gość
175 cm to jest ten haczyk zdaje się. Nie żebyś przez to była nieatrakcyjna, wręcz przeciwnie ale to nawet sporo JAK NA KOBIETE.przy tym wzroście nie wystarczy że będziesz wielorybem , żeby wyglądać w miarę zwiewnie i kobieco to jednak powinnaś być chudzinka. Nie lubię innym stawiać wymagań ale szczerze to przy tym wzroście jak kobieta jest masywniejsza już bardziej to wygląda jak kloc.

Gość gość
ważna obawa dziś Facet o którym wcześniej wspominałam widział mnie bez makijażu wielokrotnie, zresztą zwykle używam tylko podkładu + korektora i tuszu do rzęs, czasem eyelinera na górnej powiece i kredki do brwi. Usta tylko bezbarwną pomadką ochronną.

Gość gość
gość dziś Obecny poziom na uczelniach jest taki sam jak z darmowych ebooków a kurs za kase każdy debil może zrobić. "w sypialni nie ma rzeczy dziwnych ", moja była narzeczona też tak mówiła a codzienny obciąg był dla niej nie lada wyzwaniem, dlatego jest już była :-P

Gość gość
gość dziś Nie chcę brać ślubu, chyba że facet będzie naciskał to możemy podyskutować, ale tylko cywilny ewentualnie wchodzi w grę. Za to narzeczoną bardzo bym chciała być :D

Gość gość
ja na przykład lubię jak kobiety mnie zagadują na ulicy:)

Gość gość
gość dziś Mogę dużo, a jak już nie mogę to są inne sposoby :) Ciebie bym zajechała :D Mam założony implant antykoncepcyjny więc może być bez gumy ze stałym partnerem ale jak anal to wolałabym nie z zaskoczenia bo jesteśmy tylko ludźmi i właśnie albo w gumie albo z finiszem na plecy bo nie chcę potem dziećmi cały dzień popierdywać :D

Gość gość
doładowanie telefonu 50 zł zapraszamy www.operatorium.xweb24.pl/l/3/bonus50

Gość gość
gość dziś kurwiarz jak mozna od kobiety wymagac loda kutasie jebany fuuu

Gość gość
to kobieta powinna na kolanach prosić faceta..