Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego się nas boicie, faceci?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Niby może, nie mówię że coś wielkiego, ot GCSE English, pracując i studiując nie miałam wiele czasu na cokolwiek innego. Ale kurs nie był za kasę, jedynie egzamin płatny £40 :) Widzę że na państwowych uniwersytetach zęby zjadłeś? A może jednak coś podsłyszałeś i bezmyślnie powtarzasz? Ewentualnie skończyłeś rok w Wyższej Szkole Gotowania na Gazie i rzuciłeś "studia", a teraz zazdrościsz xD

Gość gość
Wiecie dlaczego nie podrywam kobiet? bo każda wymaga tępego przystojniaka/modela mają chore wymagania jeśli chodzi o wygląd chodzą ideału dlatego nie podrywam i nie będę bo to pustaki latające za przystojniakami

Gość gość
Autorko, nawet jak masz zerowe wymagania co do wyglądu o uwierz mi, i tak byś mnie nie chciała nawet jakbym był absolwentem Harvardu i zarabiał 10k/ m-c :D Nie jestem gruby czy karzeł ale i tak zawsze będę sam🖐️

Gość gość
gość dziś Ty, ale zdajesz sobie sprawę, że ja nie mam problemów z powodzeniem u płci przeciwnej, a temat jest zupełnie o czym innym? Wszystkie merytoryczne informacje są na pierwszej stronie, na drugiej stronie trochę hoojem wieje, a o 2 w nocy zleciały się kafeteriane trolle i tak powstała strona trzecia :D

Gość gość
gość dziś I słusznie, nie podrywaj. Poznawaj. Masz coś do zaoferowania tym, które nie lecą na wygląd modela?

Gość gość
gość dziś nie ma sensu poznawać bo każda przystojniaka/modela na innych nie zwrócą uwagi! wiem bo przerabiałem

Gość gość
gość dziś A co Ci się wydaje, że z Tobą jest nie tak? Dodam jedną rzecz, może brzydką. Nie byłabym w stanie zajmować się facetem na wózku. Dzieckiem na wózku zresztą też nie. Sama też bym nie chciała żeby ktoś się mną zajmował, gdybym była na wózku. Czy też potrzebowała codziennej wielogodzinnej opieki. Co innego umyć plecki, ale nie mogłabym, najzwyczajniej w świecie.

Gość gość
gość dziś A ja myślę że to Ty lecisz na pustaki i na wygląd modelek, a że Cię zlewają... No trudno, widać nie ta liga. Ewentualnie myślisz że chodzi o wygląd, a tak naprawdę jedzie Ci z japy albo nosisz zatęchłe ciuchy.

Gość gość
gość dziś nie trafiłaś kobiety się zawsze kleją do tych najprzystojniejszych/najładniejszych mężczyzn brzydka, przecietna czy ładna? każda leci na tępego przystojniaka z włoskami do góry

Gość gość
gość dziś widze od dawien dawna, że kobiety biegają tylko za przytojniakami a reszte mają w d***e potem się dziwicie dlaczego mężczyźni nie podrywaja? jak macie takie chore wymagania jeśli chodzi o wygląd to co się dziwic

Gość gość
gość dziś No, w klubach typu ENERGY 2000 xD Zmień otoczenie. Zresztą i tak wiemy że trollujesz, poza tym podobno dzisiaj się namiętnie całowałeś, myślałam że Ci ciśnienie zeszło xD

Gość gość
02:34 Nie jeżdżę na wózku,mam 2 nogi , 2 ręce,zarost mi rośnie, czytam więcej niż wyniki meczów,mam włosy na głowie, lubię poćwiczyć siłowo (zupełnie amatorsko, nic nie biorę) i co z tego? I tak mam przechlapane, jestem GWNEM niestety zawsze będę sam , cała reszta mnie dyskwalifikuje całkowicie

Gość gość
Baby lecą tylko na wygląd. Wystarczy założyć jakiś fakeowy profil na portalu randkowym, ze zdjęciem jakiegoś amatorskiego modela i już się suki zlatują i piszą jak potłuczone a tak to pieprzą że nie będą się poniżać i latać za facetem

Gość gość
gość dziś Na razie to się przechwalasz, ale nie mówisz konkretnie co niby jest takiego z Tobą nie tak. Nie bądź jak baba łasa na komplementy.

Gość gość
gość dziś o tak też to zauważyłem bo zrobiłem podobny eksperyment lecą tylko na ten wygląd i nic więcej zobaczą bruneta z ciemną karnacją i włoskami do góry to od razu robią w majty.

Gość gość
gość dziś nie chodzi tutaj o kluby tylko wszędzie kobiety mają takie p******e wymagania że aż głowa boli.

Gość gość
gość dziś Rzeczywiście, na portalach randkowych są sami ludzie na poziomie. Prawie jak na kafeterii :D Baby z portali randkowych są w większości albo za szpetne, albo za głupie, albo za sukowate, a najczęściej combo wszystkiego powyższego żeby znaleźć kogoś w realu 🖐️

Gość gość
Tylko model ma szanse na kobietę i tylko na takich czekacie aż was wyrwą

Gość gość
Ja nie mam pooy******ych wymagań i jakoś mało tych rybek w morzu, oj mało. Sam plankton.

Gość gość
02:47 Wybacz, to było trochę na siłę xD Sam wygląd mnie skreśla na zawsze,pozwól że nie będę wchodzić w szczegóły,u wierz mi na słowo. W ogóle się odezwałem tylko dlatego by się z tobą nie zgodzić, że wygląd nie ma żadnego znaczenia bo z doświadczenia wiem ze jest inaczej. Pozdrawiam:)

Gość gość
tylko wam w głowie modele a przecietniaków macie w d***e hipokrytki z chorymi wymaganiami

Gość gość
A tak swoją drogą, to co tu robisz "ty od modeli tematów"? Facet o wyglądzie modela z włoskami do góry nie będzie się bał dziewczyny, ergo nie o nich jest topic, ergo ja na nich nie lecę, ergo twój argument jest inwalidą xD

Gość gość
gość dziś Coś powypadkowego? Jak tak, to nie będę drążyć. Jak nie, to pehdolish pan głupoty.

Gość gość
ale tu zatrzęsienie prymitywnych jednostek,najgorszy był ten wieśniak od ******** w wawie,spływaj na swoją wieś

Gość gość
gość dziś No chyba że rudy :classic_cool:

Gość gość
gość dziś nie boi się bo wie, że może mieć każdą taką naiwną panienkę jak wy. Zmniejszcie wymagania hipokrytki a nie latacie tylko za badboyami przystojniakami

Gość gość
gość dziś Latacie z jęzorem o k***a jaki przystojniak muszę go mieć a jak spróbuje zagadać przecietny facet to od razu robisz wielkie oczy on do mnie? hahahaha pewnie sobie żartuje ja chce tylko przystojniaków z włoskami do góry

Gość gość
nie podrywają i nie podchodzą do was bo wymagacie modela z wyglądu

Gość gość
gość dziś Kobiety nie lecą na modeli z włoskami do góry, tylko na modeli z pół długimi włoskami w stylu słowacki. Z resztą się zgodzę

Gość gość
Dwóch z moich byłych facetów miało POWAŻNY trądzik przy czym obaj byli niżsi ode mnie, jeden z tych dwoch miał sporą nadwagę (nie był otyły, ale miał brzuszek i uda, czasem za nim tęsknię, seks był nieziemski). Jeden z kolejnych miał 186 cm wzrostu i 67 kg wagi. Następny miał 193 cm wzrostu i 90 kg wagi. Więcej mi się nawet nie chce przypominać, próbuję udowodnić że wygląd nie ma znaczenia, czy facet jest "brzydki" czy "przystojny", wysoki, niski, chudy, krąglejszy - nie robi mi to kompletnie i nikogo na tej podstawie nie odrzucam. Tak długo jak nie jest to stan zagrażający jego zdrowiu - mi to pasi. Facet o którym wcześniej pisałam jest mojego wzrostu, starszy o dwa lata, łysy jak kolano, za to z monobrwią. Szarpałabym jak Reksio szynkę, bo mnie słucha i pamięta każdą pierdołę którą powiedziałam, bo oferuje się z pomocą kiedy może, potrafi mi przytrzymać drzwi i bo dobrze mi się z nim rozmawia. No i to spojrzenie... Pomimo opadającej powieki :P