Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupilybyscie spodnie lub posciel w LIDLU??przeciez to jest syfna jakosc

Polecane posty

Gość gość

kto tam kupuje ,że tak schodza te ubrania??przeciez to wszystko z chin z najgorszej bawelny itd..

Gość gość
a w h&m czy innych sieciówkach to niby nie jest z chin? a nie!!! :P zapomniałam!! tam jest z indii i pakistanu :P Ja jestem bardzo zadowolona z pościeli lidlowych pierwszą kupiłam 5 lat temu, flanelowa i mam ja do tej pory. W ogóle się nie sprała, nie podarła ani nie zmechaciła.

Gość gość
z Chin? No szok i niedowierzanie :D

Gość gość
mam spodnie, dopasowane, elastyczne dżinsy z wyższym stanem, kosztowały mniej niż 50 zł, a są świetne i super mi się je nosi. chyba najwygodniejsze jakie mam. noszę je od 2 lat i jeszcze trochę posłużą.

Gość gość
Zawsze możesz kupować polską ,drogą i markową za kilkaset złotych...nikt ci kobieto nie broni ale odpitol się od portfeli innych. Moja sprawa jaką pościelą się przykrywam i gdzie ją kupuję.

Gość gość
dzinsy w lidlu smierdzą ...taka wlasnie chinszczyzna.pewnie sa tez niezdrowe i zawieraja chemie.

Gość gość
Pościel z polara z lidla jest super na zimę mam ja kilka lat

Gość gość
09:33 Wszystkie nowe ubrania zawierają chemię...następnym razem zamiast od razu wkładać na tyłek po prostu je upierz. ;-)

Gość gość
to nie jest reklama.Czy lidl(raz kupiłam koszulke dla córki i nigdy wiecej) czy 5-10-15 czy smyk jedno g****o. Ciut lepiej wypada reserved czy h&m ale tez nie za specjalnie. Ostatnio zamawiałam z endo kilka razy i bawełna nieporównywanie lepsza. Troche mają drogo normalnie(coś jak reserved czy h&m) ale w promocjach 19,90 koszulki 29,99 bluzki i dresy za 14,90 w outlecie spodenki i topy. Tylko bardzo szybko schodzą jak jest promocja w ciagu kilku dni rozmiarów nie ma.

Gość gość
Ja często kupujue ubrania dla córki.Spodnie buty bieliznę. I jakość dobra.Po kilku praniach nic się nie dzieje.Natomiast nieraz kupiłam córce leginsy winnym sklepie i się o 2 numery za male

Gość gość
Kupuję pościel, bluzki i sweterki. Nie kupuje spodni dziecięcych, bo fatalnie leżą, moje dzieciaki i nie chcą w nich chodzić. Buty też sobie daruję, tutaj nie ma kompromisów :) Kupuję również ubrania w droższych sklepach i widzę, że najczęściej nie ma różnicy w wykonaniu, jest jednak znaczna różnica w materiałach i nie oszukujcie się. ktoś tam pisał o 5-10-15. To jest firmówka? Jez.....u

Gość gość
zalezy na co sie trafi, ja kupilam dla dziecka body i sa lepsze niz h&m czy disney, ale kupilam tez spodnie i rozwalily mi sie po tygodniu dla mnie najgorsza jakosc to pepco niewiem czemu kobietki tak sie rzucaja na ten badziew

Gość gość
Ja mam pościel z Lidla ok 2 lat i jestem z niej bardzo zadowolona. Dla dzieci kupuję ubrania w lidlu jak coś mi wpadnie w oko i jestem zazwyczaj zadowolona kiedyś tylko takie pòłśpiochy mi się w pasie porozciągały i jeden kompleyt bodziakòw był badziewny ale to ponad 3 lata temu. Tak to jestem zadowolona noe widzę ròżnicy pomiędzy h&m w ktòrym najczęściej kupuję. Zgadzam się co do pepco nigdy nic dobrego tam nie trafiłam zaraz dziury, poprute, rozciągnięte. Dla siebie w lidlu nigdy spodni nie kupowałam bo zwyczajnie nie kupię bez mierzenia a na środku sklepu nie przymierzę ;) Za to jakieś 3 bluzki, 2 swetry posiadam i też jestem zadowolona. Jasne nie jest to wyższa pòłka ale jakoś poròwnywalna z sieciòwkami a ubrania często mają ładne i niedrogie więc niby dlaczego nie korzystać :)

Gość gość
ja mam dżinsy z lidla, są z porządnego grubego dżinsu, nic się z nimi nie dzieje. Nie trzeba przymierzać w sklepie, można kupić 2 pary "na oko", przymierzyć w domu i oddać niepasującą lub obie. Dla syna kupiłam 2 czy 3 razy dżinsy, tez był z nich zadowolony. Niestety teraz już w dziecięce rozmiary nie wchodzi. Pościel mam jedną z kory, ładna i dobrej jakości. Kilkakrotnie kupowałam tez piżamę. Jedna się szybko zmechaciła, pozostałe dalej mi służą.

Gość gość
autorko miałaś choć raz pościel z lidla, że tak pierdo/lisz? wątpię, bo byś zmieniła zdanie

Gość gość
''dla mnie najgorsza jakosc to pepco niewiem czemu kobietki tak sie rzucaja na ten badziew'' może dlatego,że jest tani bo nie każdego stać by za głupią koszulkę dać 60-70 zł i tak z całą garderobą dla rodziny...

Gość gość
ja p*****le teraz to przywaliła ciuchy z chin :-o Boszszsz a hm ostatnio oglądałam serial jak się mieli ustosunkować do tego że w fabrykach gdzie są produkowane ich ubrania strasznie zanieczyszczają wodę :-o Tak ze większość szmat sklepów itd. itp. jest made in china