Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Jestem najatrakcyjniejszym kawalerem na wydaniu na kafeterii

Polecane posty

Gość gość
Ale elita nie jest zainteresowana tobą buuuuu

Gość gość
Masz pewność? Przystojni faceci nie przesiadują na forach. Wy nie jesteście tak skonstruowani. Atrakcyjna kobieta potrafi żyć bez mężczyzny, ale atrakcyjny facet nie potrafi żyć bez kobiety.

Gość gość
Atrakcyjna kobieta potrafi żyć bez mężczyzny, ale atrakcyjny facet nie potrafi żyć bez kobiety x hehe to wy nie potraficie żyć bez facetów. W pewnym wieku włącza się mechanizm biologiczny pod tytułem : dziecko i zaczyna się desperacja. Poprzedni etap księżniczkowania się kończy. Kobiety niezamężne/bez związku dostają pierdoolca, są sfrustrowane i zgorzknienie.Powiększa się z to wiekiem, bo wie że im starsza tym mniejsze prawdopodobieństwo że ktoś się nią zainteresuje. Wasz okres, gdzie możecie "wszystko" jest dość krótki(młodość+uroda), my powoli osiągamy nasz maks - najpierw praca, dorabianie się pieniądzy oraz pozycji i wtedy mamy największą atrakcyjność.

gość dziś Ale elita nie jest zainteresowana tobą buuuuu " Nie:P.Część jest zajęta a inna nie wie o istnieniu mojej wspaniałej osoby:P.I z 1 sztuką planuję pertraktować o ile to elita bo nadal mam wątpliwości co do daty urodzenia:P.Tu o 1 z takich: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/czy-ona-na-mnie-leci-jak-tak-pisze-p_6652930 :P.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Jak zwykle jestem niedocenionysmiech.gif . XXX Czy Ty jesteś desperatem? Tak mi to wygląda.

Gość gość
Ja Cię doceniam a nawet pragnę (troszkę) Lubię czteropaki ;)

Gość gość
Chciałbyś, na pewno tak dobrze nie wyglądasz jak ja

Desperatem nie jestem:classic_cool:.Gdybym był to bym zrobił film reklamowy z płaczem😭.Ale dobrze nie jest:O.No i że ktoś mnie docenia to nie znaczy że do mnie pasuje:O. gość dziś Chciałbyś, na pewno tak dobrze nie wyglądasz jak ja " Nie wiem i nie wiem czy bym chciał ciebie poderwać:P.

Gość gość
Czemu te s*syny typu autor przesiadują na forum dla bab.To już jest szczyt desperacji.Sam ten fakt.

Gość gość
ed alias NN alias gosc jakis tam przestan sie wydurniac

Gość gość
a dlaczego jestes wciaz kawalerem? co robiles do teraz?