Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak brzydki że żadna dziewczyna mnie nie chce. Wolałbym nie żyć

Polecane posty

Gość Karolcia362
Mówię Ci. Daj zdjęcie. Pewnie przesadzasz.

Gość gość
I pewnie kiedyś skończe tak samo, że coś sobie zrobię bo czasem mam dość siebie i najchętniej bym zakrył tą twarz aby inni nie musieli patrzeć. TO chyba o czymś świadczy że nigdy z żadną dziewczyną nic nie udało mi się na poważnie

Gość gość
No to do kogo jesteś podobny ze znanych osób?

Gość gość
do nikogo :( bo znami z taką twarzą nigdy nie byli by znami

Gość gość
Nie jojcz tylko daj zdjęcie. Co mamy Ci powiedzieć ? Nie wiemy jak wyglądasz.

Gość gość
A tam przesadzasz. Ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dzieewczyny. Twarz mam przeciętną i jest ok. Akceptuje swoją twarz i siebie, i nie potrzebuje dziewczyny do związku.

Gość gośćhgg98yy
Daj zdjęcie nie dziaduj

Gość gośćkarl9876
Stary daj zdj a nie się użalasz

Gość gość
ale ja nie chce być do końca życia sam :( ale wiem że z tego nic nie będzie bo po tylu rozczarowaniach nie może być happy endu

Gość gość
Racja. Daj zdj. Skąd mamy wiedzieć czy nie przesadzasz?

Gość gość
Człowieku nie płacz tu jaki ty jesteś brzydki tylko daj to zdj i po sprawie.

Zajmij się swoim wnętrzem. Uwierz mi, że są dziewczyny które mają różne fetysze i nawet taie żeby spać z brzydkimi facetami. Zadbaj też może ogólnie o swoje ciało? Zacznij chodzić na siłownie itp. DObrze zbudowany facet nawet z brzydką twarzą może być atrakcyjny dla dziewczyn. Na prawdę nie ma czego się bać tylko podchodzić do życia z uśmiechem a zobaczysz, że po jakimś czasie życie Ci sie odwdzięczy.

Gość gość
nie chce dać zdjęcia zrozumcie że wiem co tu ludzie potrafili robić, wiec za duze ryzyko

Gość gość
ja też jestem brzydka i co mam zrobić ?

Gość gość
Daj zdj. Nie wiemy jak wyglądasz.

Gość gość
ja jestem napewno w top 10 najbrzydszych w kraju, wiec która dziewczyna mnie by chciała, jak nawet brzydkie odrzucały

Gość gość
Daj może zdj podobnych do SB osób. Ocenie

Gość gość
Rozumiem, że nie chcesz dawac zdj. Ale chociaż opisz co niby w tobie takiego brzydkiego? Masz krzywy nos? Skosne oczy? Wielkie czoło? No co? A to ze nigdy z zadna dziewczyna ci nie wyszlo to nie musi byc tylko wina wyglądu, uwierz, ze nawet atrakcyjnym ludziom często zaden związek nie wypala. Znam jednego brzydkiego kolesia, strasznie brzydki. Po prostu twarz porazka. Kazdy zawsze byl zdziwiony ze ma juz trzecia dziewczyne, a miesiąc temu sie ozenil. A te dziewczyny nie byly takie az straszne. Wiesz co moglo sie tym dziewczynom podobać? Jego zajevisty charakter. Nigdy nie spotkałam takiego fajnego kolesia. Inteligentny, z poczuciem humoru, otwarty, pomocny. Ta jego twarz w porownaniu do osobowosci traci znaczenie. Jak ktoś nie jest atrakcyjny to nakgorsze co moze zrobic to ciagle sie nad soba uzalac i odcinac od ludzi. To jest duzo gorszw niz brzydka twarz.

Gość gość
Ale jak dziewczyny mają wejść ze mną w jakieś relacje skoro odstraszam je na dzień dobry wyglądem. A co do tej twarzy to ogółem cała jest brzydka i nie kształtna, oczy, nos, usta takie nie proporcjonalne i do tego skora przeorana przez trądzik

Gość gość
Skończ jęczeć... Ogólnie brzydki jesteś? A co to oznacza? Nawet sam nie wiesz co napisać.

Gość gość
Jezus Chrystus jak można na takich głupotach zarabiać

Gość gość
Masz dysmorfofobie.

Gość gośćiowkaaaaaa
Autorze a ile masz wzrostu, jaką masz sylwetke? Facet ma o tyle dobrze że nie musi mieć fajnej twarzy, może nadrabiać sylwetką, a nawet charakterem. Serio, jak facet fajnie zbudowany, do tego dżentelmen, szarmancki to i twarz wydaje się atrakcyjniejsza. Popatrz np na linde albo lubaszenko kobietom się podobają a ładni nie są. Znasz powiedzenia 'uroczy brzydal'? To kobiety mają dużo gorzej, właściwie z wyglądu to u nich twarz najistotniejsza.

Gość Eryk29
Powiem Ci że właśnie dziewczyny zwracają na twarz u facetów bo sam jestem facetem i wcześniej miałem duży problem z trądzikiem cała twarz w krostach;/ nie mogłem się tego pozbyć przez kilka lat, nie mogłem znaleźć sobie dziewczyny ale w końcu zacząłem przeszukiwać fora i znalazłem Nonacne http://natradzik.milejdi.pl i to dzięki niemu zaczęło zmieniać się moje życie i podejście dziewczyn do mnie z każdym tygodniem miałem miej tego obrzydliwego trądziku a już po 2 miesiącach prawie go nie było;) teraz jestem 28letnim mężczyzną mam żonę i 2 dzieci;)