Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak brzydki że żadna dziewczyna mnie nie chce. Wolałbym nie żyć

Polecane posty

Gość gość

Witam, bardzo źle się czuje w swoim ciele, chodzi mi o mój wygląd a konkretnie o twarz, jestem chyba w czołówce najbrzydszych facetów w kraju. Nigdy nie miałem dziewczyny i nie piszcie mi że nigdy nie próbowałem, bo próbowałem i to wiele razy, ale zawsze bez skutku. Próbowałem już chodzić na dyskoteki do pubów i innych imprez, dziewczyny do których próbowałem coś zrywać szybko się wymigały mnie i olewały. Z desperacji nawet sięgnąłem do internetu i popularnych aplikacji, ale z takim samym samotnych skutkiem, żadna mi nie odpisała, a wcale nie próbowałem do ładnych, tylko do tych brzydszych i przeciętnych, ale nawet takie mnie nie chcą. Mam dość takiego życia męczę się we własnym ciele, wolałbym już nie żyć niż żyć ze świadomością że brzydszych ode mnie ze świecą szukać :(

Zrobimy tak, ty mi dasz 5 tys, ja wyślę cię do krainy bogów i wszyscy będziemy zadowoleni ok?

Gość gość
Opisz swoją twarz, skąd wiadomo, że jesteś najbrzydszy.

Gość gość
boga nie ma, wiec krainy tez nie ma

Gość gość
Chodzi o całokształt, jest po prostu bardzo brzydka, czasem sie zastawiam czy jakbym sobie ją oparzył czy coś to nie była by lepsza, bo gorzej już chyba się nie da

Gość gość
Wstawisz zdjęcie?

Gość gość
nie, sam nienawidze na siebie patrzeć na zdjęciach czy w lustrze, wiec w sumie nie dziwie się dziewczyną

Gość gość
Pewnie sam sobie coś wmówiłeś.Ludzie nie mają kończyn, mają twarze zniszczone przez straszne wypadki i pewnie nie jeden by Ci zazdrościł autorze.

Gość gość
nie w mówiłem ale widze jak jest, że nie mam szans nikogo poznać :( bo ten pieprzony ryj mi zniszczył życie

Gość Mam g0wno na twarzy31
Też jestem tragicznie brzydka i nikt mnie nie zechce... :( to takie nie fair

Gość gość
No ale co jest nie tak z Twą twarzą?

Gość gość
Myślę, że przesadzasz...

Gość gość
Nie wierzę, że jest tak żle. Więcej wiary w siebie i więcej uśmiechu, a zobaczysz że będzie lepiej.

Gość gość
jest ogółem brzydka, kształt, rozmiar proporcje ogółem wszystko, jestem po prostu brzydki i to bardzo :(

Gość gość
To opisz ten swoj ryj.bo jak znam zycie to faktycznie napchales do swojej glowy mnostwo glupot.zaloze sie,ze jestes bardzo przystojny..tylko glowa zle pracuje

Gość Karolcia362
Spokojnie. Nie rób nic głupiego. Skoro dziewczyny cie nie chcą to startowales najwidoczniej do tępych Lasek. Dziewczyna powinna zwrócić uwagę na twój charakter a nie na wygląd. Liczy się charakter i to jakim jesteś człowiekiem. Jestem dziewczyną i raczej nie zwracam uwagi na wygląd. I znam wiele dziewczyn które na wygląd tak na prawdę wgl nie zwracają uwagi. Mam pytanie....ile masz lat?

Gość gość
też sobie kiedyś mówiłem że nie może być tak źle ale po kolejnej z rzędu porażce muszę się pogodzić z tym jak wyglądam, ale właśnie nie mogę się pogodzić bo żyć tak nie chce

Gość gość
Ja jestem brzydka,gruba.I nie mogę mieć tego kogo chcę.Też mam przesrane :P

Gość gość
Ogółem ogółem... Phi :-D sam nie masz konkretnych wad do wskazania, więc już jestem pewna, że przesadzasz. Wyglądasz pewnie jak większość ludzi na świecie czyli całkiem przeciętnie.

Gość Karolcia362
I jeszcze jedno. Opisz tą swoją twarz albo daj zdj. Na pewno przesadzasz.

Gość gość
Nie wyglądam przeciętnie bo widze po innych że są lepsi, a jak patrze w lustro to chce mi się płakać mam 22 lata

Gość gość
I do tego wszystkiego pewnie jeszcze pieniędzy też nie masz...

Gość Mam g0wno na twarzy31
Poczytaj sobie moje tematy, może się dowartościujesz, bo ja jestem najprawdopodobniej najbrzydszą dziewczyną w kraju..

Gość Karolcia362
Daj zdj. Co ci szkodzi. Dam Ci fachową opinie ;)

Gość gość
nie chce dodawać zdjęć, zresztą nie nawidze ich bo nie lubie patrzeć na siebie

Gość gość
Znam dwoch facetöw ktorzy sa na serio paskudni totalnie...nie ich wina co nie ? Jeden nich mimo to ma babke ..nawet juz drógą a ten jeden to niestety zaczal przez to pić i skoczyl z komina...serio ..a moim zdaniem byl lepszy o wiele od tamtego tylko musialby o siebie zadbac i wiary nie tracic.powinienes zglosic sie gdzies o pomoc bo takie kompleksy prowadza do depresji z tragicznym skutkiem

Gość gość
Nie ma brzydkich ludzi.sa tylko gusty i gusciki.widocznie nie trafiles na swoja polowke.na sile nic nie zrobisz

Gość gość
To nie chodzi o twarz. Przyczyny niepowodzenia trzeba szukać gdzie indziej. Może dziewczyna była zainteresowana, ale kimś innym. Może szwankuje Twoja sztuka komunikacji Autorze. Przyczyn może być naprawdę wiele.

Gość gość
Nie masz na imie przypakiem Marcin ?