Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mojego przyjaciela na moim weselu

Polecane posty

Gość gość
masakra -4 dni przed slubem poinformowala ze maja spac w jednym pokoju z jakims obcym fagasem ,ja bym wynajela sobie pokoj gdzies indziej ujmujac to z koperty -zwykle chamstwo i buractwo ze strony mlodych!!

Gość Szokkk
Ja się już wypowiadalam i dalej jestem w ciężkim szoku ze autorka nie widzi nic niestosownego w swoim postepku. No jak można być takim egoistą i nie widzieć ze to OGROMNY NIETAKT. Obcy facet w pokoju. Pytanie o nocleg ( jeszcze jej powinni może medal dać za wspanialomyslnosc ze im wynajęła pokój i nie musieli wracać pijani po weselu do Krakowa). Pretensje ze dziewczyna przyjaciela jest normalna bo jej to nie odpowiada (nie jest księżniczka tylko dziewczyna zdaje sobie sprawę jak powinna sytuacja wygladac)..no ogółem rzecz biorąc MASAKRA. Współczuję świeże mu mężowi ten 'damy' jak będzie wspólne życie wyglądało. Trochę pokory kobieto. A to ze kiedyś było inaczej i prztjacielowi 'to nie przeszkadzalo' to nie znaczy ze każdy ma mieć takie podejście bo co innego impreza luźna w gronie znajomych na wyjeździe a co innego wesele. Autorko- to jest naprawdę żenujące - zachowanie to jedno(juz po fakcie) a utrzymywać że się postąpiło w porządku to tez świadczy tylko o twojej kulturze. Gdybyś zadala to pytanie wcześniej. .wiedziałabyś już jak postąpić po 95% odpowiedziach jak należy się zachować. O ile to by coś dało bo jesteś zaślepiona chyba swoim własnym wyobrazeniem o sobie ze taka jesteś Super.