Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mojego przyjaciela na moim weselu

Polecane posty

Gość gość
21:49 tez tak uwazam

Gość Szokkk
Równiez popieram przedmówców. Niestety ale autorki ty pokazała kompletny brak klasy bo jeśli już bukujesz gościom weselmym nocleg to taki aby oni mogli bez skrępowania wypocząć. A Ty dałaś swojemu przyjacielowi i jego dziewczynie osobę trzecią. Co z tego ze nie był dla niego obcy??? Nie ma to żadnego znaczenia!!! Łaskę im zrobiłaś uważasz bo zarezerwowałaś nocleg? Naprawdę masz coś z kulturą osobistą kobieto! To pytanie czy masz im załatwić nocleg W OGÓLE nie powinno paść! !!!jak sobie to wyobrażałaś? Ze przyjadą z drugiego końca kraju i po weselu mają od razu wracać? Czy może jeszcze dać wam w kopertę i samemu sobie opłacić nocleg bo jada do księżniczki na ślub która nie ma za grosz kultury i wyczucia. Naprawdę...żenujące! Aż się dziwię ze tak niedojrzałe osoby biorą ślub i bawią się w dorosłych.

Gość gość
A ja się zgadzam z autorką. Goście zproszeni na ślub sami powinni zadbać o swój komfort noclegowy. W końcu księżniczka nie nocowała sam na sam z jakimś tam facetem. Ciekawe ilu z was by obrzuciło Młodą Parę błotem gdyby goście spali w stodole na sianie! Zaraz zleciałaby się grupka chorowitych, alergiczek i ch/u/j wie czego jeszcze. Kuźwa, sami wygodniccy tutaj. Autorko, o kumpla się nie martw. Jest chyba? Dorosły i nie ty musisz się użerać z nadąsaną gąską. Jego życie, jego sprawa.

Gość gość
Goście sami sobie powinni nocleg zapewnić? Matko jaki wstyd!

Gość gość
Tak to jest jak gołodupcy biorą ślub... pewnie jeszcze na kredyt. Autorka poprostu chciała jak najwięcej gości upachać tanim kosztem. "Księżniczką" gardzi, ale kopertą już z pewnością nie ;p Wesele się robi takie na jakie Cię stać! Nocleg zapewniłaś? A jedzenie też przeterminowane dałaś? No przecież było! Jak coś się robi to porządnie i z klasą a nie na siłę... Ona "księżniczka"?... prędzej Ty Dama z bąbką w nosie i słomą w butach :)

Gość gość
p.s bombką - przepraszam za błąd ;pp

Gość gość
kolega jest "dorosły"??? Koleś jak i autorka ciągle wyjeżdżają z jakimś żałosnym argumentem, że kiedyś tam na jakimś wyjeździe spali na kupie i nikomu to nie przeszkadzało. Szkoda tylko, że żadne z nich nie zauważyło, że czasy szczeniackich wypadów i spania gdzie i jak popadnie dawno przeminęły, bo jedno z nich właśnie wyszło za mąż, a drugie się zaręczyło. Skoro kolega jedna tak bardzo broni poglądów autorki i woli spać z innymi to powinien poprostu byc dalej singlem i śmigać ze znajomymi, spać z kim popadnie i jak tylko chce. A skoro zdecydował się na związek z kobietą to niestety, znajomi i stare gówniarskie przyzwyczajenia powinny przejść do historii, a nie narzucane siłą jego kobiecie, a potem jeszcze pretensje do niej o to, że jest normalnym i cywilizowanym człowiekeiem:O

Gość gość
taa, zaprosiła gosci ilu wlezie, poupychała jak jakieś bydło, woow, niektórym nawet dwuosobowe pokoje dała! Chcesz za to medal prezydenta miasta a raczej sołtysa wiochy, z której pochodzisz?? Byle kopert jak najwięcej uzbierać... Trzeba było mniej zaprosić, a za to każdego po równo potraktować i to minimum jakim jest normalny nocleg zapewnić

Gość gość
Chciałabym aby to było provo bo nie wierzę,że istnieją tak głupi ludzie jak ty autorko ;-/ Jeśli organizujesz wesele i goście będą z daleka a nawet bardzo daleka to nocleg, możliwość wypoczynku powinna być sprawą oczywistą...to przecież impreza dla nich( twoj i męża jest ten czas w kościele),zakrapiana alkoholem i oni po wszystkim wg ciebie mają spać w aucie lub tułać po nocy w poszukiwaniu noclegu? Przedstawiasz to tak jakbyś tym noclegiem robiła im jakąś łaskę i powinni cię za to całować po nogach. Kompromitujesz się wpisem z 20:57 ...nie stać,nie chciałaś? trzeba było w domu rodzinnym zrobić obiad dla rodziców i świadków ,z tortem i kieliszkiem szampana i towarzystwo by się rozjechało np. o 22:00 do swoich domów,nie robiąc ci klopotów. Ja jestem na bieżąco z tematem bo miałam wesele w zeszłym roku i gości,którzy przebyli nawet 300 km by bawić się na moim weselu. Wolałam zrobić mniejszą imprezę a sprawić by każdy czuł wyjątkowo. Każdy dostał mały upominek i pokój z łazienką w małym hoteliku( w pokoju woda i owoce) a rano śniadanie i nikt mi nie powie,że postąpiłam źle. A ty się wstydź bo taka z ciebie gospodyni jak z koziej d**y trąba. (o męża tak się martwisz jak o tego kumpla? Nie martw się,on sobie poradzi bo związał się z dziewczyną, która ma swoje zdanie i klasę a ty nie dorastasz jej do pięt i bardzo cię to boli.)

Gość gość
autorki powiedz ze to żart:o prosze

Gość gość
no dobrze.. to był zart

Gość gość
To nie jest żart. Wchodzę tu dziś i widzę że tylko jedna osoba nie pisze jak jakaś damensa! !! Wstydzić to wy się powinnyście księżniczki bo to mój był dzień a nie jej!

Gość gość
15:23 to ty jesteś damesa ktora nie stać na nocleg :p

Gość gość
Powtarzam ze każdemu zapewniłam nocleg!

Gość gość
prowokacja albo baba jest wybitnym prymitywem

Gość gość
Sam jesteś prymitywem! ! Nie rozumiem co to takiego ze aż tak mnie potępiacie? Nie widzicie ze to ona tak się zachowala?

Gość gość
Sam jesteś prymitywem! ! Nie rozumiem co to takiego ze aż tak mnie potępiacie? Nie widzicie ze to ona tak się zachowala?

Gość gość
jak już zapewniałaś nocleg to nie powinnaś ludzi wsadzać do pokoju na kupie bo szkoda ci było pieniędzy

Gość gość
Ale mój kolega nigdy nie miał z tym problemu a teraz nie rozumiecie ze przez ta księżniczkę są same problemy. On by nic sam nie powiedział.

Gość gość
jego partnerka nie jest jego klonem, dziwne, że twój kolega jest takim egoistą, że o tym nie pomyślał

Gość gość
autorka to tepa dzida jeszcze smie twierdzic ze im za darmo zalatwila pokoj jak przeciez goscie daja wprezencie pieniadze i na bank uwzglednili koszt tego wynajetego pokoju jak by mi powiedziano ze beda spal z jakims obcym to bym sie na weselu nie stawil i nie jestem zaden ksiaze tylko autorka jest tepa

Gość gość
Dokopalas obcego dla niej faceta do ich pokoju :D nie kazdy jest brudasem, wiesz Ze ona na to poszla... Ja bym powiedziała mojemu, ze ma załatwić hotel dla nas lub nie pojechala

Gość gość
Przecież ona im nie kazała spać w jednym łóżku, tylko pokoju :o bez przesady, to tylko jedna noc, kto normalny robi o to halo? Przyjechali na gotowe, nachlać się, najeść, pewnie łaskawie ze stówkę czy dwie dali i jeszcze ona oczekuje nie wiadomo czego. Nigdy nie spala w hostelu czy co? Tym bardziej, że na takich imprezach ludzie są tak pijani i tak zmęczeni, że nawet na podłodze by się położyli rankiem, dziwię się, że ona miała siłę to rozkminiać. Zresztą na wesele przyjeżdża się ŚWIĘTOWAĆ wraz z nowożeńcami, a nie oceniać smak bulionu czy pokój do spania. Jeśli jej się nie podobało, to mogła nie przyjeżdżać, w cztery dni spokojnie bilet na pociąg można zwrócić, jeśli już kupiła.

Gość gość
to dopiero byłaby awantura... Swoją drogą już wiecie w jakiś środowiskach upychanie obcych ludzi na kupie jest normą - w takich gdzie normalnym jest upijanie się do stanu w którym śpi się na podłodze. Dno.

Gość gość
następna roszczeniowa księżniczka się odezwała. cieszę że nasi znajomi są normalnymi ludźmi. wstyd to żądać goszczena jak na królewskimm dworze . wyżej sra jak duuupę ma.

Gość gość
"Swoją drogą już wiecie w jakiś środowiskach upychanie obcych ludzi na kupie jest normą - w takich gdzie normalnym jest upijanie się do stanu w którym śpi się na podłodze. Dno." Nie powiedziałam, że oni spaliby na podłodze, ale że byliby tak zmęczeni i tak pod wpływem alkoholu, że z tego powodu i tam byłoby dobrze. Nigdy nie pracowałaś 12-16h czy co, nie byłaś zmęczona i nie znasz tego stanu? Na kupie - jakby w dwuosobowym pokoju miało spać 10 ludzi :D Co do alkoholu, to - o ile się nie mylę - na wielu polskich weselach to jest podstawa. Disco polo i wódeczka, typowe polaczki. Chyba że ty preferujesz sushi :) Nawet na kafe sporo osób pisze o zamawianiu alkoholu, więc nie uważam, by był to odosobniony przypadek.

Gość gość
wiesz, że mozna pić i nie spać na podłodze? I tak, upychanie obcych ludzi w pokoju to spanie na kupie.

Gość gość
Śluby i wesela bywają różne! Nie raz byłam na swoijskim weselu gdzie było mase znajomych i spaliśmy po kilka osób w pokoju! A starsi członkowie rodzin przpuszczam ze mieli lepsze warunki. Nikt się nie obrażal! Więc jak dla mnie nocleg który opisuje autorka jest Oki. Ale i druga kwestia - zamartowanie się o kolegę jest przesądzone. To jego życie, jego dziewczyna! Autorka tutaj mocno przesadza!!!!

Gość gość
jeżeli zapraszała ludzi których ledwo zna to jednak powinna się zastanowić czy jest sens robić nocleg "na kupie".

Gość gość
Slub byl na Pomorzu,a goscie z Krakowa, czyli kawal drogi. Zapytalas czy chca nocleg, dla mnie dziwne pytanie zwazywszy na odleglosc, to chyba bylo oczywiste? ok, rozumiemy, ze nie stac na niewiadomo jaka liczbe pokoi pare mloda i jesli nie ma mozliwosci, zeby krewni znajomi nocowali w domu mlodych,ew ich rodzicow to trzeba jakis nocleg zorganizowac, ale klasc z para obcego faceta hmmm troche to niezreczne, conajmniej niezreczne. ona nie ejst zadna ksiezniczka, po prostu czula sie z tym zle i to nie jest nic nienormalnego. To Ty zle tp rozegralas i mysle, ze najpierw nalezalo zapytac czy dodatkowa osoba w pokoju to nie bedzie dla nich klopot.