Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schizofrenia jest gorsza od ciężkiej depresji

Polecane posty

Gość gość
bo czytam przecież i wczuwam się i jeśli ktoś z boku to mam za mało danych

Gość gość

Gość gość

Gość gość
co ta kafe leci w wuja

Gość gość
wy k***y doigracie się nie mam czasu bo bym z wami zatańczył

Gość gość
nie jestem autorką topiku, ale temat mnie z różnych względów interesuje, na czym polega potencjał ukryty w dacie urodzenia zatem?

Gość gość
Schizofrenia to nie choroba a opetanie przez duchy bladzaca. Bardzo znana egzorcystka jest Wanda Patnicka z Gdyni ktora duchy wysyla do swiatla a opetani zdrowieja.

Gość gość
Zapraszam do dalszej dyskusji. szczegolnie ci ktorzy sa dotknieci.

Gość gość
ten powyżej 3 krotny wpis wygląda głupawo ale tak właśnie prowokują te mendy co obsługują kafeterię na serwerze i robią z człowieka idiotę róbcie wały tak dalej już mi odeszła chęć wypowiadania się w tym temacie ciekawe kto więcej stracił?Dno wśród troli i obsady serwera jedni drugich warc****es was ebał uje

Gość gość
pies was ebał jakby co zazdroszczą czy głupki ta kafe to pod każdym względem najgorszy wszaż

Gość gość
no bez sensu wola życia to wszystko co najważniejsze ty biedactwo już nie jasno myślisz najciekawsze przed tobą weź się ogarnij i ustaw priorytety szkoda życia,ty za nie odpowiadasz!

Gość gość
witam......poznalam kogos ale czasem jego zachowanie daje mi do myslenia czy nie jest czasem chory na schizofrenie albo po prostu jakis tyran ,na poczatku on wysokie stanowisko mowil mi ze wielu ludzi chcialoby wiedziec wiecej o nim i powinnam byc zaszczycona ze "ON"wybral akurat mnie ,wtedy myslam ze zartuje i powiedzialam mu ze ludzie maja swoje problemy i na pewno po nocach nie spia zeby poznac jego zycie :/.....pozniej zostalismy para ,mowil mi czesto ze jestem jego wlasnoscia co mnie na poczatku cieszylo bo nikt tak wczesniej sie do mnie nie zwracal,po roznych dziwnych jazdach typu zazdrosc bez powodu ze kazdy sie na mnie patrzy itd dalo mi do myslenia to ze cigle gadal ze umie czytac ludzkie mysli i wie co ludzie mysla,,,,,,juz sie rozstalismy bo bylo nie do wytrzymania te glupie sceny zazdroscvi albo glupie jazdy np : ze zastawial prezenty pod dzwiami (jak bylam w domu) i nawet nie zadzwonl zeby wejsc tylko kilka godz pozniej czy mi sie prezent podoba....facet po 40stce ,to nie bylo normalne prawda

Gość gość
nikt nic, nie pomoze ?

Gość gość
nie mieszajcie , schizofrenii jest kilkanaście odrębnych rodzajów . Trzeba pisać przymiotnik po słowie schizofrenia : jaka ? Katatonia jest uleczalna farmakologicznie w krótkim czasie .