Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawnamarzycielka1989

Czy to się spełni?

Polecane posty

Gość niepoprawnamarzycielka1989

Kurde wymyśliłam sobie faceta idealnego(dla mnie).Jest szansa,że jak coś lub kogoś sobie mocno wyobrażasz to spełnia się to na jawie?

Gość gośćJ
No raczej takiego kogoś to nie ma. Chociaż różnie to w życiu bywa!! Jak rozumie szukasz kogoś Idealnego dla siebie. Takiego idealnego i wizualnie, duchowo jak i charakteru czy budowy ciała??!!

Gość gość
15.56-Ogólnie całokształt wykreowałam sobie.Taki jaki ma być.Ale nie jest z wyglądu to ktoś nadzwyczajny.Tacy są.Tylko czy jeśli sobie zwizualizuję to czy akurat wpadnie na mnie na ulicy,czy się mną zainteresuje.

Gość gość
No to prawda taki ktoś może się pojawić ale czy On tobą też będzie tak zainteresowany jak ty nim. Rozumie że fajnie było by kogoś takiego poznać i być z tą osobą szczęśliwym, bo tak naprawdę to my wszyscy chcielibyśmy mieć takiego kogoś i być szczęśliwymi. Może jeszcze trochę poczekaj Kto wie może taki ktoś się pojawi. Zależy to też w jakim jesteś wieku i czy czas na to pozwoli.

Gość gość
zależy jakie masz umiejętności jaką siłę przyciągania i czy to tylko płytkie pragnienie z próżności