Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za Tobą

Polecane posty

Gość gość
On ma łatwiej bo zawsze może podejsc, ja nie.

Gość gość
Udawał ze mnie nie widzi a przeciez to nic takiego podejsc.i sie przywitać

Gość gość
Kolejny temat zasmiecasz sisi, zaloz wlasny i tam pisz

Gość gość
nawet nie zasługuje na to, żeby być Twoją znajomą, miło mi....już nie zależy mi żeby był internet tam gdzie będę, całe życie tylko uciekasz przede mną, idę

Gość gość
i jeszcze jedno, nie musieliśmy pisać o przeszłości, wystarczyło napisać: przestań, nie chce o tym pisać, ale nie przerwałeś tego a potem zrobiłeś co zrobiłeś, nie musiałeś likwidować @ wystarczyło napisać, nie będę tak często pisał, no nic Twoja decyzja..

Gość gość
s to Ty?

Gość gość
Tak będzie lepiej Kochana,utrzymując ze mną kontakt skazujesz się na resztę życia w samotności...a ja tego dla Ciebie nie chcę!!Nie chcę !!!! Nigdy nie będziesz moją znajomą,bo znajomi się nie pragną i pożądają jak ryba wody jak organizm powietrza,musisz przestać o mnie myśleć i żyć!!!Żyć,życiem w którym mnie nie ma....

Gość gość
Zle myslisz nie jestem sama przez to ze utrzymuje z Toba kontakt przeciez nie spotykamy sie wiec w niczym mi kontakt z Toba nie przeszkadza. Niepotrzebnie wczoraj pisalam o tym co zdarzylo sie tak dawno w zyciu nie pomyslalam ze az tak emocjonalnie do tego podejdziesz.

Gość gość
widze po dwoch miesiacach braku kontaktu " awansowalam" na kafeterie, ide

Gość gość
widze po dwoch miesiacach braku kontaktu " awansowalam" na kafeterie, ide

Gość gość
i jeszcze jedno, Ciebie nie ma w moim życiu już dawno

Gość gość
Ostatni moj wpis z 1.07reszta to podszywy.Nigdy o Tobie nie zapomnę bo jesteś częscią mnie.Nadałeś mojemu życiu sens i nie chcę i nigdy nie chciałam być tylko Twoją znajomą.Jak mam żyć,?ciągle o Tobie myślę.Pamiętaj że jestem.Kocham Cię ,zrozum to .

Gość gość
Ps,skąd mam wiedzieć że mnie pragniesz,pożądasz czy potrzebujesz?Nigdy nie było miedzy nami otwartych rozmów na peywatne tematy.Nie potrafię i nie chcę być tylko znajomą,zbyt długo nią jestem.Tak właśnie bez Ciebie jestem jak ryba bez wody,nie potrafię normalnie funkcjonować od kiedy Cię zabrakło,tak jakby ktoś nagle odciął mi dopływ tlenu.

Gość gość
tak i zaczyna się idiotyzm, w n nie ma kafeterii, skoro jest Ci lepiej żyć beze mnie, to niech tak będzie

Gość gość
..i jeszcze jedno,jesli mam żyć życiem w którym Cie nie ma to wolę umrzeć,już i tak od kilku czy nawet kilkunastu lat jestem jak martwa.Pozostałe wpisy nie bedą moje.

Gość gość
12.54 Uważasz, że osoba do której napisalaś wie, że to Ty? Może macie jakiś ukryty kod, ale wydaje się to mało prawdopodobne. To co napisalaś czyta wiele osób, które gorycz rozstania topią w takim poczytywaniu tego forum. Nawet jeżeli to niezamierzone z Twojej strony, sprawiasz im niepotrzebny, dodatkowy ból.

Gość gość
życie bez Ciebie jest jak we śnie, jestem śpiącą królewną którą może obudzić tylko Twój pocałunek, mój książe

Gość gość
13.06nie podszywaj się,napisałam wyraznie ze dalsze wpisy nie bedą moje.Tajny kod?kalendarz.kolor,powódz.Tyle wystarczy.

Gość gość
13.06nie podszywaj się,napisałam wyraznie ze dalsze wpisy nie bedą moje.Tajny kod?kalendarz.kolor,powódz.Tyle wystarczy.

Gość gość
13.1 2 Teraz ten do kogo napisalaś może będzie wiedział, a inni ( wśród nich ja) nie będą łudzić się.:))

Gość gość
Jeśli Wam na sobie zależy oczyście swój gniew do siebie i zacznijcie jeszcze raz... wyznania tu na forum nic nie dadzą .Szczerze porozmawiajcie czego chcecie od siebie.

Gość gość
13.18 a jaki jest Twój kod? ;)

Gość gość
13.20 Oczywiście, nic tak nie oczyszcza i nie łączy, jak szczera rozmowa.! Też tak odradzam.13.21 A kodu mojego nie podam:)), bo nie ma sensu.:))

Gość gość
ok :)

Gość gość
13.20 nie rozumiem dlaczego mam czyscić jakiś gniew??nie czuję i nue mam powodu czuć gniewu do Niego.Ost wpis serio.On wie gdzie mnie szukać.

Gość gość
Miało być doradzam! Pieroński telefon!

Gość gość
Chciałabym spóbować raz jeszcze i na nowo się z Tobą poznać. Tabula rasa...

Gość gość
13.31 Trochę wcinam się, ale przypuszczam, że Ty też wiesz, gdzie jego szukać. I na tym zakończę, ide na spacer.:))