Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatrucie pokarmowe i dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mojej kolezanki corka 1,5 roku ostatnio ma nin stop jakoes zatrucie pokarmowe,wymiotuje i ma biegunke,albo grypę zoladkowa,distala tez jakis antybiotyk bo miala jakies bakterie w buzi,szkoda mi dziecka i jestem w szoku ze takie male dziecko i tak choruje,powinna jesc normalne obiady a kolezanka nic nie gotuje,karmi ja kaszkami i mlekiem modyfikowanym,jak wychodzi na spacery to ma torebce żelki i jakies chrupki temu dziecku,masakra preciez jeszcze troche to jej rozeali żołądek, czy wasze dzieci w tym wieku nie jedza jeszcze obiadów?

Gość gość
Oczywiscie ze jedza. I to od kilku miesiecy.

Gość gość
tak to jest jak matka nie dba o dziecko

Gość Dorotka 22
Dwukrotnie zatrułam się przez słodycze. Za pierwszym razem chodziłam tragicznie zmarnowana przez wymioty i biegunkę i to że nic nie mogłam w siebie wcisnąć dosłownie przez kilka dni. Za drugim razem zaczęłam od picia nutramilu i szybko udało się wrócić do sił, bo po nim nie miałam nudności i łatwo się przyswajał dając siły.

Gość Nacia81
Według mnie nutramil jest najlepszą opcją w przypadku takiej choroby. Ja go też używam jak mnie grypa dopadnie, bo wtedy mam spore problemy z apetytem, a kompletnie bez jedzenia nie potrafie wytrzymać, bo się słaniam.