Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość345

Facet poświęca mi 3 h w tygodniu

Polecane posty

Gość gość345

Otóż mój luby jest tak zapracowany - w tygodniu robi w rodzinnej firmie do południa, od 16 jedzie do pracy i wraca punkt 24/01. Weekendy ma wolne - choc pomaga w soboty w firmie po południa. Gdy mamy sie spotkac oznajmia mi ,że ma tylko np. godzine albo,że załóżmy o 21 musi być w domu ... spędzamy góra 3 godziny wówczas razem. Teraz był wiadomo - dłuższy weekend (jest) od czwartku nie był w pracy. Spędził ze mna 2 godziny. Spytałam go rano czy dzisiaj porobimy cos wspólnie ... odparł,że nie będzie marzł - zaproponowałam,że posiedzimy u mnie (upiekłam ciasteczka i blachę ciasta) - powiedział,że nie bedzie non stop do mnie przychodził . Co zrobił? wyszedł na bro z kumplem... Jutro pracuje a pozniej jest niedziela i ? będzie miał dla mnie znowu tylko godzinę? czy naprawdę spędzić z ukochaną osobą trochę czasu to tak wiele?

Gość gość
hahaha lubi sie bzykac raz w tyg, trudno ;d

Gość gość
Mysle że chyba mu nie zależy jak cie tak zbywa facet zakochany uwielbia spędzać czas ze swoją kobieta coś jednak innego jest dla niego ważniejsze

Gość gość
pracoholik :)

Gość gość
Chyba niespecjalnie mu na tobie zależy, mój chłopak jak się poznaliśmy też pracował bardzo dużo i również w weekendy, ale to jednak nie przeszkadzało mu aby przyjechać do mnie na całą noc, albo ja spędzałam noc u niego, nie raz bywało tak że wychodziliśmy na nocne spacerki i w ogóle nie zdążył się przespać przed pracą. A jeśli weekend miał wolny to spędzaliśmy ze sobą czas od piątku wieczór do poniedziałku rano.