Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztowały wasze wszystkie gadżety erotyczne?

Polecane posty

Gość gość

My z mężem wydaliśmy już około 3000 zł przez ostatnie 12 lat. Miałabym za to powiększanie ust u chirurga :) ale suma sumarum nie żałuję.

Gość gość
Ok. 1500 w 5 lat. Nie ma czego żałować - niektórzy więcej przepijają albo puszczają z dymkiem paląc. :)

Gość gość
zero naturalny kut lepszy od sztucznego

Gość gość
k****, liczylas przez 12 lat ile wydajesz na gadzety??? no nie wierze :O

Gość gość
Gość 22:28 a Krowy wydojone na noc?

Gość gość
Ale ty głupi jesteś dzieciaku. Otwierasz sex pudełko i widzisz 10 wibratorów to proste mnożenie 10 x 80 = 800 zl

Gość gość
Gość 22.43 Spiertalaj amatorko sztucznych fiutów. Mój ma bardzo sprawnego i nie potrzebuję wydawać na sztuczne ;-) Wolę wydać na ładną bieliznę :classic_cool:

Gość gość
Nawet koleś ze sprawnym lubi popatrzeć jak jego kobieta zabawia sie sztucznym kuta/sem. Nie musi mieć wtedy na sobie ładnej bielizny:classic_cool:

Gość gość
Co kto lubi :classic_cool: Nie generalizuj, kady ma inne upodobania. Twój lubi patrzeć jak sobie wkładasz, mój lubi roochać

Gość gość
gość dziś Ale ty głupi jesteś dzieciaku. Otwierasz sex pudełko i widzisz 10 wibratorów to proste mnożenie 10 x 80 = 800 zl LL głupia to była twoja stara jak cie robiła, wsadz se te 10 wibratorów naraz do c.ip.y pewnie maż tak rozjechaną że 11-ty bedziesz musiała dokupić

Gość gość
Nie rozumiesz że wibratory kupuje się różne i nie wkłada wszystkich na raz? Co to przedszkole?

Gość edytkabb
Zastanawiam się po co mieć 7 wibratorów? Ja kupiłam jeden, ale za to pompowany. Mam wtedy do dyspozycji dowolny rozmiar bo ma średnice od 5 do 10 cm. Zadna kobieta więcej nie potrzebuje. Poza tym gdzie miałabym trzymać te wszystkie gadżety.