Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sądzicie, że to normalne, że żona kładzie się spać z naszym synkiem?

Polecane posty

Gość gość

Bez mnie?

Gość gość
kocha synka bardziej od ciebie

Gość gość
No, ale jestem meżem :( to znaczy, ze mnie nie kocha?

Gość gość
ze mną jakoś nie kladzie się, a potem wrzuca do internetów zdjęcia z dwoma serduszkami i moim imieniem karol kocham cię...o co tu chodzi? :O

Gość gość
synek zajął 90% jej serduszka dla ciebie zostało tylko te marne 10% przesiadujesz na kafeterii a potem sie dziwisz faceci

Gość gość
kocha cię za to, że dałęś jej to na czym jej najbardziej zależało, ale seksu nie będzie.

Gość gość
a na czym jej najbardziej zalezalo? poza tym kolega mi mowil, ze pozalila sie do swojej kolezanki, ze jestem strasznym skur...m :O a kilka dni później upiekła torcik z serduszkiem na czubeczku i wkleila zdjecie do internetu pisząc, Karol kocham cie. Co o tym sadzicie?

Gość gość
Niech ktoś rozsądny mi cos podpowie, ponieważ naprawdę nie wiem co o tym myśleć. :(

Gość gość
odwoze ja z pracy do domu z domu do pracy, staram sie, wypachniam, wieczorami jestem tylko w domu, odbieram jej kazdy tel, zabieram na wycieczki nad morze, a w sypialni mroz albo bardzo rzadko, a teraz jeszcze slyszalem to jak mnie obgadywala do naszych znajomych ! po czym wstawia zdjecie tortu z serduszkiem. No nie wiem co o tym sadzic ...

Gość gość
prosze, niech mi ktos pomoże to zrozumieć :( Wypowiedzcie się, tylko szczerze. Czy ona mnie kocha??? To wazne. Powiedzcie

Gość gość
Myslicie, ze zonie chodzi tylko juz o pieniadze, że nie chce mnie i gardzi mna, że jej po prostu smierdzę? :O

Gość gość
Po prostu to jest zakłamanie. I tyle w tym temacie. Obłuda, fałsz i totalna katastrofa.

Gość gość
czy Karol to wasz synek?

Gość gość
Ja mam na imie Karol. Jestem meżem jej.

Gość gość
To weź sobie inną i niech sobie synka sama wychowuje. Tak między nami twoja żona nie należy do zbyt inteligentnych, co?

Gość gabrysia z torunia7
mój śp. chomik miał na imie Karol

Gość gość
dlaczego tak myślisz, ze nie nalezy do inteligentnych? jest dość ladna, to fakt, powiekszyla zdjecia swojej twarzy sprzed 15 lat i w naszym salonie zrobila wystawkę tych zdjęć , takie wielkie autoportrety zamiast obrazów powiesila na scianie i bylo ich chyba 8.

Gość gość
chyba za bardzo kocham naszego synka, nie moglbym widywac go codziennie :(

Gość gość
Hmm...twoja zona Cię bardzo kocha, nawet wstawia do intenetu serduszka zeby powiadomic swiat o tym jak bardzo, a to, ze w domu osobne sypialnie to przeciez milosc nie konczy sie na zblizeniach. wazna jest sama milosc po prostu

Gość gość
Och, naprawdę, no dobra, to fajnei, ze tak mocno mnie kocha, w takim razie poczulem ulge, zabiore ja znowu nad piekne morze i porysujemy sobie serduszka, a ze nie chce ze mna sypiac to nic nie szkodzi, moge do konca zycia zyc bez zblizen :) :O

Gość gość
Oczywiście to najzupełniej normalne, zwlaszcza, ze zrobiles juz swoje i juz nie jestes potrzebny do niczego wiecej. teraz zajmuje sie synem, a potem pomysli o innym mezczyznie, do ktorego poczuje motyle w brzuchu, przeciez zycie jest tylko jedno !