Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polaczki mają taką obsesję na punkcie ludzi o innym kolorze skóry...

Polecane posty

Gość gość

Podczas gdy sami za granicą zachowują się jak najgorsze zwierzęta?

Gość przerost tresci nad forma
w d***e byli,g****o widzieli to się boją tego co inne :D normalny lęk przed tym co nieznane, zacofanego,bogobojnego społeczeństwa. jak wyjdzie z buszu to nie wie jak sie zachować z tych samych powodów.

Gość gość
Jakże wiele my polaczki możemy się nauczyć od średniowiecznych ajatollahów i dzikusów biegających z dziećmi:D Chociaż tak na serio to Polacy mają spore wady , ale jeśli uważasz że lepiej ci będzie wśród ludzi o "innym kolorze skóry" to w*********j w podskokach 🖐️

ty to się możesz nauczyć wiele nawet od kozy :D od debila też się można czegoś nauczyć.

Gość gość
Najbardziej lubie to p********ie o muzułmanach terroryzujących Europę. Ruszcie k***a d**y i pojedzcie do UK czy Niemiec... jedyna nacja która terroryzuje te społeczeństwa to naj****i polacy o mongolidalnych mordach. Co chwila się ta, słyszy w lokalnych mediach, że polak kogoś zgwałcił i ukradł... Oczywiście dla polaczków to oni są nadludźmi chroniącymi europejską cywilizację :D :D :D

Gość gość
Takie polaczki mają ograniczone patrzenie na świat i każda inność budzi w nich skrajne emocje. Większość z nich to zadeklarowani katolicy, może to ich interpretacja 10 przykazań.

Gość gość
A jeszcze jedno. Miałem znajomego któremu tak się w życiu p****ało, że musiał uciekać z polski i wylądował jako bezdomny w Berlinie. Wiecie kto mu najbardziej pomógł? Właśnie muzułmanie, którzy sami mu wciskali jedzenie i jakieś tam pieniądze. Polacy mu najwyżej chcieli spuścić wp*****l. Notabene polacy stanowią z 80% bezdomnych w tym mieście.

mnie najbardziej rozbraja jak polscy imigranci są wielkimi przeciwnikami migracji :D siedzi w GB bierze benefity ale ukrainca w polsce to by zabił za to że go niby okrada albo prace mu zabiera :D albo polak myslacy ze angole chcą wyjść ze europy bo się boją uchodzców z afryki, nie pojmują że prymitywny angol boi się napływu polaków tak samo jak prymitywny polak boi się napływu obcych :D

Gość gość
23:22 od kozy czy od debila można się nauczyć na pewno więcej niż od ciebie ;) Czy ja jestem na zebraniu grubych loch albo mariolej z patologii bo takie wyzywają Polaków?(bo nie chcieli ich kijem ruszyć)

Gość gość
Najlepsi są ci, którzy katują imigrantów o ciemniejszej karnacji, którzy od lat mieszkają w Polsce, są tutaj legalnie i nikomu nie robią krzywdy. Ale jeden polaczek z drugim zobaczył w telewizji terrorystów i w ramach walki z nimi, napier*ala każdego, kto wyróżnia się z tłumu egzotycznym wyglądem. Taka ich logika, a gdyby usłyszeli okrzyk Allahu Akbar, uciekliby do domu w podskokach i narobili w gacie.

nikt tu nie wyzywa tylko nazywa po imieniu znaczną niestety częśc społeczeństwa, trzeba być słepym aby tego zaścianka nie widzieć. nawet grube lochy i mariolki wolą pewnie ahmeda niż ciebie :D i stąd ta nienawiśc :D

Gość gość
Ja osobiście lubię opowieści polskiej patolii która pracuje gdzieś przy zbiorach cebulek tulipanów w holandii w kontenerowcach przez agencję pracy tymczasowej, zero lokalnego języka, w najbliższym największym mieście byli ze 3 razy - jak wódki zabrakło. Ale oczywiście uważają siebie za ekspertów od islamu i demografii europy. Potem przyjeżdżają do swoich zapadłych wiosek na podlasiu i mówią "Halinka bój się boga, byłem raz w holenderskim mieście a tam co trzeci murzyn - zaleją nas" xD

Gość gość
23:38 shatyn przestań już pieprzyć ty liberalny ośle bo przebijasz nawet swojego guru Ryśka Petru :D 23:42 już pisałem że daleko Polakom do ideału ale jeśli uważasz Arabów za lepszych to polecam wybranie się do. Np Arabii Saudyjskiej i zapoznanie się z prawem Szarii.A jeśli uważacie je za takie wspaniałe to może powinniśmy wprowadzić je u nas?

Gość ogólny
czarnych i kolorowych różnej maści było w Warszawie tego lata ogromne ilości , całe grupy , całe stada , do tej pory jest nadal sporo widzianych w komunikacji miejskiej , żadnemu NIE spadła czapka z głowy do tej pory , byli traktowani jak turyści , przyjechali i wyjechali natomiast czarni i kolorowi mówią Polakom wprost , za 300 Euro miesięcznie brutto to sobie sami zapierdzielajcie i tyrajcie, czarny i kolorowy poniżej 700 Euro miesięcznie netto to nawet z wyra nie wstaje a w Niemczech 700 Euro miesięcznie brutto ma zagwarantowane od Makreli !

Gość gość
Przecież Arabia Saudyjska to jest odpowiednik polaczkowej wizji na państwo - silny konserwatyzm, autorytarny przywódca, nadrzędna rola religii w kształtowaniu prawa :D :D :D Widzisz, twój prosty umysł polskiego degenerata nie jest w stanie zrozumieć czegoś więcej niż zero-jedynkowego widzenia na świat. Nikt nie twierdzi, że arabowie (tym bardziej uchodżcy są super) ale polaczki są ostatni żeby pieprzyć o zalewaniu przez nich europy , tworzeniu gett i terroryzowaniu lokalnej ludności - BO SAMI TO ROBIĄ :D :D :D Gdybym miał do wyboru narodowość sąsiadów w Niemczech (gdzie mieszkam) to wolałbym mieszkać obok kolorowych i ciapatych będący w tym kraju od 2-3 pokoleń, niż obok polactwa które dopiero co uciekło gdzieś z dziury spod białegostoku :O

żadnemu NIE spadła czapka z głowy do tej pory ,> z tego co wiem to nawet polakowi czapka spadła jak dostał z misia od jednego polskiego troglodyty który dbał o poprawnośc językową i nie pasowało mu że rozmawia z turystą po niemiecku wiec już nie zakłamuj rzeczywistości :D araba to ty widziałeś jedynie w dzienniku jak było info o zamachu i leżał martwy więc tyle wiesz o tym za ile pracują co na ulotce onru przeczytasz.

Gość gość
No a źle mówią? Ja to poniżej 2000 euro z łózka nie wstaję :classic_cool:

Gość gość
00:01 sorry ale głupoty pitolisz polaczki na zachodzie są tylko tanią siłą roboczą albo tanimi dzifkami więc nie porównuj ich do Arabów czy murzynów którzy automatycznie mają wyższy status

Gość Piotrek 121302e901290
Osoby bez tolerancji są wszędzie, ale najgorsza osoba to taki typ Mefistofeles, który okrzykuje się wiele tolerancyjną, a używa określenia typu polaczki na swój własny naród. Nie mam nic przeciwko osobom mającym inny kolor skór, ale nie lubię również hipokrytów.

Gość gość
00:02 dla ciebie polczyno 'Pan Arab" koniecznie dużą literą zapamiętaj to sobie nieuku und ignorancie :o

Gość gość
Jak nie posiadasz polaczkowych urojeń i nie zachowujesz się jak zwierzę, to mogę ciebie nazywać Polakiem... Przeciwnym razie przykro, ale nie ma lepszego określa niż polaczek. :classic_cool:

Gość Znam chłopaka który
Znalazł sobie kobietę murzynkę w UK. Rodacy mu spokoju nie dawali i nabijali się z niego. Patola :o

[00:10 Z tym mogę się zgodzić, również nie lubię ludzi, którzy bez zastanowienia jadą po innych ludziach nic o nich nie wiedząc. Generalnie, jestem zwolennikiem krytyki, nie natomiast obrażania i awantur. A ludzie o których piszesz mają obsesje, bo zazwyczaj mają mocno zamknięte umysły. To dotyczy ludzi zarówno skrajnie "lewych", jak i "prawych". Sam jestem zwolennikiem prawej strony politycznej, do skrajności mi jednak daleko, a dyskusja jest moim zdaniem potrzebna i wartościowa (chociaż też nie zawsze, bo to już zależy od drugiej strony również) :)

Z takimi bym zerwał wszelkie kontakty, ponieważ są to ludzie ograniczeni, a przebywanie z takimi sprawia przykrość i jest zagrożeniem dla zdrowia psychicznego. Ale ludzie są różni, może Twój kolega trafił akurat na stado baranów, niestety.

Gość Polacy to zj****y naród
Ego wyj****e w kosmos, brak umiejętności jakiejkolwiek samokrytyki , a zachowanie jak u zwierząt :o Wstydzę się tego że jestem Polką :o

" Przecież Arabia Saudyjska to jest odpowiednik polaczkowej wizji na państwo - silny konserwatyzm, autorytarny przywódca, nadrzędna rola religii w kształtowaniu prawa smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" Nie polaczkowej ale pisuarowej😠. To dlatego jest przymusowa nauka języków obcych😠.

Gość gość
Polskę powinno się obtoczyć murem. Niech polactwo się rozmnaża w ramach chowu wsobnego między sobą jak tak lubią wyłącznie swoje geny

Gość lewaki zamknąć mordy
Polska dla polaków! Jesteśmy potomkami husarów czerwone k***y!