Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam co zalozyć na ślub siostry?Jaki kolor sukienki do mnie pasuje?

Polecane posty

Gość gość

Jestem wysoka i szczupla , mam ciemny blond wlosy i ciemnozielone oczy oraz jasną cere. Jaki kolor sukienki ,rajstop i butów byscie mi dobraly ZEBY BYLO ELEGANCKO I Z KLASĄ??ewentualnie na to marynarka tez jakiego koloru? Z gory dziekuje za pomoc.

Gość gość
Moje propozycje: -kobaltowa sukienka + beżowe dodatki -sukienka w kolorze ciemnej czekolady + dodatki jw. -sukienka czerwona, dodatki złote albo czarne.

Gość gość
Dzieki kochane.ale slub w lutym.bedzie zimno.czy rajstopy moga byc grubsze?i czy pod plaszcz musze tez marynarke miec?

Gość gość
Kolor dobierasz do swojego typu urody, z opisu nie wynika czy jesteś wiosną, jesienią czy latem (i jakim "podtypem" każdego z nich).

Do kościoła możesz założyć nawet i kozaki, ale na weselu nie pasuje, żeby młoda dziewczyna była w grubych rajtach.

Gość gość
Moja metoda to grube rajstopy na cienkie. Potem na miejscu ściągam te grube z wierzchu i zmieniam grube buty na pantofle.

Masz taki sam typ urody co ja, więc tak naprawdę bedzie Ci do twarzy w każdym kolorze :) Ja mam wesele w styczniu i kupiłam sobie tą sukienkę w zielonym kolorze https://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/2710-dopasowana-sukienka.html Wygląda obłędnie, do tego zakłądam cienke cieliste rajstopki, czarne szpilki i czarne wdzianko, elegancko i myślę, że idealnie na tę porę roku :)

Gość hu
A czy na sukienke musze tez cos zalozyc ??czy moge sama sukienke miec tylko pod plaszczem??jak myslicie?