Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów WOJ OPOLSKIE

To ja gosc od Namysłowa Co zrobic by wyjechac do USA

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów WOJ OPOLSKIE

Up

Elementarne. Musisz złożyć podanie o wizę w Ambasadzie USA w Namysłowie. Najpierw musisz ustalić, gdzie takowa się znajduje. Gdy już załatwisz wizę i paszport, musisz udać się do Międzynarodowego Portu Lotniczego w Namysłowie i zakupić bilet do Stanów.

Gość goscwkosc
Przeciez to tester. Teraz lacze fakty. Lecz sie idioto. Nigdy tam nie wyjedziesz kaleko

Gość gość
Ps z NAMYSŁOWA do najblizszego miedzynarodowego lotniska jest 70 km Bo najblizsze lotnisko dla Namysłowa to lotnisko wrocław-strachowice a dla Namysłowa wrocławia opola katowic ambasada czy konsulat usa (Chyba konsulat jest w krakowie)

Gość Miasto Namysłów WOJ opolskie
Skąd wiesz ze nie wyjade ja powaznie pisze ps moze do kanady wyjade (predzej do kanady Bo mam tam rodzine ciotki mogą mnie zaprosić (wiecie czemu chce wyjechac do kanady bądź USA bo chce być na innym kontynencie czyli innym lądzie czyli ameryce północnej po drugiej stronie ocean atlantyckiego zakład ze predzej czy pozniej wyjade?

Gość Miasto Namysłów WOJ opolskie
Ps tylko jest problem ze z wrocławia nie ma połączen lotniczych do USA wrocław to takie zadupie podobnie Jak namysłów ze z wrocławskiego lotniska nie poleci sie poza Europe jedynie do wielu miast ale tylko w krajach europejskich do USA i kanady z polski mozna tylko z warszawy z lotniska na okęciu wylecieć

Gość gość
Odpisz-cie