Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeść normalnie? tzn ile???

Polecane posty

Gość gość

Mam już dość durnych diet... Chciałabym zacząć jeść normalnie i nie tyć. Chciałabym bez wyrzutów sumienia iść z koleżanką na ciacho, z mężem napić się piwa itd. Chciałabym żebyście mi napisały ile według was jest to ,,normalnie" , lub napiszcie ile i co jecie, czy słodzicie? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość gość
normlanie to tak że 4 posiłki dziennie powiedzmy :) i pomiędzy nimi nie jesz nic. ale to mają być normalne zdrowe posiłki masz się na jeść. i powiedzmy jak jest wyjście to zamiast tej kolacji - idziesz na piwo na pizze. albo na podwieczorek: idziesz na kawe i na ciastko :) i nie przytyjesz bo to będzie twój normalny posiłek :) chodzi o to że jeśli jesz normalnie + bo kolezanka, bo urodziny = nadwaga :)

Gość gość
posiłek nr 1. kubek kawy z mlekiem i cukrem, rogal z masłem i dzemem + serek homogenizowany. posiłek nr 2. szklanka soku jabłkowego, kopytka, sosik z mięskiem, surówka z kiszonej kapusty. posiłek nr 3. kawa z bitą śmietaną, kawałek ciasta czekoladowego, kieliszek wina wytrawnego, 2 mandarynki. posiłek nr 4. herbata z cytryną. omlet z 3 jaj, kiełbaska, 2 pomidory, cebulka. kromka chleba. po między woda mineralna z ccytryną, czy herbatka zielona. godzina spaceru po dworze z psem

Gość gość
Gosc se w kulki leci.

Każdy człowiek powinien dziennie przyjmować około 2000 kcl, a jeść normalnie to jeść normalnie 5 posiłków dziennie, ale małych posiłków i zdrowych zawierających najważniejsze witaminy i minerały.

Gość skoli191
Ja odchudzam się ale jem normalnie czyli 5 posiłków dziennie ;) nie powiem bo idę z koleżanką na kawkę to bierzemy również ciacho;) jest imprezka pije drinka czy piwko ale później to zrzucam tzw. dużo się ruszam chodzę na aqa aerobik i biegam więc moim zdaniem zacznij ruszać się i jedź to co chcesz ale w ilościach normalnych takich byś się nie przejadała ale również nie była głodna;) ja dodatkowo przyjmuję suplement African Mango http://afrikanmango.pl super sprawa w miesiąc 5kg mniej;)