Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwalam z facetem 28

moj facet nie przyjechal po mnie na lotnisko tylko wyslal rozklad pkp

Polecane posty

Gość zerwalam z facetem 28

Witam... Byłam za granicą u siostry parę dni. W sobotę o 23 wrocilam do Polski. Miałam przesiadkę w Amstredamie ktora trwała 10 godzin. Po 23 nie bylo autobusów z Warszawy do Rzeszowa. Mój facet nie zaproponował, że przyjedzie po mnie mimo ze miał wolne w pracy. Tzn wstal o 5 rano , aby pojechac kupic nowe auto ( juz jego trzecie) do Warszawy ktore kupuje dla kaprysu.

Gość gość
i miał się tłuc przez pół Polski bo księżniczka wróciła? chyba cię powaliło :o jeszcze rozumiem do jasionki, ale z warszawy to może sobie autobusem albo pociagiem dojechać. Zresztą z samego lotniska neobus i inni przewoźnicy jeżdżą przez całą dobę, więc nie przesadzaj. A chłop powinien wota w częstochowie darować, że zrobiłaś mu przysługę i uwolniłaś od roszczeniowej, materialistycznej "księżniczki"

Gość zerwalam z facetem
nie ma autobusow po 23....

Gość gość
To nie ma nic wspólnego z księżniczkami, po prostu est szalenie miło gdy ktoś zrobi coś takiego dla ciebie. Ja bym pojechała po dziewczynę/faceta czy np. po siostrę. Tyle, że w ich przypadku pewnie nawet o tym nie rozmawiali, a takie rzeczy jednak warto obgadać jeszcze przed wyjazdem.

Gość gość
owszem są... wystarczy sprawdzić rozkład... no, chyba, że to również przekracza twoje zdolności intelektualne...

Gość gość
Z jakiej stacji byś odjeżdżała i w jaki dzień? Chcę sprawdzić rozkład :D

Gość gość
bo ze stacji chopina jest 23.05, to by nie zdążyła, a potem 6 rano

Gość zerwalam z facetem
jakbym wiedziala, ze on przyjezdza po tak meczocej podrozy to bym przyjechala i z zakopanego po niego nawet godzine wczesniej. Dziwni jestescie. To jak inaczej pokazywac milosc jak nie przez takie gesty.

No mógł po Ciebie przyjechać, mój pewnie by przyjechał gdybyśmy mieli kogoś do dzieci :) Ale na ogół w takiej sytuacji ludzie rezerwują sobie nocleg i wracają rano...i tak właśnie powinnaś była zrobić.

Gość zerwalam z  facetem
no wlasnie.... nie bylo po 23 autobusu, serio szukala cala rodzina. Czy taki facet jest warty mojej uwagi? Chyba nie

Gość gość
to sprawdź sobie stronę neobus na przykład; bezpośrednio z okęcia do rzeszowa. I odjeżdża sporo po 23, a to tylko jeden z przewoźników jeżdżących z warszawy na podkarpacie

Gość gość
po północy też są autobusy warszawa-rzeszów z okęcia

Gość gość
jakaś ułomna ta rodzina, bo ja znalazłam takie autobusy w minutę tak jak gość powyżej

Gość gość
terminal autokarowy jest niemal przytulony do lotniska, więc na przyszłość możesz jeszcze raz lecieć do siostry i już będziesz wiedziała :) a może nowy facet sam zaproponuje, że przyjedzie?

Gość zerwalam z facetem
nie bylo miejsc. Wylądowalam o 23 plus odprawa to z 40 min. A mniejsza o to. To nie jest temat mojego wpisu. Serio, wy nie oczekujecie, ze wasz partner by was przyjechal mając wolny dzień? To macie takie male wymagania????? Moj tata po moją mamę zawsze przyjeżdzał i był wczesniej na wypadek gdyby samolot był pół godziny wczesniej.... To po coą wam Ci faceci jak o was nie dbają????

Gość gość
Facet ma cie w doopie

Gość gość
nie nie oczekuje,wiem ze by po mnie przyjechal,to w ogole by nie podlegalo jakiej kolwiek dyskusji i oczekiwaniom