Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia aaa

Facet kupił mi pierścionek zaręczynowy za 1000 zł, załamana :(

Polecane posty

Gość Klaudia aaa
Czy on ma mnie tylko do seksu? :) może zdradza mnie z jakąś pielęgniarką :(

Gość gośćwiwiwnka88
och to straszne, na pewno Cie nie kocha, bo cóż to pierścionek za 1000zł Ty Cipo Grochowa, ogarnij się...bo to chyba ty na kasę lecisz a miłość masz gdzieś...byle faceta wykorzystać materialnie.

Gość gość
Pewnie tak :D Ehh materialistki. Mądry powienien mętke z ceną zostawić i markerem zero dorysować.

Gość gość
No właśnie może to. Współczesne kobiety za bardzo się starają. Zwróć uwagę na to, że kiedyś to o kobiety trzeba było zabiegać. A teraz? Ugotuje, posprząta, pamięta o rocznicach, zrobi loda z połykiem, zgodzi się na seks analny i co tylko Misio wymyśli. Nie tędy droga dziewczyny. Zacznijcie być egoistkami. Jak facet powie, że chce loda to trzeba go wyśmiać i powiedzieć, żeby sam sobie zrobił. Kiedyś za taki tekst sypałyby się liście. Kościół, który uważacie za zacofany ma rację. Z seksem nie należy się śpieszyć. Przestańcie też usługiwać swoim misiaczkom. Osobiście uważam, że facet, który nie gotuje i nie sprząta powinien iść na odrzut.

Gość gość
Klaudia, wstaw zdjęcie szpary, a potem się zobaczy :)

Gość gość
Provo jak chuuj już sto razy byl ten temat. W*********j imbecylu gimbusie i.nie wkrecan ludzi!

Gość gość
Nie słuchaj tych wszystkich, które piszą, że jesteś materialistką. Kobiety nie są solidarne i tkwiąc po uszy w g*****e próbują wciągnąć resztę. Wasza frustracja zdradza, że nie żyjecie w szczęśliwych związkach i musicie użerać się z burakami, którzy na każdym kroku pokazują, że nie liczą się z waszym zdaniem.

Gość gość
Jak pierścionek nie ma brylantu powyżej jednego karata to szmelc.

Gość Klaudia aaa
On ma stresującą pracę, jest nerwowy dopóki, że tak powiem go nie rozładuje, poza tym boję się, że jak mu nie dam to da mu inna :( Na niego kobiety lecą :( Moja koleżanka proponowała mu kiedyś seks, odmówił, co trzyma mnie przy nadziei, a ona wygląda naprawdę dobrze,. Poza tym szkoda mi go i w sumie jak się zastanowię, to robię to co on chce w łóżku, ja nie mam zdania :(

Gość gość
Provo jak chuuj już sto razy byl ten temat. W*********j imbecylu gimbusie i.nie wkrecaj ludzi! Widac ze to jakiś polmozg pisze po stylu pisma, nie dajcie.sie nabrać

Gość gość
Provo jak chuuj już sto razy byl ten temat. W*********j imbecylu gimbusie i.nie wkrecaj ludzi! Widac ze to jakiś polmozg pisze po stylu pisma, nie dajcie.sie nabrać

Gość Klaudia aaa
Niby dlaczego prowo?

Gość Klaudia aaa
Nie wiem co robić, może mu powiedzieć? :)

Gość gość
Provo i wypad kłamco

Gość Klaudia aaa
Jakieś chore forum, prowo, bo Was ból d**e ściska, że Wasi mężowie co najwyżej w biedronce pracują hahahha

Gość gość
Oddaj pierscionek i zerwij zareczyny.pewnie jest jakas kobieta ktora bedzie sie cieszyc z pierscionka za 1000zl.

Gość Klaudia aaa
Nie wiem która by się cieszyła :(

Gość gość
Klaudia miała dzisiaj mało lekcji i bawi się nami.

Gość gość
Klaudia powiedz nazyczonemu ze chcesz intercyzy.a po slubie chcesz miec osobne konta i ty sama bedziesz na siebie zarabiac i bedziecie dzielic sie oplatami po polowie .

Gość gość
Kafeterianki nie mają godności. One za ten pierścionek wylizałyby mu jaja :D

Gość Klaudia aaa
Ja nie pracuje, bo tak się umówiliśmy, mam się zająć domem.

Gość Klaudia aaa
Pierścionek w aparacie ma o,o3 karata (diament) malutki kamyczek

Gość gość
Nie wysilil sie Powiedz mu o tym

Gość gość
No to jak nie pracujesz to co sie dziwisz ze dostajesz pierscionek za 1000zl !? Jakbys pracowala i zarabiala np.8000zl/mc to na pewno bys dostala wypasiony kamyczek w cenie samochodu.w kure domowa nie warto inwestowac za duzo.trzeba miec troche zaskurniakow dla kochanki.

Gość gośćAnia27lat
Ja zamiast pierścionka dostałam corke :-) wcale nie było mi przykro że się nie oświadczył ślub braliśmy jak corka miała pół roku i to ona jest pierscionkiem zareczynowym warta więcej niż marny tysiąc ale ja materialistka

Gość gośćJ
Klaudia Samo to już daje ci wiele do myślenia??!! Sobie kupił zegarek za 12 tyś a ciebie pierścionek za 1000. Będzie cię ograniczał i wyliczał więc zastanów się czy chcesz takiego życia??!!

Gość Klaudia aaa
On mi nie wylicza, kupuje mi sukienki, buty i to w cenie właśnie pierścionka :) zabiera na wakacje 3 razy w roku, traktuje mnie dobrze

Gość gośćAnia27lat
...nie jestem ale może się już przyzwyczailas do drogich prezentów a tu taki tani moze nie miał za bardzo pomysłu podobał się taki nie inny kupił nie patrzył na cenę Nie pozwol sobie być kura domowa

Gość Klaudia aaa
Mojej koleżanki mąż jest kasjerem w Tesco, wziął kredyt na 4000 zł by kupić jej pierścionek, jak koleżanka usłyszała za ile kupił mi mój mis to mi się przykro zrobiło