Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia aaa

Facet kupił mi pierścionek zaręczynowy za 1000 zł, załamana :(

Polecane posty

Gość gość
Dobra dochodze do wniosku ze to prowo,albo podszyw,albo jakias nie dojrzala laska.znam ludzi z gruba kasa ale nikogo kto sie zachowuje jak ona.to jakas sciema albo niedorozwoj.

Gość Klaudia aaa
Sama jesteś niedorowinieta, pierścionek się kupuje za 3 miesięczne pensje!

Gość gość
Mnie tam żaden ból d**y nie ściska bo ja dostałam pierścionek za 6tys, i nie musiałam zebrać i płakać na forum, widocznie facet czuje ze nie warto inwestować w babe która nic nie robi tylko na nim żeruje :-)

Gość takijeden666
Ja kupiłem pierścionek za 1270. :)

Gość gość
Prowo, nie ma takich idiotek, jak opisuje autorka.

Gość Klaudia aaa
Tak sobie tłumacz

Gość Klaudia aaa
Up

Gość gość
Mówisz, że odrobiłaś już pierścionek za 6 tys. :P Skoro nie warto inwestować ( czyt. starać się ) to po co brać ślub?

Gość gość
"Boję się, że jak mu nie dam to da mu inna" WTF?? Ty to na poważnie? To co to za związek? Dlaczego tak kurczowo trzymasz się tego faceta? Jakie masz wykształcenie? Czym zajmujesz się aktualnie?

Gość gość
Ja nie jestem niedorozwinieta bo ja jestem facetem.nie chcialbym takiej zony jak ty. Twoj facet powinien cie kopnac w tylek.

Gość gość
A jaką byś chciał?

Gość gość
Chcialbym dziewczyne skromna.takiej wybralbym pierscionek nie patrzac na cene.dziewczyne jak np.Marysia z rolnika szuka zony 3. A nie taka jak autorka.

Gość gość
Skromną czyli bez wymagań:P Taką, która będzie żyła na minimum. Czy Ty potrafisz tak żyć czy chcesz czegoś więcej?

Gość gość
Marysia z ,,Rolnika" jest atrakcyjna, wykształcona, inteligentna, z dobrej rodzinki...Ma klasę i pracę, i jej tata ma rację, że dla wsioka jej szkoda, nie doceni skarbu, a dziewczyna będzie w oborniku brodzić. Miej pracę, zawód, wykształcenie i NIGDY nie ufaj facetowi, abyś nie została na lodzie, jak tysiące zaryczanych, porzuconych kobiet.

Gość gość
A może on cię testuje w ten sposób czy ci na nim zależy lub na kasie ?tak mi się wydaje bo chłop sobie myśli ze jeśli kocha to się ucieszy a jeśli nic nie warta to będzie robiła wyrzuty

Gość Klaudia aaa
Zarabia bardzo dobrze, jest z bogatego domu, nie powiem ja takie rzeczy biorę pod uwagę

Gość gość
Jak tak się zastanowię To dla osoby która zarabia z 2 tys miesięcznie te 1 tys może być dużo ale jeśli on zarabia tak dużo To DLA NIEGO TE TYS ZŁ TO TAK JAKBY WYDAŁ 10 zł

Gość Klaudia aaa
Kupuje się za 3 pensje i każdy mi to mówi, tak, jak mówię, koleżanki chłopak wziął kredyt na 4000 zł na pierścionek, pracuje w markecie

Gość Klaudia aaa
Ja np mogłobym nie mieć kasy dla niego, bo nie pracuje, ale on z jednego dyżuru ma tyle ile ten kasjer w miesiąc :(

Gość gość
Na bank cie zdradza. Wsrod lekarzy to norma. Zawsze sie znajdzie chetna pigula na dyzurze zeby ulzyc panu doktorowi. A ty jestes potrzebna zeby dbac o dom i przyszle dzieciaki. Do pracy nigdy nie pojdziesz bo on ci nie pozwoli. Najwyzej cie wymieni na u model jak juz dzieci beda dorosle. A na razie ciesz sie z tego co masz bo nic nie trwa wiecznie.

Gość gość
Ma Cie gdzies, sobie drogi zegarek a Tobie tani pierscionek.Znalm to, tez mialam kiedys takiego kandydata , ktory oszczedzal ale tylko na mnie.Poczatkowo przez pol roku dostawalam duzo rzeczy, fajne wakacje itp, a potem bylo wyliczanie. Sobie niczego nie odmawial.

Gość Klaudia aaa
Myślicie, że pielęgniarka ryzykowalaby swoją pozycję?

Gość Klaudia aaa
Szczerze wątpię, bo ja go zaspakajam...

Gość gość
Kobieto masz ty pojecie co sie w szpitalach dzieje? Tam jest tyle seksu i zdrad wsrod personelu ze glowa mala. Lepiej nie analizuj czy cie zdradza bo do slubu nie dojdzie. I stracisz swojego majetnego doktorka.

Gość Klaudia aaa
W szpitalu jest stres, mój chłopak jest chirurgiem, więc wątpię :) poza tym seks ma codzień, a powiem nieskromnie, że jestem laska :)

Gość gość
Znam chirurga ktory ***** 4 kobiety i to prawie dzien w dzien, taki jest zestresowany, jedna to zona, jedna kochanka i dwie ma w szpitalu na swoim oddziale i facet jest juz po 40stce. Zyj w swoim idealnym swiecie panno od taniego pierscionka, czasami lepiej nie wiedziec ;)

Gość Klaudia aaa
Nie da się 4 razy, on daje max raz dziennie radę jak przyjdzie z pracy :) dziwne bo mój kolega ratownik mówił, że panie pielęgniarki nie są z nim skore do zabaw :)

Gość gość
Kupuje się za 3 pensje i każdy mi to mówi xxxxxx to jakas norma ?