Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia aaa

Facet kupił mi pierścionek zaręczynowy za 1000 zł, załamana :(

Polecane posty

Gość Klaudia aaa

Mój chłopak jak w temacie zarabia bardzo dobrze, jest lekarzem, rodzice lekarze, a kupił pierścionek za 1000 zł :( a niedawno kupił auto za cenę mieszkania w Warszawie :( czy mu na mnie zależy?

Gość gość
Może mu nie zależy na pierścionku po prostu? Zapytaj go

Gość gość
Nie no chyba sobie jaja robisz. Jestes taka materialistka, czy taka debilka, przedkladajaca puste tradycje i rytualy nad prawdziwe wartosci? Powienien cie rzucic tak naprawde.

Gość Klaudia aaa
A sobie kupił zegarek za 12 000 zł, a ja przy nim jak uboga krewna

Gość gość
następna denna prowokacja z lekarzami w roli głównej . może choć zawód im zmienisz ?

Gość Klaudia aaa
Chciałabym, żeby to była prowokacja :( przecież pierścionek kupuje się za 3 miesięczne pensje?

Gość kitka12
On Cie nie kocha? On jakby to przeczytał to pewnei w końcu zrozumiałby co Ty w nim kochasz. Pieniądze... Naprawde dla Ciebei wartośc pierscionka przekłada sie na wartośc miłosci? Uboga krewna? Dziewczyno a moze trzeba samej zacząć pracowac na to żebynie wyglądac biednie?

Gość gość
A rozmawiałaś z nim o tym? Skąd w ogóle pomysł, że za 3 pensje?

Gość gość
Ale cię zrobił w c***a.

Gość Klaudia aaa
Nie wstydzę się żeby nie wyjść na materialistke. Jest kochany, inteligentny, szarmancki kocham go :) jednak od pewnego czasu czuje, że stracił na mnie ochotę i ten pierścionek, myślicie że może mnie zdradzać i chcieć ślubu?

Gość kitka12
Mój mózg tego nie ogarnia. Mój chłopak biedny też nie jest i gdyby oświadczył mi się pierścionkiem nawet za 100zł to i tak byłabym najszczęśliwszą kobietą na ziemi . Bo kocham go najbardziej na świecie. A tu proszę... obraza majestatu bo pierścionek za tani.. Cud , że w ogóle przyjęłaś taki "tani syf"

Gość gość
załamana pierścionkiem za 1000zł .. rzeczywiście żadna materialistka

Gość Klaudia aaa
Spodziewałam się może nie aż za 3 pensje, ale napewno ponad 5000 zł, a jak sprawdziłam i 1000 zł to się prawie poplakalam, jemu chyba nie zależy :(

Gość Klaudia aaa
Spodziewałam się, że minimum 5000 zł, a jak sprawdziłam u jubilera to się o mało nie rozplakalam, że tak mało znacze

Gość gość222
Brak mi słów na taki pustostan :)

Gość Nel30
G ł u p i a babo i tak za dużo wydał. Dzieci w Afryce umieraja z glodu - widzialas je kiedys jak wyglądają. Druga sprawa potem na ulicy byle bandzior moglby Cie napasc dla tego pierscionka - myslisz choc troche? Ja rozumiem, że to swiadczy też o mezczyznie lecz trzeba znac umiar. We wszystkim. Polecam zakup oryginalnych i modnych sportowych butów na http://buty-nike-sklep.pl/pl/

Gość gość
Tragedia normalnie. Widać że miłość to kasa dla ciebie. Autorko ja dostalam pierscionek za 150 zł i bylam najszczesliwsza na świecie że mi sie oswiadczyl. Co to za brednie że na pierścionek wydaje sie 3 wypłaty ???? Śmiechu warte naprawdę.. Stuknij się w głowę . Serio

Gość gość
niby cena nie ma znaczenia, ale jednak to ile facet włozył trudu w zaręczyny wiele mówi o jego stosunku do ukochanej. Pierścionek niech sobie będzie tani, ale niech to będzie taki jaki ona sobie wymarzyła, albo projektowany na zamówienie, cokolwiek co sugeruje, że się postarał. Jak ktoś zarabia tyle, ze stać go na zegarek za 12tys a kupuje byle co z apartu za 1000zł to trochę nie bardzo. W zaręczynach chodzi o postaranie się a nie kupienie na odwal.

Gość gość
Ja bym c****erścionka nawet za 5 zl nie kupiła, glupia babo

Gość Klaudia aaa
Dziękuję, że ktoś mnie rozumie, naprawdę zarabia dobrze, nieraz kupował mi sukienki czy buty po 1000 zł, a pierścionek tyle samo, czuje się z tym źle, aWy od razu materialistka :(

Gość Klaudia aaa
Up

Gość gość
Post autorki brzmi jakby byla materialistka. Droga autorko, czy naprawde jest wazne za ile trn poerscionek byl kupiony??? Ech.....

Gość gość
Sporo zarabiam i gdybym była facetem to nie kupiłabym pierścionka za 1000zł. Jeśli on oszczędza tylko na Tobie to zastanów się czy chcesz z nim być.

Gość Klaudia aaa
Nie jestem materialistką, po prostu przykro mi

Gość gość
Kiedyś byłam taka jak wy. Później zorientowałam się, że to czysta głupota z mojej strony bo facet oszczędzał tylko na mnie. Nie kupywał mi kwiatów bo niby po co? Tłumaczyłam sobie, że to miłość jest najważniejsza, ale nie czarujmy się jak facet się nie stara to znaczy, że nie kocha.

Gość gość
Na zegarek wydał 12 tysięcy, a na pierścionek zaręczynowy tysiąc? Słabe to.

Gość Klaudia aaa
No wiedziałam, ale co ja robiłam nie tak, jestem zadbana 54 kg, 170 cm, seks narzeczony ma kiedy tylko chce, kocham go, a on taki zawód :(

Gość gość
Nie kupował *