Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanAntoni

Chce masturbować się na oczach nieznajomej ;)

Polecane posty

Gość PanAntoni

chcę patrzeć Ci w oczy robiąc sobie dobrze i chcę abyś widziała jak spuszczam się na Twój widok - ot taka fantazja :) Katowice, 36 lat, 188cm, 87kg, blondyn, nieb. oczy http://pokazywarka.pl/mez1fo/

Gość gość
Znowu Small Penis Humiliation? błe :O

Gość PanAnton
Nie jestem Panem Hamiltonem czy kogo tam widzisz.

Gość gość
To wyjdź na ulicę i zrób to przed babcią jakąś.Doznania bezcenne...

Gość gość
Katowice

Gość PanAntoni
Katowice i ościenne miasta.

Gość gość
Cisza w temacie....

Gość gość
Mokra aniu a dupsko umyte?

Gość PanAntoni
Mokra_Ania Jestem na TAK! Podaj maila to sie odezwie i sie umówimy.

Gość gość
No obawiam sie Panie Antoni , że nie masz czym zaimponować. Suszona, pomarszczona śliwka to nie to samo co jędrny , dojrzały owoc...

Gość gość
a ja by chętnie popatrzyła ale nie mogę ,musze się dobrze prowadzić,niestety

Gość gośćnormalnatroche
sama jesteś suszona śliwka hrabina której trzeba imponować,jakie durnowate jesteście ,dobra nic nie mówię bo autorowi wasz kretynizm by nie przeszkadzał nie będę psuć mu watku,ale ja was nie trawię

Gość gość
Twój nick jest trafiony w 10. Normalna trochę. Ale tylko trochę. I nic wiecej!!!!

Gość gość
a dopisałam coś więcej? to się nie pluj

Gość gość
Co trzeba mieć z deklem żeby fotografować własnego pindola i pokazywać jego zdjęcia na babskim forum? :D

Gość PanAntoni
Gość 11:11 Ciekaw jestem jak wygląda twoja śliwka lub brzoskwinka?? Na pewno nie lepiej. Jesli piszesz zeby pisac to idz na inny temat!

Gość Rainbow88
Bardzo bym chciała być w jakiej sytuacji... Pewnie soczki by płynęły i bym się skręcała żeby go nie dorwać i wyssać. Chciałabym żeby na finiszu masturbacji strzelił mi na twarz. Uuu... ale się rozmarzyłam. Szkoda,że mam tak oziębłego męża mimo,że jesteśmy młodzi, zero polotu , chęci na sex ; (

Gość gość
Mam 37 lat i naprawdę jędrne ciało, a muszelkę całkiem ciasną (tak mi mówią faceci (trzej).

Gość gość
Rainbow88:0 a Ty byś zrobiła pokaz masturbacji?:)

Gość PanAntoni
Rainbow88 I Gośc 12:40 Jeśli jestescie z Ślaskiego moge dla Was to zrobic pokazik :) Dyskrecja zapewniona 100%

Gość gość
gość dziś faceci trzej?;) równolegle czy naraz?:)

Gość gość
Panie Antoni pisałam ci, że nie masz sie czym pochwalić (to ja od sliwki i trzech facetów). Więc nie zawracaj gitary.

Gość gość zwinny język
Rainbow88, a skąd jesteś? Po tym co napisałaś sądzę, że masz podobnie z mężem, jak ja z żoną. Uwielbiam seks, zwłaszcza ja zaspokoją językiem. Zawsze dochodzi przy samej minetce, zawsze! Mógłbym robić to non-stop. Mimo tego ona rzadko tego chce...

Gość Rainbow88
Do gość zwinny język Ja niestety jeszcze nie zaznalam minetki od mojego męża, przykra sprawa... Mimo , że ja zawsze , zawsze robie mu loda... Juz mnie wku....wia ta beznadzieja. A ja to uwielbiam , zostają mi paluszki i jakieś gadżety do masażu.

Gość gość zwinny język
Do Rainbow88 A proponowałas, sugerowałas? Moze z nim porozmawiaj. Ciężko mi sobie wyobrazić, żeby moja zona o to prosiła -zawsze ja wychodzę z inicjatywą. Co do loda niestety też... A mąż nawet 69 nie chce?

Gość Rainbow88
Proszę Cię, sex to ostatnio miałam 2 miesiące temu.. Czasem mam ochotę mu napisać,ze albo mnie zerzniesz tak żebym przez tydzień chodziło obolała albo kupie sobie sztucznego...wybieraj. Ale wiem , że to też nic nie da. Najlepiej,żebym to ja zrobiła mu loda , potem wskoczyła na niego i juz po sprawie . A ja bym chciała odrobinę perwersji,chce żeby mnie chwycił za włosy , chce zabawy z drugą dziurką spróbować,moze byc w druga strone też.jestem otwarta na nowe zabawy

Gość Rainbow88
Chce rozsmarowywac sperme po całym ciele , albo nie,on niech to robi.A tylko słyszę,WEŹ WYCIERAJ , BO NIE BĘDĘ SPAL NA MOKRYM ! Rozwiązuje swoje długie włosy , robię mu loda , zbieram je nieudolnie: NIE MOGLAS ZAPLESC ICH LUB ZWIĄZAĆ ?! (a miałam nadzieję,że on będzie je trzymal mocno w garści ) Oooo ja p... robiąc loda musze sama się trzymać za włosy. Na k.. mac

Gość gość zwinny jezyk
Robisz mu loda każdego dnia, a on nic? Daleki jestem od ublizania, ale to niewdzieczne. Czy on zdaje sobie sprawę jakie ma szczęście? Marze o takich perwersjach. Chwycenie za włosy, przytrzymanie dłoni i ostry seks. Potem zmiana tempa i minetka w międzyczasie az do orgazmu. Co do rozsmarowywania spermy to sam bym to zrobił, najlepiej penisem i przez dłuższy czas nie pozwoli bym Ci tego z siebie wytrzec :) Uwielbiam takie zabawy ze sperma. A po takim widoku moment i była by powtórka. Niestety takie zabawy nie z moja zona

Gość gość zwinny jezyk
O drugiej dziurce nawet nie wspomnę. ..