Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanAntoni

Chce masturbować się na oczach nieznajomej ;)

Polecane posty

Gość gość
Nie lepiej dymać.... nieznajomą...,

Gość Rainbow88
Gość zwinny język Lubię też gryzienie w pośladki,mocne klapsy.. Kiedy jestem mocno podniecona to ten ból zmienia się w takie dziwne przyjemne mrowienie... Lubię brać do buzi kiedy mężczyzna jęczy z rozkoszy,to mnie strasznie nakręca,wtedy jednocześnie chwycić za nadgarstki i przycisnąć cipcią do nogi i się ocierac,mieć kontrolę:) Ja też mam "mokre "orgazmy kiedy jest mi mega dobrze i to też mnie blokuje,wstrzymuje się bo on tak po "czystemu " tylko.

Gość gość
Rainbow88 pogawedka droga mailowa mozliwa?

Rainbow88 Opisujesz wszystko to na co mam ochotę... Ostrą i namiętną zabawę. Klapsy, gryzienie w pośladki, pieszczoty całego ciała... Ostry seks od tyłu, trzymanie kobiety za włosy i piep****e jej wręcz... Zniewolenie kobiety i delektowanie się jej ciałem, wykorzystanie kobiety do porządnego robienia loda, lizać, pieścić, masować jej ci***, doprowadzać ją do kobiecego wytrysku... Na to mam teraz ochotę!

Gość Rainbow88
A idźcie w cholerę :) przez te pisanie z Wami dzis musiałam kilka razy zrobić sobie dobrze z podniecenia:)

Haha! Oj, nie tylko Ty Napisałem do Ciebie maila... ale nie odpisałaś mi, a mam coś dla Ciebie razztomek

Gość Rainbow88
Ra_zz ale wiedz,ze ja po jednym razie to dopiero się rozgrzewam...:) Chciałabym tak się "j*****ać jak zwierzęta " aż do rana,dopóki by człowiek nie padł,wtedy potulnie jak bezbronna istotka wtulic się e ramiona dać buziaka i iść grzecznie spać. Hmm,pomarzyć dobra rzecz

Zdecydowanie z Tobą, pieprzylibyśmy się jak zwierzęta, całą noc, aż nie padlibyśmy na twarz ze zmęczenia...

Gość gość zwinny jezyk
Rainbow88 Klasy sa mega podniecające tez i dla faceta. Wzmagają poczucie kontroli. Uwielbiam pozycję od tyłu, tak że tyleczek jest wypiety w górę, głowa przycisnieta do łóżka i ręce złożone za plecami. Z tym ocieraniem się mam podobnie. Jak robie żonie minetke to staram się być w takiej pozycji, żeby penisem dotykać jej stopy. A czuć ciepła i wilgotną cipke podczas loda także uwielbiam. Lubisz delikatne dopychanie przy lodzie ? Hmm im więcej soków tym lepiej :) Dwa paluszki do środka wygięte do góry, szybkie i energiczne ruchy, do tego druga ręka dociska z wyczuciem miejsce nad wzgorzem. Po takim orgazmie chwila odpoczynku, potem pieszczenie językiem całej cipke, następnie tylko lechtaczki okrężnymi ******** Do tego jeden paluszek masujące tylko wejście do dziurki. Przy zbliżającym się orgazmie coraz wolniejsze ale silniejsze ruchy jezykiem, a podczas samego szczytowania język zatrzymuje się na lechtaczce i tylko ja dociska...

Gość gość zwinny jezyk
Do Rainbow88 Potulna, bezbronna, łasząca sie, z poczochranymi włosami, trochę spocona po ostrej jezdzie i w tulona w ramiona. Piękna sprawa po dobrym rznieciu

Gość gość
najprostsze rozwiązanie to wejść na kamerkę. są jakies nikłe szanse, że któraś ci na to pozwoli.

Gość Rainbow88
Ra_zz ale wiedz,ze ja po jednym razie to dopiero się rozgrzewam...:) Chciałabym tak się "j*****ać jak zwierzęta " aż do rana,dopóki by człowiek nie padł,wtedy potulnie jak bezbronna istotka wtulic się e ramiona dać buziaka i iść grzecznie spać. Hmm,pomarzyć dobra rzecz

Na jednym razie by się nie skończyło... Całą noc potrzebowałbym na zaspokojenie moich pragnień...

Gość gość
Wiecie co lubię w ero? Że tak pisze co druga, a każdy facet jakby to rżnął. Kiedy przychodzi co do czego kończy się na pisaninie jakby to roohal a ona jakby obciągała. Oral, anal, piertolenie, sperma, klapsy. I czytam ciagle to samo i zastanawiam się czego tak naprawdę szukacie w takim miejscu jak to.

Gość Rainbow88
Hmmm:( Ja tak chceeee! !!! Tak i jeżeli by facetowi to nie przeszkadzało to lekkie dławienie tez jest możliwe. Przy głębokim wsuwaniu penis.a fajnie uaktywnia się produkcja śliny,można wspaniale wtedy wymasować pałkę i jajka...

Gość gość
To już też pisali setki razy. Chcesz to się puść a nie piertolisz pod kolejnym nickiem.

Jedno TYLKO piszą, inni nie tylko. Uwielbiam jak kobieta bierze go bardzo głęboko do ust... Posuwać ją niema w usta... .Złapać za włosy i mocno wsadzić jej w usta, aż będzie się krztusić... I tak aż dojdę...

Gość gość
Razz bywasz tu od hooya czasu. Więc napisz jak mądry głupiemu. Roohasz się czy latami pierdzisz na forum o kupie o obciąganiu i piertoleniu? Ile razy już pisałeś to samo:D

Najlepiej nie wdawać się w takie dyskusje, tak zrobie. Miłego wieczoru wszystkim...

Gość gość
Wiesz, że mam rację. Jesteś tchórzem co to tylko piertoli jak ona. Siedzisz tu latami i srasz tekstami o wpychaniu jaj w gębę kolejnej wirtualnej niedopchanej mężatki.

Gość gość zwinny jezyk
Ja tez tylko nie mam komu tego zrobic. Szkoda ze moja zona nie podziela Twoich pragnień. Czasem mi się ją uda namówić na minetke - jak pisałem. Ale o palcach w pochwie nie chce słyszeć. A dopychanie? Zapomnij... a to takie podniecające, i ta wszechobecna ślina na penisie i jadrach, kapiaca z brody na piersi, smyranie penisem po policzku i ustach, a potem znowu posuwanie w usta. Ale mi się namiot zrobił .

Gość gość
Jeśli żona taka zła to się rozwiedziecie może? Wolisz żyć tak i wyrywać tak samo niedopieprtolone jak ty na forum. To hooy. Masz dzieci?

Gość gość zwinny jezyk
Nie wiem gdzie przeczytałeś, że kogoś wyrywam. Pisanie o pragnieniach, a wyrywanie to dwie różne rzeczy. Nie wiem również, po co Ty jesteś na tym forum ? Bo nic nie wnosisz do dyskusji (bądź co bądź nie związanej z przewodnim tematem wątku, ale to już inna sprawa) jedynie szydzisz. Nie potrzebuje i nie prosilem o rady co mam zrobić ze swoim małżeństwem.

Gość gość
Piertolenie o piertoleniu do dzifek oczerniających mężów podczas gdy ci ciężko pracują na rodzinę. Twoja żona będzie zadowolona a dzieci dumne z taty. Idź w hooy konioyebcu.

Gość gość zwinny jezyk
. Kolega powyżej miał rację. Szkoda czasu na pisanie z tobą (celowo z małej litery). Po co ty tu wlazisz, chcesz kogoś umoralniac? Zacznij od siebie. Z kad wiesz co robi jej maz i dlaczego nazywasz ja dzifka ? Ona pisze czego jej brakuje w seksie - czy to oczernianie meza ? Jeśli ktos w tym wątku kogoś oczernia, to ty ! Zawsze znajdzie sie taka wsza, ktorej egzystencja polega na wyzywaniu i irytowaniu innych. Pytania w tej wiadomości - bo zapewne się nie domyślisz - są retoryczne i nie wymagaja odpowiedzi. Chociaż znajac takie wszy, niestety i tak jakiegos nic nie wartego pierda będziesz musiał napisać... Ja kończę dyskusje z tobą.

Gość Rainbow88
I chu...j czar prysł

Gość gość
Wulgarna jesteś.

Gość gość zwinny jezyk
Rainbow88 Ano prysl. Z mojego namiotu tez juz wiele nie zostało. Lecz przy naszych fantazjach ten czar może w moment powrócić :)

Gość gość
Jak mnie wkurza jak Ludzie piszą z kad albo zkad to jest okropnie rozumie błąd ortograficzny ale taki błąd:( DO WSZYSTKICH PISZEMY SKĄD

Gość Rainbow88
Przepraszam,jestem wulgarna ale w sexie. Zwyczajnie się zdenerwowałam... A Ci co innych wyzywają nie są wulgarni ? !?? To jest forum erotyczne,to o czym mam pisać ,o pogodzie ? Przecież nikt nie zmusza Was do czytania tego...