Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyczuwacie ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Znam wielu ludzi (wiec sądzę że tutaj też są )ktorzy bezblednie , intuicyjnie wyczuwaja innych. Wiedzą z kim maja do czynienia na wylot, wiedzą co inni myślą, czują.Powiedzcie mi jak to jest możliwe tzn jak Wy to odbieracie . Czy czujecie to na sobie ale wiecie ze to nie od Was? Moja intuicja czasami coś mi podpowie, ale rzadko...

Gość gość
cóż, osoby z zielonymi oczami są fałszywe, z brązowymi miłe i zabawne, a z niebieskimi szlachetne kulturalne obyte można im ufać, nie zdradzają i tworzą trwałe związki oparte na poszanowaniu i wyrozumiałości

Gość gość
Dobre sobie po oczach określić charakter. .....

Gość gość
Mam zielone oczy i to co piszesz, nie jest prawda.

Gość gość
Mam tak. Jest to bardzo obciążające i męczące, ale akceptuję to, bo wiem, że wszystko czemuś służy i nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gość gość
Opisz prosze jak to wyglada bo nie umiem sobie tego wyobrazic a spotkałam wiele takich osób.Może coś o mnie powiesz? Potrafisz na odległość?

Gość gość
Nie. To nie działa w stosunku do ludzi, których nie widziałam na oczy. Nie mogę też tego aktywować względem dowolnej wybranej osoby na życzenie. Dostaję informacje na temat konkretnych osób. Informacje te zawsze czemuś służą i nigdy są dane bez przyczyny i celu, nawet jeżeli ich sobie nie życzę i są niemile widziane. Ciężki temat.

Gość gość
A jeżeli znasz kogoś z tzw reala powiedzmy... To czy potem mimo braku kontaktu dalej możesz otrzymywać informacje co z ta osoba się dzieje, co czuje i czego oczekuje? W jaki sposób otrzymujesz te informacje? Jeśli masz czas i chęci to możesz się rozpisać ;) opowiedzieć mi o tym.

Gość gość
Temat faktycznie jest ciezki, współczuję Ci,sama chyba nie chciałabym mieć podobnie choć z drugiej strony na pewno Ci się to przydaje... Ja probowalam medytacja "wskrzesic" ta umiejętność ale widocznie nie kazdy może ja miec;)

Gość gość
po ZAPACHU!!!!! jezeli pachnie slodko jest mily jezli kwasnym potem jest nie mily proste?

Gość gość
po sztucznym zachowaniu,jak ktoś przesadza w robieniu sobie pijaru,od razu się zastanawiam w jakim celu,w psychologii sądowej jest tzw.wzorzec idealnego świadka,jeżeli ktoś się zachowuje jak tak zwany idealny świadek to od razu biegły stwierdzi kłamstwo

Gość gość
przesada w pijarze,jak ktoś kogoś usilnie nazywa patologią to prawdopodobnie sam nią jest

Gość gość
Mowa ciała. Nieszczerość można wyczuć na kilometr.

Gość gość
np.mamy takiego pracownika który przez dwa lata właził w dupę ogromnie,nic nie było za ciężko,ja nic do niego miałem,ale tylko się zastanawiałem jak długo on to tempo wytrzyma,po dwóch latach uważał,że może nic nie robić

Gość gość
16.34S eg Ciebie jak nazwać kogoś kto mowi żonie że ją zabije albo życzy jej smierci albo jest brutalny wywala z auta na asfalt skąpi na jedzeniealbi grosza nie da,cała jego rodzina chleje,sypia z kuzynką kłamie ćpie i zdradza i zmusza do abircji??hmm?s

Gość gość
Nie znam się na "nadprzyrodzonych" zdolnościach, może i są, nie wiem. Znam ludzi którzy potrafią odczytywać innych bazując głównie na dotychczasowym doświadczeniu, znanych schematach, które mają w swej podświadomości a które to pozwalają szybko wychwytywać podobieństwa; świetnie odczytują emocje także z gestów, mimiki, spojrzenia i zachowania. Czasem robią to już instynktownie. Myślę że czasem mam podobnie.

Gość gość
patologią takiego kogoś można nazwać,ale przynajmniej żona wie,że musi zwiewać,

Gość gość
16.40No własnie i dlatego nazywam go i jego rodzine patologią a zwiewac nie mam dokąd i domu ktory wybudowałam z pomocą ojca,mu nie zostawie .Tych patologicznych zachowan moge opisac w tej rodzinie duzo wiecej tylko mi nerwow szkoda.Jak mozna żone chciec na drodze autem rozjechać i drzec sie na pół wsi "ty taka i owaka bo cie rozjadę"są swiadkowie.albo jak mozna z piesciami skakac bo miała odwage własną matke o trochę ziemniakow dla dzieci na obiad poprosić albo trochę grosza na chleb.s

Gość gość
Sylwia wyjdź stąd.

Gość gość
16.50A niby dlaczego mam wychodzić ?piszę jak jest.Patologia to nie jest kwestia biedy zadnej tylko patologicznych zachowan to samo sie tyczy nieudzielenia pierwszej pomicy w utracie przytomnisci czy brak wezwania pogotowia a juz nie mowie o działaniu na szkode zdrowia dziecka.Udawać swietoszka przed ludzmi to kazdy umie .s

Gość gość
Ja mam cos takiego.ale nie kontroluje tego.wyczuwam czasami ma odleglosc nawet jak od dluzszego czasu sie nie widzalem z ta osoba.bywa ze to nie tylko w myslach mam ale czuje fizycznie.

Gość gość
Czasami tak mam, to zalezy od osoby. Niektore czuje na poziomie duchowym bardzo mocno, inne mniej lub wcale. Nieszczerosc wyczuwam intuicyjnie, bo zle mu z oczu patrzy:)

Gość gość
16:23 Tak. Informacje spływają w każdy możliwy sposób, z naciskiem na słowo "każdy". Zero ograniczeń.

Gość gość
Jak chcesz pogadać o sobie to załóż własny wątek adoracyjny. Jak głupim trzeba być, żeby nie widzieć ze jesteś zbędna ze swoimi historyjkami.A moze celowo to robisz?

Gość gość
Ja też,fałszywych ludzi z kilometra czuję i trzymam na dystans.Nie znoszę lizusostwa i wazeliniarstwa ani nienaturalnych zachowań.a także wrabiania w coś podłego.Zawsze mowie co myslę i zawsze mowie prawde.Ludzi w lot rozszyfrowuję i nie mam z tym najmniejszego problemu.Jak ktos ma niecne zamiary wobec mnie to potrafie być bezwzględna.Nienawidze jak ktos zarzuca mi kłamstwo tylko po to zeby własny tyłek ratować albo się wybiekić,dla takich osób nie ma litosci.Czasem czytam w myslach .s

Gość gość
Widze fałsz w twarzach ludzi kłamstwo nieszczerosc po głosie wyczuwam..czasem potrafi zrozumiec intencje jakimi ludzie sie kierują nawet jesli nie rozmawiam z nimi..dodam ze nie kazdego potrafie rozszyfrowac ale w niektorych przypadkach tak

Gość gość
17:09 podaj przyklad

Gość gość
Sama zaczynasz,ja potrafię odroznić biedę od patologii,ty widać nie potrafisz.I zadne historyjki tylko codzienne życie..o którym pojecie ma jedynie ten co tym srodowisku musi zyć.Pojecia nie masz to nie wypowiadaj się.I wypraszam sobie porownywania mnie z nimi!Dobrze ze juz nie z nimi a osobno,mimo ze on nic inny a moze nawet gorszy od reszty.s

Gość gość
obawiam sie że to dziala na bazie empatii afektywnej, niektórzy po prostu "odbierają" czyjeś fale bez konieczności wnikliwej obserwacji

Gość gość
Mystycyzm: -) osoby ktore wyczuwaja intuicyjnie czyjes mysli, odczucia wiesz ze ten mezczyzna cie kocha chodz tego wprost nie powiedzial wyczowasz zazdrosc osob wiesz intuicyjnie e znajomosc z ta osoba do nikad nie zaprowadzi. Czujesz lek nie wiadomo przez co i dla czego zawsze w sytuacjach zagrazajacych sobie jak i innych umiesz intuicyjnie zintepretowac sny. Sciagac kogos myslami odczuwac jego uczucia odczucia. Lubisz wrozby? Moze i masz talent w rozkladach kart. Zainteresowania ezoteryka. To zapraszam ma mojego meila margitta.magii@wp.pl