Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kocha pan skorpion?

Polecane posty

Gość gość
pytanie podstawowe... to czemu za niego wyszłaś?

Gość gość
Zadaje sobie to pytanie każdej nocy. Gdybym mogła cofnąć czas nakopalabym sobie w tyłek. Ciągle mam nadzieję że się zmieni... bo jest dobrym ojcem. Ale ja mam dość...myślę że w końcu pekne i odejdę... boję się że moje zycie mialoby tak wygladac do końca.

Gość gość
A mój mąż to taki odludek. Mam takie wrażenie, ze on się przede mna chowa. Zamyka się w swoim pokoju i ogląda seriale. Ze mną nie chce oglądać filmów. Nigdzie nie chce chodzić, nie ma żadnych zainteresowań. Tylko praca i seriale. Jest tak nudny jak flaki z olejem. W całym 2016 roku kochaliśmy się tylko 2 razy. Jemu to nie przeszkadza. Ja się ciagle masturbuje, bo nie umiem żyć bez seksu. Jestem atrakcyjna, zadbana wiec chce korzystać jeszcze z życia. Mam takie wrażenie, ze on mnie traktuje tak po ojcowsku, to dobry człowiek i oczywiście szanuje go i nawet w jakiś tam swój sposób kocham, ale nie chce tak spędzić resztę mojego życia. On jest ryba ja skorpion.

Gość gość
00:19 Jak on ryba to nie ten temat. Znajdz skorpiona przynajmniej na sex nie będziesz narzekać

Gość gość
skorpionki ktore znam sa materialistkami zafiksowanymi na punkcie posiadania : majetnego meza, idealnego potomstwa itd., plotkary. spuszczaja sie miesiacami nad wspomnieniem swego wesela, nawet pomimo sredniego ukladania sie malzenstwa. dziwne

Gość gość
Pan skorpion na pewno nie zna takiego czegos jak obowiazki domowe i sa w domu pod tym wzgledem leniwi. Trzeba na to znalezc sposob aby nie czuc sie wykorzystywana. ;)

Gość gość
04:03 wole takiego Hadesa, niz zwyklego smiertelnika. :P

Gość gość
To bydle kocha samego siebie!!! Pieprzony EGOISTA! Leniwe s****wo! Nie zna czegos takiego jak obowiazki domowe, jak nie jest tak jak on chce to wojna albo foch Trafilam na takiego c...ja niestety Szczescie ze juz z ta menda nie jestem

Gość gość
To cos nie potrafi kochac, jedynie siebie, aby jemu bylo dobrze!!! Egoista!

Gość gość
gość dziś Pan skorpion na pewno nie zna takiego czegos jak obowiazki domowe i sa w domu pod tym wzgledem leniwi. Trzeba na to znalezc sposob aby nie czuc sie wykorzystywana. oczko.gif x x niekoniecznie, kilka kolezanek mowi ze jakby wiedzialo wczesniej o lenistwie w pracach domowych swoich mezow to powaznie by sie nad slubem zastanowilo. pech, ze wlasnie nie mieszkali przed slubem ze soba. wiec to jest bardzo wazna kwestia. lepiej przeciez byc samej i samej robic to co trzeba w domu, niz z facetem i robic tez to samo tylko uslugiwac jeszcze jego portkom i dzieciom..

Gość gość
A do czego może służyć kobieta? Do ******** czyż nie?

Gość gość
jak to do czego moze sluzyc kobieta? do tego samego co twoja mamusia - zarabiania pieniedzy (patrz: utrzymywania 5 letniego synka skorpionka z malymi siu.siorkiem i gilem cieknacym z nosa), dbania o gosp. domowe, wsparcie psychiczne faceta - i vice versa we wszystkim. seks to tam jest gdzies po srodku x jak kocha? po same kukle ponoć :D

Gość gość
pomyslec ze te male slodkie dzieci ktorym sie uciera tylek, kupuje zabawki potem staja sie wiekszymi dziecmi i zaczynaja szarpac skórkę, obciągać z połykiem pić i ćpać. szok zniechęcający do macierzyństwa. w zdecydowanej wiekszosci "slonce pokonal cień" :O

Gość gość
pan skorpion da znać wybrance, ze kocha pomimo wszystko...rezygnuje, gdy widzi ciągłą rezygnację, lecz gdy kocha mocniej, nie odpuści...on jedyny zmienia świat kochanej kobiety na lepszy...

Gość gość
to sa chorzy ludzie. chyba wysnil ze jest chorym czlowiekiem

Gość gość
Oni uwielbiają być kochani, doceniani, szanowani, dopieszczani, zauważani, zawsze chcą być na 1 miejscu w życiu partnerki. Są bardzo zaborczy , zazdrośni, apodyktyczni , a zarazem bardzo namiętni, oddani, czuli.

Gość gość
Skorpiony faceci to podle mendy, moze nie wszyscy, ja nie mialam szczescia do mezczyzny spod tego znaku trafilam na s****a jakich malo

Gość gość
panny tez kawal k*****. wszystkich bym ich straponem pożegnała

Gość gość
Jesli oczekujecie od nas czegos z czym sie poczatkowo nie zgadzamy, postarajcie sie nas przekonac. To naprawde da sie zrobic :) Tylko nie ograniczajcie swoich argumentow do "BO TAK", to dziala na nas jak plachta na byka. Pozdrawia skorpion.

Gość gość
nic od was nie oczekujemy. mozecie skryc sie znow pod kamyczkiem. raki to fajniejsze chlopaki

Gość gość
Raki?? Dobry zart! Przez to, ze wasza planeta jest ksiazyc, ktory ciagle sie zmienia, nie mozna nadazyc za waszym zmiennym humorem. Jeden wielki cyrk. A jak sie przyczepicie to nie chcecie sie odczepic. I macie talent w zaglaskaniu na smierc.

Gość gość
Zawsze po zagłaskaniu odpinamy smyczkę :(

Gość gość
Skorpion lubi walczyć, ciągle zdobywać i lubi żyć w niepewności np. że może być inny mężczyzna. Niby nie lubi a jednak zazdrość jest mu potrzebna do podtrzymania ognia w związku. ;)

Gość gość
01:54 Taka osoba nie kocha tylko używa kobiet jako zasobów, o które można rywalizować z innymi. Jeśli traci zainteresowanie kobietą, gdy już nie ma z kim o nią rywalizować, to po zrozumieniu tego trzeba go bez odwołania odrzucić i zapomnieć, że ktoś taki w ogóle istniał. Wstyd być takim facetem, ale niektórzy nie mają żadnego wstydu.

Gość gość
jasnowidz odpowie na każde pytanie www.ppl3.pl/r/GHkjasnowidzadam

Gość gość
Wstyd jest wtedy jak kobieta przestaje dbac o siebie po tym jak zlapie juz faceta. Uwaza, ze jak juz go ma to moze byc gruba i zapuszczona. Czesto widze takie sytuacje. A jak kobieta o siebie dba i nadal jest atrakcyjna nawet w zwiazku, to zrozumiale, ze podoba sie innym mezczyznom i takiego skorpiona to kreci, zreszata nie tylko skorpiona. Kazdy normalny facet czuje podobnie.

Gość gość
Bo skorpion uwielbia być zawsze wygranym, a więc przekonanym ,że lepiej niż on nikt nie wybrał, oraz że to on wygrał , wygrywa i będzie zawsze JEDYNYM. ;)

Gość gość
Ja skorpiona kopnelam w dooope Klamliwa szuja, mowil ze kocha ale mial na mysli chyba siebie, w lozku tylko o sobie myslal, gorszego bydlaka juz chyba nie moglam spotkac..

Gość gość
kocham i jestem kochana przez skorpiona z początku listopada i to najlepsze co mi się przytrafiło. :)

Gość gość
a to to w ogóle umie kochać? ;-/ mój teść jest skorpionem i ja w małżeństwie teściów jakoś miłości nie widziałam...dziękuję Bogu,że mój mąż mając taki wzorzec jest normalnym mężczyzną.