Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kocha pan skorpion?

Polecane posty

Gość gość
Musisz z takim pomieszkać,to zobaczysz jak jest fajnie:D sama rozkosz,zjesz śniadanko to obiadu nie czekaj,chyba że będziesz bardzo układna.

Gość gość
22:20 Nie rozumiem.

Gość gość
Nie dziwię się że nie rozumiesz,bo juz samo mieszkanie z nim jest niezrozumiałe.

Gość gość
czyli jest powalony tak jak ryby? mój stary - ludzie uważają go za dobrego i spokojnego, a w domu jest poy******m psychopata wyzywającym się za niedosolone ziemniaki, przesolona panierke. z matki se służąca zrobil. mam ochotę pie.rdolnac mu z liścia, o i to wielka! śmierdzący len żadnych ryb skorpionów rakow!

Gość gość
Miałam do czynienia ze skorpionem i uważam, że był podły, mściwy, złośliwy,konfiktowy, zaborczy i do tego prześladowca oraz podsluchiwacz! Wszyscy byli winni, a on biedaczek ideał... Do tego był mega paplą. Zdradzał wszystko i wszystkich...podły charakter! Jak najdalej od takiej chodzącej, ponurej destrukcji.

Gość gość
A mi zmarnował trochę życia. Na początku pięknie, ładnie, super facet do tańca i do różańca. Później kłamał, manipulował...dwa razy żonaty i cholera wie ile kochanek...nawet ukrywał dziecko! Łajdak! Mściwy, zaborczy zero szacunku do kobiety tylko wieczne pretensje o głupoty. Zazdrosny nawet był o moją siostrę, że się z nią spotykam. Zazdrosny o znajomych, których później przezywał i porównywał. Kłamał w żywe oczy, później zapominał co powiedział. Prześladował i podsluchiwal innych, złośliwy i jadowity...obrzydliwy typ... Ktoś napisał, ze destrukcja...według mnie chory psychicznie świr!

Gość gość
To po co się go uczepiłaś. Pewnie nie do końca mu się podobałaś. Kiedy kobieta jest w typie skupiona to traktuje ją wyjątkowo.

Gość gość
Powiem tak.jestem posiadaczką dwóch skorpionów,jeden to mąż a drugi to dorosły już żonaty syn. Ten pierwszy.nie zawsze było łatwo,kocha mnie nad życie,w młodości był owszem zazdrosny ale nie miał nigdy do tego podstaw więc zszedł na ziemię.Jest idealnym mężem,ojcem,dbał o nas,każdą złotówkę przynosił i oddawał.Nigdy go nie interesowało w jaki sposób wydaję pieniądze i cieszył się że może nam zapewnić wszystko.Czasem bywało jak w każdym związku że pokłóciliśmy się ale gniew trwał nie dłużej ni 30 minut.Jest na prawdę wspaniałym człowiekiem. Ten drugi z piekła rodem,dokładnie jak wyżej opisywane opinie,plusem jest ze jest wykształcony,bardzio zdolny .Nie wiem jak u niego w związku,,bo ja bym szczerze nie wytrzymała ani z nim ani z jego żoną z pod znaku RYBY.

Gość gość
dokładnie, inwigilator. potrafil krązyc i bez ceregieli wejsc na stołówke i usiąść plecami do mnie tylem przy pobliskim stoliku zeby nadstawiac gumowe ucho i podsluchiwac. normalny czlowiek by sie wstydzil cos takiego robic. tylko psychiczni tak maja!

Przestańcie panikować. Ja jestem skorpionem i nikogo nie zdradziłem, pomagam rodzinie, nie jestem nawet szczególnie wredny ;)

Gość gość
inaccessible89 a jestes maminsynkiem? Bo czytalam, ze skorpiony sa. Jakie masz relacje z mama? Tylko szczerze please.

Gość gość
W listopadzie rodzi się najwięcej psychopatów.

Gość gość
Mam też źle doświadczenie z panem skorpionem. Była trudny, zaborczy, zazdrosny, oszust... Ukrywał swój świat, w którym był okropny bałagan życiowy. Mówił co innego ,a co innego bylo...kłamał w żywe oczy. Ranił, nie miał szacunku i nigdy nie przepraszał. Pogoniłam faceta, gdyż nie dało się z nim normalnie żyć.

Gość gość
Podbijam temat i mam pytanie. Kto wedlug Was jest lepszy. Skorpion czy Lew?

Gość gość
Myszoskoczek. Horoskopy są dla ciemniaków.

Gość gość
Jak Cie nie interesuje temat to spadaj!

Gość gość
Lubię się wypowiadać w tematach, które mnie nie interesują.

Gość gość
Jak kocha pan skorpion? Powiem szczerze, nikt mnie w życiu tak nie zrozumiał ani nie okazał serdecznej pomocy, co pan skorpion. Mimo, że potrafi do siebie zniechęcać, to w gruncie rzeczy jest wierny w miłości i nie zdradzi, jeśli wie, że ktoś go kocha. Czule kocha, czule... A więc nie ma jakiejś prawdy o ogólnej o tych ludziach. A w ogóle kto stworzył te charakterystyki zodiakalne skorpion, lew, panna wannna...przecież paranoja...i tak to wychowanie i środowisko, w jakim ktoś wrastał, decyduje kto kim jest. Człowieka kształtuje jego dzieciństwo i przeżycia.

Gość gość
Ta na pewno. Mało to psychopatow z dobrych domów albo na odwrót

Gość gość
Wychowanie!!!! W dobrych domach najczęściej odbywa się złe wychowanie. I proponuję sobie przyswoić znaczenie pojęcia "psychopata".

Gość gość
Skorpiony wydaja sie mega sztywne.

Gość gość
Zależy dla kogo.