Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kocha pan skorpion?

Polecane posty

Gość gość
ja i moj skorpion jestesmy bardzo szczęśliwi i bardzo na siebie działamy erotycznie. cały czas się pożądamy a to dla mnie jest chyba najważniejsze !!!!!!! po prostu chce mi się chcieć.

Gość gość
gość dziś Bo skorpion uwielbia być zawsze wygranym, a więc przekonanym ,że lepiej niż on nikt nie wybrał, oraz że to on wygrał , wygrywa i będzie zawsze JEDYNYM x x dlatego dobrze odnajduje sie na targu handlując pomidorkami i króliczymi skórkami / jako klient - taniej kupi drożej sprzeda :)

Gość gość
Jest zdobywcą, musi wiecznie zdobywać, dlatego trzeba mu zawsze uciekać, a to jest męczące.

Gość gość
ma wojowniczy charakter i myśli,że życie to ciągłe pole walki ;-/ sam będzie zdradzał a kobiecie zabroni mieć nawet kolege geja ;-)

Gość gość
nie chcemy zdradzaczy. lepiej niech zajmie sie handlem obwoźnym albo forexem - tyle z niego pożytku. masz coś do gejów słodkich czarodziejów?

Gość gość
Jesli masz ochote prowadzic z nim milosne gierki, poflirtowac, pobawic sie, ostrzegam, ze wszystko pojdzie nie tak. To skorpion zabawi sie toba. Ledwo sie spostrzezesz a bedziesz zakochana po uszy. A nieudany kontakt z tym znakiem jest jak glebokie oparzenie, ktore bedzie bolec bardzo dlugo. Przed tym czlowiekiem niczego nie ukryjesz. Kazde oszustwo karane jest surowo. ;)

Gość gość
A pan waga? Jak kocha? Ktos wie?

Gość gość
1:18 Masz rację

Gość gość
Na wagach nie mozna polegac. Dzisiaj powie tak, a jutro nie. Bedzie obiecywac zlote gory a pozniej o wszystkim zapomni. Dlatego traktuj wszystko co mowi z przymruzeniem oka, spelni obietnice dobrze, nie spelni tez dobrze. Pamietaj tez, ze to esteta. Zewnetrzna atrakcyjnosc jest wazniejsza od inteligencji, ale jak bedziesz tez madra to dostaniesz dodatkowego plusa. Nie nalezy tez do zwolennikow skromnosci i naturalnosci wiec mozesz swobodnie ekperymentowac ze swoim wygladem. O losie waszego zwiazku bedziesz tez musiala sama zadecydowac, bo to bardzo niezdecydowany czlowiek. Wydaje sie byc pewny siebie, ale to tylko maska.

Gość gość
Wypisz wymaluj moj partner waga. Juz nie wiem co z nim robic jest tak obojetny

Gość gość
A pani baran ?

Gość gość
Baranka ma wysokie wymagania jesli chodzi o partnera, ale sama tez jest gotowa ofiarowac wiele i z ukochanym dzieli sie wszystkim co posiada. Zyjac z kobieta baranem, bedziesz czul sie spokojnie i bezpiecznie. Nawet najgorsze kryzysy nigdy nie zabija w nej optymizmu. Woli silnych mezczyzn, zdolnych zapanowac nad nia, ale uwaga, nie mozna jej obrazac, przytlaczac i ponizac. Zanim okazesz jej uczucie, upewnij sie, ze tez jej sie podobasz. Nie rob z siebie zakochanej ofiary, badz zagadkowy, niezalezny, ale nie oddalaj sie zbytnio. Ona sama wczesniej czy pozniej zacznie cie scigac. ;)

Gość gość
A co powiecie o kobiecie Pannie?

Gość gość
Kobieta panna, to wzor cnot i wiernosci i zyjac z nia o nic nie bedziesz sie musial martwic. Ten typ kobiety doskonale sie nadaje dla slabych i niezdecydowanych mezczyzn, bo ona bardzo chetnie wezmie wszystko na siebie. Ponadto zawsze sa eleganckie i bardzo o siebie dbaja. Ale uwaga! Ona bardzo powaznie podchodzi do wyboru partnera i byle kto nie zrobi na niej wrazenia. Maniery musza byc bez zarzutu. Nie znosi prostactwa, przeklenstw, pijanstwa i brudu. Najlepiej brac prysznic dwa razy dziennie. :P Niezapominaj tez o kulturalnym zachowaniu przy stole. Panne moze irytowac kazdy drobiazg. Z niczym sie nie spiesz, bo tylko ja sploszysz. We wszystkim zachowaj umiar, nie szastaj pieniedzmi! Zbyt kosztowne prezenty i rozrywki to raczej dla niej dyskomfort, szczegolnie jesli dopiero co sie spotykacie. Nigdy jej nie oklamuj, bo klamstwo i obluda w milosci to dla niej prawdziwa tragedia. Jesli uzna, ze wasz zwiazek jest niedoskonaly, zniszczy go z zimna krwia i nigdy nie zdolasz jej odzyskac. Przygotuj sie tez, ze bedzie cie krytykowac, ale to oznaka jej milosci do ciebie, bo ona zwykle wszystko wie najlepiej. Jesli nie ma racji, nigdy sie do tego nie przyzna. Od siebie wymaga tez znacznie wiecej niz od partnera.

Gość gość
Wierna? A jak to wyjaśnisz że mnie podrywala panna, która była w związku, i nie wydawało mi się

Gość gość
"Jesli nie ma racji, nigdy sie do tego nie przyzna" więc nawet jeśli zawinila to sie nie odezwie?

Gość gość
gość dziś A co powiecie o kobiecie Pannie? - poukładane, seksowne, inteligentne, wybredne, maja swoje zdanie, pedantki, szczere, lojalne, intrygujace, wierne, perfekcjonistki, sympatyczne, namietne kochanki, opiekuncze, dbaja o wyglad swoj i partnera, nie sa kłótliwe, ale potrafia postawic na swoim, przy pierwszym kontakcie wydaja sie chlodne, jak kogos polubia to na zawsze, bardzo wrazliwe, jak ktos je skrzywdzi to koncza z taka osoba znajomosc

Gość gość
Jesli cie podrywala, to pewnie nie zalezy jej juz na obecnym zwiazku.

Gość gość
a ty jaki znak zodiaku?

Gość gość
03:10 radze kupic bukiet kwiatow i sie szybko pogodzic.

Gość gość
Jak podrywała?

Gość gość
Kurde, jestem panną i wszystko co tu pisze sie zgadza :D . Może z wyjątkiem tego przedostatniego. Jeżeli nie mam racji, to przyznam się do tego.

Gość gość
03:24 bo Panna jest bardzo bystra i widzi wlasne niedoskonalosci i bledy duzo lepiej niz inni. Dlatego innych ludzi uwag raczej nie potrzebuje. ;) no chyba, ze ma do czynienia z druga panna. :P

Gość gość
03:18 No już trochę czasu minęło, a że jest bystra to nie ulega wątpliwości.

Gość gość
3:15 Ja jestem spod skorpiona

Gość gość
a facet panna?

Gość gość
nawet skorpiony różnią się miedzy sobą. sama lubię ich towarzystwo bo to są najbardziej konkretne i zdyscyplinowane znaki, wiedzą czego chcą i to osiągają.

Gość gość
zawsze wesolutko z nimi jest :)

Gość gość
A jak okazuje kobiecie, że mu na niej zależy, jeśli naprawdę ona go interesuje, a nie tylko na chwilę?

Gość gość
Powiem jedno Skorpiony są podłe, mściwe i fałszywe. Później się żałuje, że się z nimi miało do czynienia. Lepiej od nich z daleka.