Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Jest tu jaka miła zadbana pani po 40tce która chce się kochać z 25 latkiem?

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

To jak najbardziej poważna propozycja.

Gość gość
Wiesz, że robisz tylko durnia pisząc tak? Spalasz się na samym początku. Z takim tekstem możesz wyjechać do 20 latki, a nie dojrzałej, pewnej siebie kobiety. Widać, że żadnej jeszcze nie miałeś, inaczej się z takimi kobietami obchodzi.

Gość gość
Przyjme 5000 zlotych. Kto da? Zadbane 5000 zl, banknoty moga byc troche starsze, ale zadbane.

Gość Wolę starsze
Mam 34 lata moje zycie seksualne jest normalne uprawialem sex ze starsza od siebie kobieta o 12 lat potem mialem mloda malolate modsza o 10 lat I teraz wiem ze tylko starsze wiedza co I jak sa pewne zdecydowane itp a nie te malolaty wsadzic wyjac I zadowolona wie nie dziwie sie wcale ze wolisz starsze też to popieram starsza jest delikatna ulegla ale I tez wie jak facetiwi sprawic przyjemnosci a ja umiem to odwzajemnic tylko szkoda ze tak molo kobiet starszych nie chce mlodszych spazyly sie czy jak bo znów jak coś to tylko starsza I za nic nikt mnie nie przekona ze malolaty sa lepsze

Gość gość
Wolę starsze dziś tak, a ile tych starszych miałeś, że jesteś tak przekonany o ich sprawności? bo ja jestem trochę po 30 i niestety zbyt dużego doświadczenia nie mam. zdziwiłbyś się... nie każda "starsza pani" ma nie wiadomo jakie doświadczenia i umiejętności w tym zakresie. czasami są to kobiety, które miały jednego partnera/męża i niczego nadzwyczajnego w łóżku nie robiły.

Gość Wolę starsze
Nie zgodze sie z toba ile ich bylo jak pytasz to pozostawie sobie nie mam juz 16 lat by pisac co jak gdzi z kim I ile razy napisze tylko ze z 3 utrzymuje stale kontekty I to tylko sex czysty spirtowy I jest jedwabiscie