Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście wiedzieli, że wasza kochanka umiera

Polecane posty

Gość gość
Jakie fantastycznie błahe, cmentarne p********ie. Co ci tak przeszkadza ? Czyż nie ma lepszego rozwiązania niż dozgonnie wypiąć się na kochankę ?

Gość gość
Tu też widzę nic do nikogo nie dociera albo udajecie, że nie rozumiecie. Wystarczy nie mieć kochanek, nie ma się wtedy kto na kogo wypinać. Jeśli jakiś facet sili się na kochanki, to powinien umieć udźwignąć ciężar sytuacji, którą stwarza - pozamałżeńskie dzieci, choroby i śmierć innej kobiety. Nie robi tego, gdyż nie zachowuje się jak odpowiedzialny mężczyzna, tylko jak wampir, który wysysa z kobiety zdrowie i uczucia, a potem ją porzuca, do niczego się nie poczuwając i tak w kółko z kolejnymi. Lepiej by się wszystkim żyło, gdyby kobiety były solidarne i nie pozwalały na takie zachowania chociażby po to, aby to samo nie spotkało kiedyś ich córek i sióstr. Żony i kochanki sypiające z takimi pozwalają im na to, przyczyniając się do powiększania strat w społeczeństwie. Mądra kobieta nie zostanie kochanką, a mądra żona nie będzie akceptować zdrad, z którymi wiąże się krzywda jej własna i cudza.

Gość gość
mamy jeden wniosek,ludzie to wampiry,amen

Gość gość
Kiepsko u Ciebie z wnioskowaniem, 21:35. Wampirami są chorzy ludzie.

Gość gość
Mądra nie zostanie więc za czym płakać jeszcze ci źle ? Odwiedzać groby czy jak ? Z żoną może ?

Gość gość
21:38 Nie jestem autorką tematu, a komentatorem. Mogę? Mogę. Nikt nikomu nie każe po nikim płakać. Szkoda strzępić język, widzę. Merytoryka i argumentacja oscylująca w okolicy zera.

Gość gość
Masz jakąś misję chyba, coś zbyt śmiertelnie do tego podchodzisz. Ludzie sobie jaja robią a ty się spalasz w durnym temacie.

Gość gość
Wcale nie jest taki durny, a życiowy. Wiele kobiet daje się zwieść na manowce, a potem są z tego różne tragedie życiowe. Żal mi osób, których temat może naprawdę dotyczyć.

Gość gość
ja bym poszla

Gość gość
Nie masz pojęcia jak szybko wyskakują z majtek. Nie martw się tak o nie bo zepsujesz im zabawę. Większośc***asuje taki układ z wyjątkiem tych, które chcą rozwodu nie przebierając w środkach.

Gość gość
Nie masz pojęcia jak szybko wyskakują z majtek. Nie martw się tak o nie bo zepsujesz im zabawę. Większośc***asuje taki układ z wyjątkiem tych, które chcą rozwodu nie przebierając w środkach. x Nie przebierasz w środkach, by uwodzić i oszukiwać kobiety i doszukujesz się drugiego dna w tym, że każda normalna kobieta uważa, że taki facet powinien wziąć rozwód. Posty "olej go", "weź rozwód", "odejdź" dotyczą ludzi Twojego pokroju i nie ma w tym żadnej przesady. Małżeństwa nie są dla takich, chyba że ich żony są takie same jak oni, gwiżdżą na nich i traktują wszystko tylko jako papier.

Gość gość
Durne blondynki niczego nie zrozumieją do śmierci, bo wolą się zabawić i marzyć, że może swoją panią przywiążą żonatego do siebie. Potem jak żonaty pokaże , że ma ją głęboko w d... płacze na forum jak bardzo ją źle potraktował. Następnie chce się mścić na nim lub żonie bo marzenia się nie zrealizowały. Chore na seksoholizm kobiety biegiem udać się do lekarza, nie stwarzać w życiu sobie i innym problemów. Majtki należy podciągać do góry a nie ściągać.:) Natomiast panów szukających przygód gonić do lasu.

Gość gość
Durne blondynki niczego nie zrozumieją do śmierci, bo wolą się zabawić i marzyć, że może swoją panią przywiążą żonatego do siebie. Potem jak żonaty pokaże , że ma ją głęboko w d... płacze na forum jak bardzo ją źle potraktował. Następnie chce się mścić na nim lub żonie bo marzenia się nie zrealizowały. Chore na seksoholizm kobiety biegiem udać się do lekarza, nie stwarzać w życiu sobie i innym problemów. Majtki należy podciągać do góry a nie ściągać.usmiech.gif Natomiast panów szukających przygód gonić do lasu. x Zdementujmy to i owo, na przykładach z forum wziętych. 1) jest tu wielu przekrzykujących się, odgrażających, natrętnych, agresywnych żonatych mszczących się na losowych dziewczynach za odrzucenie - niezrealizowanie marzeń o internetowej kochance 2) większość kobiet nie chce przeciągać takich relacji, lecz je zakończyć lub w ogóle w nie nie wchodzić, na co faceci z punktu 1) reagują wściekłością i chamstwem - chorzy na seksoholizm stwarzają w życiu sobie i innym problemy, lekarz bardzo wskazany 3) zdradzający żonaci i mężatki wmawiają sobie wiele głupot, żeby uciec przed faktami o sobie samym.

Gość gość
To są fakty. Pozostając dłużej w obecności takich osób, osoby słabe narażone są na skrzywienie kręgosłupa moralnego. Zalecenie jest proste, wszelkie porady poddawać wnikliwej analizie z udziałem własnego serca i rozumu. Nie czytać i nie komentować postami wulgarnych tematów.

Gość gość
Ohydne są te śpiewki żonatych, jak w 22:31. Dla normalnej kobiety rozwód takiego jest warunkiem 0, a nie marzeniem czy celem. Faktem, jakich może być wiele w życiu każdego człowieka. Wynika to z kręgosłupa moralnego i przekonania, że nie chodzi się do łóżka z cudzym mężem. Poza tym, rozwód powinien wynikać z przyczyn wewnętrznych a nie zewnętrznych. Kochanka, chodząca z żonatym do łóżka, może go łapać na ciążę, stosując tę samą zasadę co niewierny żonaty, tj. "cel uświęca środki". Możnaby wtedy rzec, że trafił swój na swego.

Gość gość
Ale brednie. Kobieto przecież my z kimś to robimy. Nie wiesz z kim? Z wami kobietami. Mylisz pojęcia, od tych co chcą rozwodu ucieka się bo kto chce kłopotów. Parę spotkań i myśli że męża znalazła.

Gość gość
Czytanie takich wypowiedzi przez młode kobiety jest najlepszym możliwym kubłem lodowatej wody. Dzięki waszym wynurzeniom można wyciągnąć dziesiątki wniosków na całe życie. Najważniejszy jest taki, że małżeństwo ma sens tylko z mężczyzną o dobrym sercu, z zasadami, kodeksem, kręgosłupem moralnym. Wyświadczacie przysługę.

Gość gość
Nareszcie coś mądrego. Nie dziękuj nie ma za co.

Gość gość
Dlatego ja będę zawsze sama.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Cale kafe az huczy od tego, jak bardzo zony nie akceptuja takich zachowan u mezow. Prawie kazdego dnia pojawiaja sie tematy o rozwodach. x Nie całe kafe tylko ty się wiecznie tu drzesz, że że żony powinny się rozwieść, bo ty im zdrady na forum wmawiasz :D

Gość gość
07:44 Chory na głowę jesteś. Wypowiadają się tu setki osób, a nie jakaś jedna. Ktoś dodaje swoją opinię na tle wielu innych, a tacy jak wszędzie widzą jakąś jedną i monologi. Może sami je ze sobą tu prowadzicie i stąd takie dziwactwa u was, nie wiem. Pewnie tak.

Gość gość
Prowadzą monologi, piszą prowo za prowem, podszywają się pod innych i mają obsesję na czyimś punkcie. Nie przejmować się nimi.