Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czemu nie lubicie spokojnych chłopaków.

Polecane posty

Gość gość

Czemu tak jest najczęściej?.

Gość gość
nuzyzna zyciowa, to co!

Gość gość
zalezy co rozumiesz przez spokojnych chłopaków

Jeśli dziewczyna jest energiczna i lubi się bawić, to spokojny facet nie jest dla niej.

Gość gość
Ja lubię :-) całe szczęście kobiety mają różne upodobania, inaczej świat byłby strasznie nudny :-)

Gość gość
Bo są nudni?

Gość gość
Nie są nudni. Często mają bogate wnętrze, ale to wiedzą tylko dziewczyny, które chcą ich poznać.

Gość gość
jeżeli przez spokojną osobę rozumiesz taką która ma po prostu spokojny temperament to ok...ale jak spokój = siedzę w domu i nic nie robię to tacy są nudni. I co po czyimś wnętrzu jak jest ono niedostępne i na co dzień nieprzydatne?

Gość gość
na czym to "bogactwo" wewnętrzne polega ? ;) bo widzisz, znam takiego, któremu tak się wydaje, ale z nim nie można o niczym porozmawiać bo szybko go to nudzi. czyżby wiec chodziło o coś innego? wątpię. jak ktoś jest rozmymłany emocjonalnie, nie czyta, nie interesuje się niczym poza własnym nosem, to wybacz, ale z czym do gości ? :D

Gość gość
A jak wnętrze może być przydatne lub nieprzydatne? Czyjekolwiek? :-)

Gość gość
Spokojny = nie czyta? A energiczny pewnie pochłania całe tomiszcza :-)

Gość Daniel 26
Ja trochę uważam, że dziewczyny nie lubią spokojnych chłopaków, bo tacy nie są pewni, przeważnie siebie , czyli są nie ciekawi . Czyli one myślą, że jak chłopak jest spokojny, to nie ma swojego zdania , nic nie umie , jest ciapa , nudnym człowiekiem, a dziewczyna szybko wyczuwa , bo jako koleżanka patrzy pod pryzmat partnera , i jej się zapala tutaj czerwona kontrolka.

Gość gość
trzymaj się, lalunia tematu. jak ktoś jest za spokojny, nie potrafi wydusić słowa w rozmowie, to z rozpędu nie nazwę go "bogatego wewnętrznie" tylko jakiegoś psychicznie powalonego. nikt nie chce być w związku, gdzie druga strona potrafi jedynie lepić się i oznaczać swoją obecność w różnych kątach w domu (tu usiądzie, tam piernie, gdzie indziej postawi kloca albo przesiedzi cały dzień przed kompem). związek chyba nie na tym polega. jak masz miernotę w domu, to prędzej czy później go zostawisz. bo co oznacza człowiek, który nie potrafi podjąć decyzji, unika rozmów, nie ma o niczym pojęcia i milczy, no i wszystkie decyzje trzeba za niego podejmować? kretynów nie sieją, oni są zauważalni ale niestety zbędni.

Gość gość
Spokojnych facetów nie lubią kobiety głodne wrażeń. Takie, które oczekują, że mężczyzna będzie je zaskakiwał, organizował atrakcje. Ale w takim codziennym życiu facet spokojny bardzo się sprawdza. Nie baluje z kolegami, daje poczucie bezpieczeństwa, jest ostoją domowego ogniska. Tak że ja bym nie przekreślała :-)

Gość gość
ja nie lubię spokojnych w sensie, mało ambitnych, co nie oznacza, że lubię tandetne wyskoki. po prostu nie chcę się z takim nudzić, a matką, to ja mogę być ale swojego dziecka :P

Gość gość
Mówisz lalunia o upośledzonych facetach, a nie spokojnych :-)

Gość Daniel 26
Po prostu dziewczyna myśli często, że taki jest niemotą ma min synkiem, i to ich odstrasza, a wygadany najczęściej dla nich jest ciekawą osobą, po prostu z takim chłopakiem mogą mieć lepsze życie, a nie nudę, tak uważam. Ogólnie człowiek spokojny, ma przechlapane.

Gość gość
Czyjeś wnętrze - i nie chodzi tu o wątrobę i płuca - może fascynować drugą osobę i sprawiać, że codziennie życie jest milsze. Jak ktoś jest po prostu mało interesującym kapciem, bez planów, ambicji i motywacji, to człowiek będzie się zwyczajnie z takim nudzić.

Gość gośćhhjghkktr67
Nie lubimy facetów niezdecydowanych chwiejnych niewiedzacych czego chcą bojazliwych maminsynkowatych na równi z agresorami i *****czami..znalam takiego jednego spokojnego to 3 lata nie potrafil sie okreslic,krecił mataczył wycofywał sie potem pojawiał...podziekowalam mu to teraz użala sie przed wszystkimi ze wole widocznie złych facetów bo on taki porzadny spokojny i odrzucilam go

Gość gość
Mnie skrzywdził taki spokojny wiec przestancie wmawiac dziewcxynom ze to najlepsi kandydaci na partnerów

Gość gość
Faceci okreslajacy kobiety jako niunie i lalunie bardzo czesto krzywdza. Uprzedmiotawiaja plec przeciwna, wrzucaja je wszystkie do jednego wora lalek, wykorzystuja do zabawy jak obiekt zamiast tworzyc relacje.

Gość gość
Bo są pisdowaci gamoniowaci popchnąc takiego albo kopnąć w d**e to moze zareaguje..jęczą są pierdołowaci i nie potrafia obronic kobiety..to zazwyczaj ci którzy pzez całe zycie ględzą ze kobiety wolą bad boyów ze kobiety to materialiski i szmaty...wlasnie dlatego kobiety od nich uciekają

Gość gośćbullinkaa778
Ile kobiet tyle gustów...ja miałam nerwusa,teraz szukałabym zrównowazonego ale nie pipke meską..wazne sa dla mnie poczucie bezp i komfort psych,musialabym miec kogos cierpliwego wyrozumiałego opiekunczego i silnego psych...znam kobiety które zwiazaly sie ze spokojnymi i znam takie co mają energicznych facetów

Gość gość
miałam spokojnego i okazał sie kłamczuchem a do tego ciepłe kluchy synuś mamusi..teraz mam faceta z jajami ale taki do tanca i różanca,ma swoje wartosci,jest wierny zaradny,niegłupi