Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam czy ktoras z was uzywala kremów do twarzy sylveco???wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

ktory z tych kremow jest najlepszy wg was?? chodzi mi o kremy sylveco...weszlam na allegro i myslalam ze jest tylko jeden rodzaj brzozowy a okazuje sie ze jest tego wiele rodzajów i teraz nie wiem ktory wybrac: mam 34 lata i cere mieszaną...czolo sie zapycha po tlustych olejach i kremach.mam rowniez problem z bialą kaszką na twarzy i szukam kremu który mi pomoze utrzymac cere w dobrym stanie.

Gość gość
Polecam brzozowy w podłużnym białym opakowaniu. Bdb.

Gość gość
brzozowych jest kilka. do roznych typow cery. niestety nie pamietam ktory ja mam:) jeszcze sa nagietkowe itd..

Gość gość
Przy takim typie cery lepiej sprawdzą Ci się te z Fitomedu, nr 12 albo 11. Sylveco ma generalnie dwa typy: zwykłe i "lekkie" (w każdym kilka wariantów: brzozowy, z rokitnikiem etc.). Te zwykłe są bardzo, bardzo tłuste i ciężkie, ja przy cerze mieszanej daję je tylko na mrozy, na policzki (dla ochrony). Lekkie są "lekkie", ale wg mnie te Fitomedowe są jednak lepsze. Za to z Sylveco bardzo polecam płyn micelarny, żel rumiankowy do mycia i pomadkę do ust. A tak poza tym przy takiej cerze spróbuj pilingów kwasem azelainowym na glikolu, bardzo łagodne, tanie i prościutkie do zrobienia, a działają cuda :)

Gość gość
nie mam pojecia jaki krem najlepszy

Gość gość
Niestety autorko, ale to tak nie działa, że jakiś krem jest najlepszy dla wszystkich i jeżeli komuś w internecie pasował, to nie znaczy, że tobie też będzie. Musisz sama przetestować. Dla przykładu, mój ulubiony krem dla mojej siostry jest kompletnie beznadziejny, mimo że obie mamy skórę suchą - mi pomaga doskonale, jej wcale.