Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często chodzicie

Polecane posty

Gość gość

do 1 kawiarni 2 restauracji 3 kina 4 wyjeżdżacie gdzieś? i co jeszcze ciekawego robicie, jak spędzacie czas? ❤️

Gość gość
ja se często chodze do dvpy na raki :)

Gość gość
ja rzadko bo zarobiona jestem :( a poszłabym gdzieś w koncu.

Gość Olga18
Najwięcej czasu spędzam w szkole. Czasem wyjeżdżam. Z wychodzenia to bardziej na dyskoteki.

Gość gość
Ja często jeżdżę w góry :)

Gość gość
do kawiarni nie chodzę w ogóle (szkoda mi kasy) do restauracji tylko wtedy, jak wybitnie nie chce mi się gotować i jeżeli jedzenie jest naprawdę dobre czy pracochłonne do zrobienia w domu. do kina prawie nie chodzę (szkoda mi kasy) za zaoszczędzone pieniądze wyjeżdżam na wakacje dwa razy w roku, plus kilka razy w roku wyjazdy weekendowe.

Gość gość
Ja rzadko i tęsknie za takimi wyjaściami. Lubie muzea i teatry. Tu www.e-muzeum.eu szukam inspiracji.

Gość gość
Ja rzadko i tęsknie za takimi wyjaściami. Lubie muzea i teatry. Tu www.e-muzeum.eu szukam inspiracji.

1. codziennie 2. zależy, bywają tygodnie, że codziennie, bywają takie, że raz. 3. jak jest coś wartego obejrzenia. Częściej chodzimy do teatru. 4. dosyć często. Czasem razem, czasem osobno. Jak spędzam czas? Czytam, wychodzę ze znajomymi, uprawiam sport, chodzę do pracy. Ewentualnie leżę w łożku i zachwycam się swoim życiem.

Gość gość
Ja latem chodzę na wszelkie darmowe imprezy w mieście bo często przyjeżdżają różne zespoły muzyczne można fajnie pobawić się pod sceną posłuchać muzyki i potańczyć .Cały miesiąc mamy 2 razy w tygodniu sztuki w teatrze i przyjeżdżają wtedy zaproszeni artyści z całej Polski i jest to bezpłatne. Dlatego latem staram się wykorzystywać te wszystkie organizowane imprezy bo żal w domu siedzieć. Chodzę do Jazz klubu. Od czasu do czasu do kina od czasu do czasu do restauracji i kawiarni. Miałam przyjemność zwiedzić w swoim życiu 14 krajów i praktycznie całą Polskę. Nie jestem zwolenniczką siedzenia w domu.