Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE POMOZCIE..CZY MOZNA MIEC TAKIEGO PECHA?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój problem polega na tym ze ostatniego dnia 7dniowej przerwy (niedziela) doszło do współżycia bez zabezp.W pon byłam u ginekologa i okazało się że muszę odstawić tabletki z powodu ciśnienia. Tak więc nie rozpoczęłam w pon.nowego opakowania.Czy teraz po odstawieniu powinnam od razu dostać okres?Pobolewaja mnie jajniki,głowa ale może to już wytwór mojej wyobraźni przez stres..Kiedy mogę wykonać test jeśli nie znam daty miesiączki?

Gość gość
glupio zrobilas nie rozpoczynajac nowego opakowania , a jak juz nie rozpoczelas to powinnas wziasc tabletke po stosunku , teraz posostaje tylko trzymanie kcikow

Gość gość
Stosunek był w ostatnim dniu przerwy wiec nie mogłam wziąć tabletki bo po prostu jej nie było.A nowe opakowanie miałam zacząć w dniu w którym gin.nakazał przestać brać ;/ No i tak to wygląda teraz..

Gość gość
jak stosunek byl w ostatnim dniu przerwy to czemu nie moglas zazyc tabletki po stosunku EllaOne dostempnej bez recepty w aptece , tak to teraz wyglada ze ostatni stosunek byl nie zabezpieczony bo nie zaczelas nowego opakowania , masz w ulotce tabletek anty napisane ze stosunki podczas przerwy sa zabezpieczone jesli rozpoczynasz kolejne opakowanie tabletek ty nie zaczelas , po 2 tygodniach po stosunku zrob test, teraz juz nic nie zrobisz

Gość gość
W niedzielę jeszcze nie wiedziałam ze będę musiała odstawić tabletki.No pozostaje mi czekać na rozwój wydarzeń.

Gość gość
tabletke po stosunku EllaOne mozna zazyc do 5 dni , jak stosunek byl w niedziele , a nie rozpoczelas tabletek w pon , to moglas taka tabletke zazyc nawet we wtorek

Gość gość
niestety nie było mi wiadomo o takich tabletkach i tym bardziej ze można je kupić bez recepty.czy to w ogóle możliwe żeby tak szybko po tabletkach zajść?

Gość gość
Pierwszy dzień nowego cyklu zaczął się w pierwszego dnia miesiaczki po zakończonym opakowaniu tabletek w zależności więc kiedy takowy wystąpił policz w którym dniu cyklu doszło do zbliżenia. Dni płodne występują około 14 dnia cyklu (przy cyklach 28 dni) teoretycznie nie powinnaś się stresować bo był to początek cyklu.

Gość gość
Do zbliżenia doszło w tracie oststniego dnia przerwy 7dniowej a to nie jest okres tylko krwawienie z odstawienia.Normalnej miesiączki po odstawieniu nawet jeszcze nie było więc nie ma czego liczyć.

Gość gość
Hej dziewczyny.Wiadomość z ostat.chwili. Dziś po wstaniu z łóżka poczulam ze cos ze mnie "polecialo".Biegiem do WC z myślą ze to okres ale była to taka przezroczysta wodnista wydzielina lekko biaława.Po podstawieniu była suchość dlatego mnie to ciekawi.No i bola mnie jajniki i dzisiaj plecy tak na dole po obu stronach więc tak jakby na okres no ale nie wiem

Gość gość
mozna po odstawieniu zaliczyc wpadke , jak odstawilas to nie jestes chroniona i kazdy stosunek jest ryzykowny

Gość gość
Stosunek był w ostatni dzień przerwy 7dniowej a w pon tabletki odstawione,więcej współżycia od tego czasu nie było,nawet cieszylabym sie na dzidziusia ale dużo opinii jest ze to niemożliwe żeby zajść tak w ciążę :(

Gość gość
a niby czemu niemozliwe ? nawet w ulotce tabletek pisze ze stosunki podczas przerwy sa bezpieczne tylko wtedy jak rozpoczynasz nowe opakowanie

Gość gość
Niemożliwe ponieważ nie ma owulacji itd..

Gość gość
wierz w to dalej

Gość gość
Mam póki co bol jajników , no i dzisiaj (w sumie wczoraj) bolala mnie jakby miednica i mięśnie ud.Czy to może cos znaczyć o ciąży?A może po prostu mam dostać okres?Tylko czy prawie tydz po odstawieniu pojawia sie okres?Czy jeśli w pon (to będzie 8dni od stosunku) pójdę na badanie beta to wykaże wiarygodny wynik?