Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkad zaczal sie seks wszystko zaczelo sie pogarszac

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem w związku od dwóch lat i mam taki problem. Otóż odkąd zaczęłam współżyc jakoś pół roku po rozpoczęciu związku zaczęło wszystko się sypać. Mój chłopak zmienił się od tej pory, w tym znaczeniu ze mniej się o mnie ubiega, nie tak jak przed zaczeciem współżycia. Jestem z nim szczęśliwa bo jest dobrze, są chwile zwątpienia Ale to chyba jak w każdym związku. Ale do rzeczy zawsze kiedy u niego nocuje (przynajmniej raz w tygodniu, czasem dwa) musi dojść do seksu zawsze. Kiedyś jak u niego nocowalam to nie było tak bardzo to przewidywalne bo tego nie robiliśmy i była inna też atmosfera jak dla mnie. Hmm po stosunku od razu musi pójść spać a mi brakuje tego co wcześniej czyli gadania do rana albo robienia bardzo fajnych rzeczy razem. Teraz wszystko jest takie przewidywalne. Co robić ?

Gość gość
Nic tak już będzie zawsze.

Gość gość
Dlaczego już tak zawsze bedzie? Czyli monotonia już tak do końca ?

Gość gość
tak wygląda życie ...

Gość 24 gra
niestety taka jest prawda jak napisane po wyżej mam to samo na swoim przykładzie :(

Gość gość
jeśli związek cię nie satysfakcjonuje to a) po to mamy buzie, aby rozmawiać o problemach b) zakończ go. ja jestem od 3 lat w związku, uprawiamy seks od trzeciej randki, a dalej potrafimy przegadać całe noce, chodzimy w różne miejsca i robimy mnóstwo ciekawych rzeczy. a mieszkamy ze sobą od roku. i nie uprawiamy seksu codziennie, bo człowiek by permanentnie chodził niewyspany, albo musielibyśmy wskakiwać do łóżka zaraz po pracy, żeby się wyrobić ;)

Gość 24 gra
ja jestem od ponad roku ojcem i od porodu się kocham z żoną raz nieraz 2 razy w miesiącu brakuje mi jej bliskość rozmawiałem z nią o tym to się kończyło albo kłótnią albo mówiła jak ci nie pasuje to idź sobie do innej.. A nie chce odchodzić dla dziecka bo bardzo je kocham i żone też ale meczy mnie ten brak namiętność od strony żony. Można powiedzieć że każdy se..x ja inicjuje i staram się nakręcić ją a większość słyszę odpowiedź JEŚLI LICZYSZ NA COŚ DZISIAJ TO ZAPOMNIJ już nie wiem jak mam z nią na ten temat rozmawiać zęby był częściej se..x. Pomoże ktoś i da jakąś dobrą i mądrą rade proszę :( :(

Gość gość
Bądź dalej kochającym mężem. Mój przez 2 lata tak miał. Dopóki sama nie zaskoczyła, że go zaniedbuje

Gość 24 gra
Dziękuje ci za trochę otuch i miłego słowa Staram się robić to już nawet nie dla siebie tylko dla tego dzieciaczka bo za niego oddał bym całe moje życie. Lecz bardzo brakuje mi tej bliskość z żoną cholernie mnie zaniedbuje. Dodam jeszcze że od 11miesiecy mieszkamy razem.

Gość gość
24 gra dziś Jeśli Twoja żona karmi piersią, to pewnie dlatego ma niższe libido. http://www.fokus.tv/news/karmienie-piersia-a-libido-dlaczego-kobieta-karmiaca-piersia-ma-mniejsza-ochote-na-seks/8948 x Może mieć też depresję poporodową, może przerasta ją macierzyństwo i jest zmęczona. Może też mieć problemy z tarczycą, po ciąży, a to też się odbija na samopoczuciu i popędzie.

Gość gość
kup se dmuchana lale niewyzyty napalencu

Gość 24 gra
żona przestała karmić jak dziecko miało 6 miesięcy sam nw co może mieć taką przyczynę że nie chce miłość nad dmuchaną lalką zastanowię się choć nie jestem przekonany

Gość gość
W podobnej sytuacji bylam jak z nim zaczelam wspolzyc to sie zmienil ja bym byla sie kochala codziennie on raz na tydzien i to krotko a mieszkalismy jeszcze osobno az pewnego dnia wyjechal z firma za granice na pare tygodni Ja bylam u kolezanki na imprezie i poznalam inteligentnego i przystojnego faceta.gdy mnie zaprosil na kawe to nie odmowilam. a w rewanzu na drugi raz to ja go do siebie na kawe zaprosila, I na tym spotkaniu w moim lozku juz przez niego pare razy przez niego przerznieta bylam. Na tym spotkaniu dopiero poznalam meszczyzne ktory wie co kobieta potrzebuje i jak sie zachowuje jak ma duzego cutasa w sobie. Moj chlopak nawet przez miesiac gdy by mnie posuwal do by mi tak nie dogodzil jak ten za jeden wieczor. Gdy moj chlopak z tej podrozy slozbowej rocil to sie zaraz z nim rozstalam a do tego sie wprowadzilam i wtedy jeszcze wiecej go poznalam, a pipki mu nie zalowalam bo bardzo to lubialam jak mnie posuwal na calego a mial naprawde ladnego i twardego

Gość gość
ee taaam.. wcale nie musi tak byc! tylko ty wyjdź tym razem z inicjatywą.. przecież winne są dwie osoby obecnej atmosfery, nie tylko on... zaproponuj wyjście na kręgle czy gdziekolwiek..albo zainicjuj seks... fajne inspiracje znajdziesz na stronie strefaprzyjemnosci.pl . Zyczę powodzenia i pamiętaj - nad związkiem musicie pracować całe życie

Gość gość
Chlopaka. Przepraszam za pomyłkę.

Gość 24 gra
Żona spełniła swoją biologiczną misję i jej się seksu odechciało, jak go nie wymusisz, to nie będziesz miał. Co paradoksalnie jej się spodoba, bo kobiety lubią jak mężczyzna bierze je nie pytając, czy można.

Gość 24 gra
24 gra wczoraj Żona spełniła swoją biologiczną misję i jej się seksu odechciało, jak go nie wymusisz, to nie będziesz miał. Co paradoksalnie jej się spodoba, bo kobiety lubią jak mężczyzna bierze je nie pytając, czy można. xx xx xx Ktoś się za mnie podszywa takim osoba to dziękujemy stąd. Dziękuje za wszystkie dobre rady i proszę o opinie może ktoś coś dobrego jeszcze pod powie i mi choć trochę pomoże. Z góry dziękuję bardzo

Gość gość
W kazdym zwioazku pojawia sie nuda ja jestem 15 lat w zwiazku i tez mam dosc nadskakiwania mojej kobiecie. Tez powinna Troche chcieć wiec mysle coraz czesciej o innej

Gość 24 gra
jest jakaś pani chętna z WAWY lub okolic chata wolna zapraszam